Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vailet pisze:Witajcie smarti i Marzenia11Chcę podziękować Marzeni11 że zgodziła się pomóc z płytą RTG Bejbi i wizytą u weta,jeśli radiolog coś zauważy.Dopiero wróciłam od weta i tylko troszkę podczytałam,ale obiecuję całość dokończyć.Mam pytanie Wy obie mieszkacie razem bo PW to ja nigdy nie wiem z kim piszę
![]()
czy wątek razem prowadzicie?
smarti pisze:vailet pisze:Witajcie smarti i Marzenia11Chcę podziękować Marzeni11 że zgodziła się pomóc z płytą RTG Bejbi i wizytą u weta,jeśli radiolog coś zauważy.Dopiero wróciłam od weta i tylko troszkę podczytałam,ale obiecuję całość dokończyć.Mam pytanie Wy obie mieszkacie razem bo PW to ja nigdy nie wiem z kim piszę
![]()
czy wątek razem prowadzicie?
jedno i drugie![]()
a tak poważnie-to jak piszesz i masz w "do:" oba nicki to wysyłasz do dwóch osób
Marzenia11 pisze:J.D tylko Ci napisze jedno - Ty masz wykładziny dywanpwe w dt a smarti ogrzewanie podłogowe w całym domu - na tym betonie mają cieplej niz ja na swoim parkiecie w mieszkaniu
JolaJ pisze:J.D. pisze:ROZUMIEM,że tam gdzie jest ma miejsce na kwarantannę,opiekę i dobre jedzonko....
jesli tak -to poszukam innego kota w potrzebie,który nie ma tego wszystkiego co ma Krówek
viewtopic.php?f=1&t=130328
może tym mogłabyś pomóc skoro mają skończyć w rzece?
ona_Łódź pisze:Marzenia11 pisze:J.D tylko Ci napisze jedno - Ty masz wykładziny dywanpwe w dt a smarti ogrzewanie podłogowe w całym domu - na tym betonie mają cieplej niz ja na swoim parkiecie w mieszkaniu
ulala, jaki argument![]()
![]()
smarti ma ogrzewanie podłogowe. To przesądza sprawę, bez wątpienia jest lepszym DT
![]()
![]()
![]()
Przepraszam, ale jak tak was czytam to nie mogę uniknąć skojarzenia Marzenia11 jako przydu... smarti. Taka biedna "kuzynka" podlizus.
smarti pisze:(...)
natomiast wet mieszka w innym-moim domu.
i nie powie mi nikt że własny wet na każde zawołanie DT w dzień i w nocy to coś co ma na tym forum jakikolwiek DT
rzeczywiście-jeśli od własnego weta w DT dla Ciebie większą wartością są drapaki to ja pasuję..(...)
Krzysiekbolo pisze: Porzuca swoich pacjentów i gna na każdej zawołanie Smarti ?
Marzenia11 pisze:Krzysiekbolo pisze: Porzuca swoich pacjentów i gna na każdej zawołanie Smarti ?
tak. Ostatnio wyszedł w trakcie sterylki kotki bo Filemonowi pękło oko. Wrócił po godzinie i skończył i kotka czuje się świetnie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 470 gości