Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgWroclaw pisze:Mru jest mądry. I Badylek też. To moi najlepsi kotledzy.
Fasolka upominająco-prostująca
Kociara82 pisze:Japonczyka?Dobrze, ze nie Chinczyka, bo oni... nie przejdzie mi to przez usta, ale Duza na pewno sie domysla o co mi chodzi..
MaryLux pisze:MalgWroclaw pisze:Mru jest mądry. I Badylek też. To moi najlepsi kotledzy.
A ja? A ja?
Inka
Fasolciu, ja pewnie w środę albo piątek będę niedaleko Twojego domu. Pomożesz mi postraszyć Japończyka?
Kulka
Dorota pisze:MaryLux pisze:MalgWroclaw pisze:Mru jest mądry. I Badylek też. To moi najlepsi kotledzy.
A ja? A ja?
Inka
Fasolciu, ja pewnie w środę albo piątek będę niedaleko Twojego domu. Pomożesz mi postraszyć Japończyka?
Kulka
Zara, zara...
W czym rzecz?![]()
Bo pod moimi oknami przechodza Saudyjczycy.
Studenci medycyny.
Przechodza i beda przechodzic.
Jak nie do szkoly jezykowej, to do Szpitala
Uniwersyteckiego.
Mru przewidujacy
MaryLux pisze:Dorota pisze:MaryLux pisze:MalgWroclaw pisze:Mru jest mądry. I Badylek też. To moi najlepsi kotledzy.
A ja? A ja?
Inka
Kulka
Zara, zara...
W czym rzecz?![]()
Bo pod moimi oknami przechodza Saudyjczycy.
Studenci medycyny.
Przechodza i beda przechodzic.
Jak nie do szkoly jezykowej, to do Szpitala
Uniwersyteckiego.
Mru przewidujacy
Spoko. Niedaleko domu Fasolki jest gabinet. I tam pracuje wet Japończyk. On ma już synów studentów. Krewkę to mi zgrabnie pobiera, innych rzeczy Duża wolała nie próbować.
Kulka
MaryLux pisze:MalgWroclaw pisze:Mru jest mądry. I Badylek też. To moi najlepsi kotledzy.
A ja? A ja?
Inka
Kulka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, luty-1, muza_51, PortaMrs, Silverblue i 77 gości