Mruczeńka1981 pisze:I jak
Suuuupeeer

A... mogę służyć za dowód na to że nie uczulają, jestem uczulona na 90% kosmetyków, używam tych dla dzieci i nastolatków

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mruczeńka1981 pisze:I jak
Gibutkowa pisze:krynia08 pisze:a ja sobie czekam cicho na relacje z odbioru karmyi czy Ania ma już garb
![]()
![]()
Oj kochana my to wszystkie po tym dźwiganiu będziemy miały garba. Ja jestem padnięta, nie ma to jak przekładać z miejsca na miejsce 10 kilowe workiSię człowiek namacha to od razu mu się lżej na duży robi
![]()
![]()
![]()
![]()
AniaWrocław - miło Cię było poznać
krynia08 pisze:a ja sobie czekam cicho na relacje z odbioru karmyi czy Ania ma już garb
![]()
![]()
Mruczeńka1981 pisze:Nawet mój M się myje miętowym ( nie zdążyłam opisać, więc masz w woreczku białym)
AniaWrocław pisze:krynia08 pisze:a ja sobie czekam cicho na relacje z odbioru karmyi czy Ania ma już garb
![]()
![]()
Kierowniczko! garba nie mam po czym miećStała ja i patrzyła, jak dziewczyny pracują, miłe uczucie nie powiem
![]()
![]()
A co do dyrektorki mam pewne podejrzenia: twierdzi,. że kończyła farmację, ale mnie tu patrzy raczej na marketing i zarządzanie, akcja bowiem poszła szybko, sprawnie, opryskliwie
Mruczeńka1981 pisze:Przesadzasz z tą babcią. Gdzieś za półtora roku idziemy na piwo do rynku
Mruczeńka1981 pisze:AniaWrocław pisze:krynia08 pisze:a ja sobie czekam cicho na relacje z odbioru karmyi czy Ania ma już garb
![]()
![]()
Kierowniczko! garba nie mam po czym miećStała ja i patrzyła, jak dziewczyny pracują, miłe uczucie nie powiem
![]()
![]()
A co do dyrektorki mam pewne podejrzenia: twierdzi,. że kończyła farmację, ale mnie tu patrzy raczej na marketing i zarządzanie, akcja bowiem poszła szybko, sprawnie, opryskliwie
w domu nikt się mię nie slucha, to odbijam gdzie mogę
Mruczeńka1981 pisze:To wpadnę na piwo gdzieś tam do Ciebie![]()
Krynia!!!
AniaWrocław pisze:Gibutkowa pisze:krynia08 pisze:a ja sobie czekam cicho na relacje z odbioru karmyi czy Ania ma już garb
![]()
![]()
Oj kochana my to wszystkie po tym dźwiganiu będziemy miały garba. Ja jestem padnięta, nie ma to jak przekładać z miejsca na miejsce 10 kilowe workiSię człowiek namacha to od razu mu się lżej na duży robi
![]()
![]()
![]()
![]()
I nawzajem kochana! Szkoda, że nie widzieliście miny Gibutka jak babcię zobaczył!![]()
Biedna nie wiedziała, czy z szacunku dla siwego włosa mówić pani czy odważyć się na ty
![]()
Gibutkowa pisze:AniaWrocław pisze:Gibutkowa pisze:krynia08 pisze:a ja sobie czekam cicho na relacje z odbioru karmyi czy Ania ma już garb
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I nawzajem kochana! Szkoda, że nie widzieliście miny Gibutka jak babcię zobaczył!![]()
Biedna nie wiedziała, czy z szacunku dla siwego włosa mówić pani czy odważyć się na ty
![]()
Oj tam, oj tam![]()
Bo ja taki wstydzioch jestem na początku
Odwrotnie niż Mru - trzymam musztrę w domu to poza jestem grzeczniutka
Użytkownicy przeglądający ten dział: elmas, Google [Bot], niafallaniaf, puszatek, quantumix i 119 gości