KS-dołącz latem!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 15, 2011 19:15 Re: KS-dołącz latem!!!

Mruczeńka1981 pisze:I jak :?:

Suuuupeeer :) Wprawdzie natenczas tylko łapki ale od razu gładziutkie i takie mjentkie :)
A... mogę służyć za dowód na to że nie uczulają, jestem uczulona na 90% kosmetyków, używam tych dla dzieci i nastolatków ;) Po innych zaraz jestem cała w czerwone plamy. A po mydełku nic a nic :) A skóra naprawdę gładka. Nie ma osadu mydlanego takiego co czesto pozostaje potem na skórze po zwykłych mydłach.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pt lip 15, 2011 19:18 Re: KS-dołącz latem!!!

Ale fajnie :)
:1luvu:
Nawet mój M się myje miętowym ( nie zdążyłam opisać, więc masz w woreczku białym) :mrgreen:
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Pt lip 15, 2011 19:22 Re: KS-dołącz latem!!!

Gibutkowa pisze:
krynia08 pisze:a ja sobie czekam cicho na relacje z odbioru karmy :mrgreen: i czy Ania ma już garb :ryk: :ryk: :ryk:

Oj kochana my to wszystkie po tym dźwiganiu będziemy miały garba. Ja jestem padnięta, nie ma to jak przekładać z miejsca na miejsce 10 kilowe worki :mrgreen: Się człowiek namacha to od razu mu się lżej na duży robi :lol: :lol: :lol: :lol:

AniaWrocław - miło Cię było poznać :)

I nawzajem kochana! Szkoda, że nie widzieliście miny Gibutka jak babcię zobaczył! :ryk: :ryk: Biedna nie wiedziała, czy z szacunku dla siwego włosa mówić pani czy odważyć się na ty :ryk: :ryk:
Obrazek

AniaWrocław

Od: Czw maja 29, 2003 23:28

Post » Pt lip 15, 2011 19:24 Re: KS-dołącz latem!!!

krynia08 pisze:a ja sobie czekam cicho na relacje z odbioru karmy :mrgreen: i czy Ania ma już garb :ryk: :ryk: :ryk:

Kierowniczko! garba nie mam po czym mieć :ryk: Stała ja i patrzyła, jak dziewczyny pracują, miłe uczucie nie powiem :ryk: :ryk:
A co do dyrektorki mam pewne podejrzenia: twierdzi,. że kończyła farmację, ale mnie tu patrzy raczej na marketing i zarządzanie, akcja bowiem poszła szybko, sprawnie, opryskliwie :D
Obrazek

AniaWrocław

Post » Pt lip 15, 2011 19:24 Re: KS-dołącz latem!!!

Mruczeńka1981 pisze:Nawet mój M się myje miętowym ( nie zdążyłam opisać, więc masz w woreczku białym) :mrgreen:

Wiem, bo pachło mocno ;)

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Pt lip 15, 2011 19:25 Re: KS-dołącz latem!!!

Przesadzasz z tą babcią. Gdzieś za półtora roku idziemy na piwo do rynku :mrgreen:
Obrazek

Mruczeńka1981

Post » Pt lip 15, 2011 19:27 Re: KS-dołącz latem!!!

AniaWrocław pisze:

Kierowniczko! garba nie mam po czym mieć :ryk: Stała ja i patrzyła, jak dziewczyny pracują, miłe uczucie nie powiem :ryk: :ryk:
A co do dyrektorki mam pewne podejrzenia: twierdzi,. że kończyła farmację, ale mnie tu patrzy raczej na marketing i zarządzanie, akcja bowiem poszła szybko, sprawnie, opryskliwie :D

w domu nikt się mię nie slucha, to odbijam gdzie mogę :D
Obrazek

Mruczeńka1981

Post » Pt lip 15, 2011 19:28 Re: KS-dołącz latem!!!

Mruczeńka1981 pisze:Przesadzasz z tą babcią. Gdzieś za półtora roku idziemy na piwo do rynku :mrgreen:

No dobra, babcią nie jestem, albowiem dzieciątko drobne jakoś nie chce się rozmnażać ale na poły staruszka niestety ... Ale każdy wiek ma swoje uroki :ryk: A piwa się chyba nie doczekam ...
Obrazek

AniaWrocław

Post » Pt lip 15, 2011 19:29 Re: KS-dołącz latem!!!

Mruczeńka1981 pisze:
AniaWrocław pisze:

w domu nikt się mię nie slucha, to odbijam gdzie mogę :D

Ja Ciebie słucham :D
Obrazek

AniaWrocław

Post » Pt lip 15, 2011 19:30 Re: KS-dołącz latem!!!

To wpadnę na piwo gdzieś tam do Ciebie :piwa:
Krynia!!!
Obrazek

Mruczeńka1981

Post » Pt lip 15, 2011 19:31 Re: KS-dołącz latem!!!

Mruczeńka1981 pisze:To wpadnę na piwo gdzieś tam do Ciebie :piwa:
Krynia!!!

Mnie nie chodzi o lokalizacja tylko o czas! Mogiem nie doczekać :(
KRYNIA DO JASNEJ ....
Obrazek

AniaWrocław

Post » Pt lip 15, 2011 19:35 Re: KS-dołącz latem!!!

AniaWrocław pisze:
Gibutkowa pisze:

Oj kochana my to wszystkie po tym dźwiganiu będziemy miały garba. Ja jestem padnięta, nie ma to jak przekładać z miejsca na miejsce 10 kilowe worki :mrgreen: Się człowiek namacha to od razu mu się lżej na duży robi :lol: :lol: :lol: :lol:

I nawzajem kochana! Szkoda, że nie widzieliście miny Gibutka jak babcię zobaczył! :ryk: :ryk: Biedna nie wiedziała, czy z szacunku dla siwego włosa mówić pani czy odważyć się na ty :ryk: :ryk:

Oj tam, oj tam ;) :oops: Bo ja taki wstydzioch jestem na początku ;)

Odwrotnie niż Mru - trzymam musztrę w domu to poza jestem grzeczniutka ;)

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Pt lip 15, 2011 19:41 Re: KS-dołącz latem!!!

Gibutkowa pisze:
AniaWrocław pisze:
Gibutkowa pisze:

Oj tam, oj tam ;) :oops: Bo ja taki wstydzioch jestem na początku ;)

Odwrotnie niż Mru - trzymam musztrę w domu to poza jestem grzeczniutka ;)

Grzeczniutka, potwierdzam! :ryk:
Obrazek

AniaWrocław

Post » Pt lip 15, 2011 19:52 Re: KS-dołącz latem!!!

Dyrektorko! Czekam na obiecany link :D
Obrazek

AniaWrocław

Post » Pt lip 15, 2011 19:59 Re: KS-dołącz latem!!!

Sama gadać nie będę! Idę się myć, mydełkiem z mydlarni kota w paski, oczysięwiście :D
Obrazek

AniaWrocław

[poprzednia][następna]