Łódź, Jaracza - pomózmy Myszeńc@, i 3 oseski s.9-10

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 14, 2011 10:17 Re: Łódź, Chocianowicka – o szanse dla kociat… banerek s.1

chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Czw lip 14, 2011 10:44 Re: Łódź, Chocianowicka – o szanse dla kociat… banerek s.1

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Czw lip 14, 2011 11:22 Re: Łódź, Chocianowicka – o szanse dla kociat… banerek s.1

Ogłoszenie: http://www.wstawaj.pl/ogloszenia.html?p ... &Itemid=11

powinny pojawić się zdjęcia, bo wstawiłam je, ale cos z tą funkcją jest nie tak, bo w żadnym ogłoszeniu nie ma :evil:

issey32

Post » Czw lip 14, 2011 11:29 Re: Łódź, Chocianowicka – o szanse dla kociat… banerek s.1

http://www.gablota.com/czytaj.php/?kate ... 5&ido=3324

Wiem, że miasto na dole to Warzsawa, ale nie było innej opcji wyboru. W tytule jest Łódź.

issey32

Post » Czw lip 14, 2011 13:42 Re: Łódź, Chocianowicka – o szanse dla kociat… banerek s.1

kociąt czy to z matkami czy bez, w tym roku jest STANOWCZO WIĘCEJ, bo...wszystkie nie wysterylizowane w zeszłym roku, mioty z zeszłego roku, wywalone przez ludzi młode kotki zeszłorocznych adopcji URODZIŁY WŁASNIE W MARCU-KWIETNIU, i nadchodzi MAJ = WYCZEKIWANE DŁUGO STERYLIZACJE Z MIASTA
co złapałam na retkini to telefon z lecznicy ze mam szukać małych i utonełam w małych, na raz w domu miałam 13 kociąt + kotkę karmiącą 6 małych + oczywiście moje prywatne zwierzeta,
tonąc w kociętach, po pracy zarobkowej trzeba zając sie stadem prywatnych zwierzat i stadem kociąt: kuwety, karmienie, pranie posikanych kocyków, weterynarz, focenie, ogłaszanie na róznych portalach.....,po tym wszystkim jest juz noc i nie mam juz wtedy ani sił ani czasu na ganianie z klatkami po piwnicach i pod balkonami, a jak juz nawet pójde to panicznie juz boję się ze znajdę kolejne kociaki a miejsca juz nie mam...
jeszcze zostało mi 5 kociat, a juz wiem o kolejnych dokładnie dwu miotach do zgarniecia, łapać nie ma kto, karmiciele jak sama nazwa mówi- karmią i to nie raz bardzo obficie, więc mioty są liczne, ale do łapania to jak sami twierdza serca nie mają, bo te koty tak cierpia w tych klatkach, oni nie moga patrzec,
pewna pani karmi koty na balkonie ale pomimo ze klatkę jej zaniosłam, wniosek czeka w lecznicy, lecznica pod nosem- nie złapała bo ona jak twierdzi nie jest od tego i czasu nie ma i mam przyjsc i zrobic ......
urlop wykorzystałam na łapanie kotów w maju i co z tego.......................

a kiedy zamierza odpoczać ANNSKR?, cały okragły rok łapie koty - PO PRACY - czyli w nocy, kazdy musi się naładować - ONA TEZ niestety, bo jak ONA się rozładuje to bedzie BARDZO ŹLE
bordo
Obrazek
Obrazek

bordo

Od: Nie wrz 10, 2006 17:22

Post » Czw lip 14, 2011 13:57 Re: Łódź, Chocianowicka – o szanse dla kociat… banerek s.1

bordo pisze: łapać nie ma kto, karmiciele jak sama nazwa mówi- karmią
Mnie osoba z forum pomagająca kotom i karmiąca koty na swoim podwóorku, więc wydawałoby się, że świadoma związków niesterylizowana kotka :arrow: kociaki :arrow: nadmiar niechcianych zwierząt powiedziała, że jest karmicielką, nie łapaczką... kociaki są oczywście.

Idąc tym tokiem myślenia rodzice powinni tylko rodzić, a dzieci wychowywać już kto inny
I chyba coraz więcej tak robi

Ech...
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Czw lip 14, 2011 14:02 Re: Łódź, Chocianowicka – o szanse dla kociat… banerek s.1

annskr pisze:
bordo pisze: łapać nie ma kto, karmiciele jak sama nazwa mówi- karmią
Mnie osoba z forum pomagająca kotom i karmiąca koty na swoim podwóorku, więc wydawałoby się, że świadoma związków niesterylizowana kotka :arrow: kociaki :arrow: nadmiar niechcianych zwierząt powiedziała, że jest karmicielką, nie łapaczką... kociaki są oczywście.

dla mnie ta osoba jest zwyczajnie bezczelną laską... :twisted:

Idąc tym tokiem myślenia rodzice powinni tylko rodzić, a dzieci wychowywać już kto inny
I chyba coraz więcej tak robi

Niestety mam podobne wrażenie :(
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Czw lip 14, 2011 14:29 Re: Łódź, Chocianowicka – o szanse dla kociat… banerek s.1

Do tematu -

Kociaki z Chocianowickiej czekaja na pomoc!!!
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Post » Pt lip 15, 2011 9:43 Re: Łódź, Chocianowicka – o szanse dla kociat… banerek s.1

Ile te maluchy mogą teraz mieć? 3 miesiące? Są oswojone?
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Pt lip 15, 2011 10:50 Re: Łódź, Chocianowicka – o szanse dla kociat… banerek s.1

jolabuk5 pisze:Ile te maluchy mogą teraz mieć? 3 miesiące? Są oswojone?

Na moje oko ok.3mcy
Są oswojone - były w domu, dopiero w końcu czerwca wyrzucono je do komórek ...

kalewala

Post » Pt lip 15, 2011 15:13 Re: Łódź, Chocianowicka – o szanse dla kociat… banerek s.1

podniosę - proszę...

kalewala

[poprzednia][następna]