Mis&Marcel(*)s15Miś -3 lata bez Marcelka, 2 lata bez Misia..

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 14, 2011 19:49 Re: Jest tdt dla Krówki ze schronu!!PILNIE DT dla Rudego! s.7

nie przypominam sobie żeby pisała do ciebie o wykładzinie bo jej nie mam....

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Czw lip 14, 2011 19:56 Re: Jest tdt dla Krówki!!PILNIE DT dla Rudego i Szarej! s.7

Super ze Foto znalazla DT. Teraz pora na chorego Rudego i potracona Szara. A moze ktos sie skusi na duzego Krowka?
magdajedral

Post » Czw lip 14, 2011 19:58 Re: Jest tdt dla Krówki!!PILNIE DT dla Rudego i Szarej! s.7

super Króweczku :ok: :ok: kiedy będzie wiadomo czy FOTO to Fot czy Fota? :D
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

Post » Czw lip 14, 2011 20:17 Re: Jest tdt dla Krówki!!PILNIE DT dla Rudego i Szarej! s.7

Witajcie smarti i Marzenia11 :D Chcę podziękować Marzeni11 że zgodziła się pomóc z płytą RTG Bejbi i wizytą u weta,jeśli radiolog coś zauważy.Dopiero wróciłam od weta i tylko troszkę podczytałam,ale obiecuję całość dokończyć.Mam pytanie Wy obie mieszkacie razem bo PW to ja nigdy nie wiem z kim piszę :roll: :oops: czy wątek razem prowadzicie?
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Czw lip 14, 2011 20:28 Re: Jest tdt dla Krówki!!PILNIE DT dla Rudego i Szarej! s.7

vailet pisze:Witajcie smarti i Marzenia11 :D Chcę podziękować Marzeni11 że zgodziła się pomóc z płytą RTG Bejbi i wizytą u weta,jeśli radiolog coś zauważy.Dopiero wróciłam od weta i tylko troszkę podczytałam,ale obiecuję całość dokończyć.Mam pytanie Wy obie mieszkacie razem bo PW to ja nigdy nie wiem z kim piszę :roll: :oops: czy wątek razem prowadzicie?

jedno i drugie 8)
a tak poważnie-to jak piszesz i masz w "do:" oba nicki to wysyłasz do dwóch osób :D
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Czw lip 14, 2011 20:30 Re: Gacek uratowany-na pomoc Krówce w schronie!!PILNIE DTs.4

[quote="J.D."]ROZUMIEM,że tam gdzie jest ma miejsce na kwarantannę,opiekę i dobre jedzonko....
jesli tak -to poszukam innego kota w potrzebie,który nie ma tego wszystkiego co ma Krówek
viewtopic.php?f=1&t=130328
może tym mogłabyś pomóc skoro mają skończyć w rzece :( ?
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Czw lip 14, 2011 21:00 Re: Jest tdt dla Krówki!!PILNIE DT dla Rudego i Szarej! s.7

smarti pisze:
vailet pisze:Witajcie smarti i Marzenia11 :D Chcę podziękować Marzeni11 że zgodziła się pomóc z płytą RTG Bejbi i wizytą u weta,jeśli radiolog coś zauważy.Dopiero wróciłam od weta i tylko troszkę podczytałam,ale obiecuję całość dokończyć.Mam pytanie Wy obie mieszkacie razem bo PW to ja nigdy nie wiem z kim piszę :roll: :oops: czy wątek razem prowadzicie?

jedno i drugie 8)
a tak poważnie-to jak piszesz i masz w "do:" oba nicki to wysyłasz do dwóch osób :D

Dzięki za wyjaśnienia :lol: Już kumam :ok:
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Czw lip 14, 2011 22:04 Re: Gacek uratowany-na pomoc Krówce w schronie!!PILNIE DTs.4

Marzenia11 pisze:J.D tylko Ci napisze jedno - Ty masz wykładziny dywanpwe w dt a smarti ogrzewanie podłogowe w całym domu - na tym betonie mają cieplej niz ja na swoim parkiecie w mieszkaniu :wink:

ulala, jaki argument :ryk: :ryk: :ryk: smarti ma ogrzewanie podłogowe. To przesądza sprawę, bez wątpienia jest lepszym DT :ryk: :ryk: :ryk:

Przepraszam, ale jak tak was czytam to nie mogę uniknąć skojarzenia Marzenia11 jako przydu... smarti. Taka biedna "kuzynka" podlizus.

ona_Łódź

Od: Czw lip 14, 2011 20:02

Post » Czw lip 14, 2011 22:13 Re: Gacek uratowany-na pomoc Krówce w schronie!!PILNIE DTs.4

dziewczyny, proponuję zgłosić post ona_Łódź w celu sprawdzenia podwójnego konta tego samego użytkownika więcej się nie mieszam
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

Post » Czw lip 14, 2011 22:15 Re: Gacek uratowany-na pomoc Krówce w schronie!!PILNIE DTs.4

JolaJ pisze:
J.D. pisze:ROZUMIEM,że tam gdzie jest ma miejsce na kwarantannę,opiekę i dobre jedzonko....
jesli tak -to poszukam innego kota w potrzebie,który nie ma tego wszystkiego co ma Krówek
viewtopic.php?f=1&t=130328
może tym mogłabyś pomóc skoro mają skończyć w rzece :( ?

No wlasnie moze ktos bedzie mogl pomoc tym 6 tygodniowym maluchom uniknac smierci....
magdajedral

Post » Czw lip 14, 2011 23:35 Re: Gacek uratowany-na pomoc Krówce w schronie!!PILNIE DTs.4

ona_Łódź pisze:
Marzenia11 pisze:J.D tylko Ci napisze jedno - Ty masz wykładziny dywanpwe w dt a smarti ogrzewanie podłogowe w całym domu - na tym betonie mają cieplej niz ja na swoim parkiecie w mieszkaniu :wink:

ulala, jaki argument :ryk: :ryk: :ryk: smarti ma ogrzewanie podłogowe. To przesądza sprawę, bez wątpienia jest lepszym DT :ryk: :ryk: :ryk:

Przepraszam, ale jak tak was czytam to nie mogę uniknąć skojarzenia Marzenia11 jako przydu... smarti. Taka biedna "kuzynka" podlizus.

no to już przesada.
i jasne że to drugie konto..

widzę że ponakręcały się dziewczyny..a ja się z tego smieję...

jasne że im więcej DT tym lepiej-oby tylko były porządne.
i jeśli jest DT "lepsze" od mojego to tylko pogratulowac. w ogóle mnie nie kręci tego typu rywalizacja-znam swoją wartość i nie potrzebuję się licytować,natomiast widzę że to dla J.D. bardzo ważna,wręcz ambicjonalna sprawa .

a dla ścisłości-9 kotów żyje na podłodze betonowej,natomiast 19 na parkiecie egzotycznym.
Meksykance widać dużo się myli-to ona rozpowszechniła widomość o wykładzinie dywanowej.

i nie w domku po Mamie-Mama dzieki Bogu ma się swietnie i żyje sobie spokojnie w swoim domu-
natomiast wet mieszka w innym-moim domu.
i nie powie mi nikt że własny wet na każde zawołanie DT w dzień i w nocy to coś co ma na tym forum jakikolwiek DT
rzeczywiście-jeśli od własnego weta w DT dla Ciebie większą wartością są drapaki to ja pasuję..
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Czw lip 14, 2011 23:47 Re: Gacek uratowany-na pomoc Krówce w schronie!!PILNIE DTs.4

smarti pisze:(...)
natomiast wet mieszka w innym-moim domu.
i nie powie mi nikt że własny wet na każde zawołanie DT w dzień i w nocy to coś co ma na tym forum jakikolwiek DT
rzeczywiście-jeśli od własnego weta w DT dla Ciebie większą wartością są drapaki to ja pasuję..(...)

Smarti
A cóż to za wet, że jest na każde zawołanie DT, które mu za frajer wynajmuje mieszkanie?Papierki ma? On gdziekolwiek indziej praktykuje? Porzuca swoich pacjentów i gna na każdej zawołanie Smarti ?
Krzysiekbolo

Post » Czw lip 14, 2011 23:53 Re: Gacek uratowany-na pomoc Krówce w schronie!!PILNIE DTs.4

Krzysiekbolo pisze: Porzuca swoich pacjentów i gna na każdej zawołanie Smarti ?

tak. Ostatnio wyszedł w trakcie sterylki kotki bo Filemonowi pękło oko. Wrócił po godzinie i skończył i kotka czuje się świetnie.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Czw lip 14, 2011 23:56 Re: Gacek uratowany-na pomoc Krówce w schronie!!PILNIE DTs.4

Marzenia11 pisze:
Krzysiekbolo pisze: Porzuca swoich pacjentów i gna na każdej zawołanie Smarti ?

tak. Ostatnio wyszedł w trakcie sterylki kotki bo Filemonowi pękło oko. Wrócił po godzinie i skończył i kotka czuje się świetnie.

A w jakiej lecznicy pracuje?
Krzysiekbolo

Post » Czw lip 14, 2011 23:58 Re: Jest tdt dla Krówki!!PILNIE DT dla Rudego i Szarej! s.7

krzysiekbolo - dzięki za podrzucanie wątku. :wink:

mam nadzieję, ze ta "dyskusja" zaowocuje dt dla Szarej i Rudego.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

[poprzednia][następna]