jesli tak -to poszukam innego kota w potrzebie,który nie ma tego wszystkiego co ma Krówek

zadziwiasz mnie ty,smarti

i nie mam żadnej satysfakcji- to wy będziecie mieć poczucie winy....
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
smarti pisze:J.D. pisze:Czy jest ktoś kto żałował,że oddał kota do mnie??? mój DT zna wielu forumowiczów i jak dotąd moje propozycje spotykały się zawsze z przychylnością forum;no ale Marzena i smarti mają wyższe standardy i wymagania![]()
zapytajcie Erin co sądzi o moim DT bo właśnie wyszła ode mnie....
przecież ja mogę wam napisać "co mi palec na klawiaturę przyniesie"![]()
nie zadawajcie mi pytań i nie czekajcie odpowiedzi-odpowiedż jest jedna:wasza "troska" przysłuży się kotuna pewno bardzo szybko znajdziecie lepszy DT - bardziej świadomy odpowiedzialności i zagrożeń jakie czekają na Króweczka..
tzn-nie rozumiem-masz satysfakcję że Marzenia nie znajdzie innego DT dla tej kici?![]()
![]()
![]()
![]()
doprawdy zadziwiasz mnie..
Zofia&Sasza pisze:smarti pisze:J.D. pisze:Czy jest ktoś kto żałował,że oddał kota do mnie??? mój DT zna wielu forumowiczów i jak dotąd moje propozycje spotykały się zawsze z przychylnością forum;no ale Marzena i smarti mają wyższe standardy i wymagania![]()
zapytajcie Erin co sądzi o moim DT bo właśnie wyszła ode mnie....
przecież ja mogę wam napisać "co mi palec na klawiaturę przyniesie"![]()
nie zadawajcie mi pytań i nie czekajcie odpowiedzi-odpowiedż jest jedna:wasza "troska" przysłuży się kotuna pewno bardzo szybko znajdziecie lepszy DT - bardziej świadomy odpowiedzialności i zagrożeń jakie czekają na Króweczka..
tzn-nie rozumiem-masz satysfakcję że Marzenia nie znajdzie innego DT dla tej kici?![]()
![]()
![]()
![]()
doprawdy zadziwiasz mnie..
Co jest dziwnego w tym, że J.D. proponuje Wam zasięgnięcie opinii osoby z Wami zaprzyjaźnionej, która zna warunki w jej DT?Doprawdy - zadziwiasz mnie.
turkusowa pisze:o! Pieniacze! znowu! jak miło!
J.D. pisze:ROZUMIEM,że tam gdzie jest ma miejsce na kwarantannę,opiekę i dobre jedzonko....
jesli tak -to poszukam innego kota w potrzebie,który nie ma tego wszystkiego co ma Krówekco do sytuacji finansowej-no fakt ja nie mam wyliczonej stawki miesięcznej na kota w wysokości 112zł bo u mnie w ogóle nie ma stawki więc może dlatego,mając pod opieką zawsze sporo kotów i utrzymując je z własnej kieszeni,mam w tym roku przejściowe trudności;gdybym miała stawkę w wysokości 112zł./kota/m-c na pewno bym ich nie miała
zadziwiasz mnie ty,smartiz uporem maniaka rozwalasz ostatnio wszystko co się robi fajnego dla kotów
i to dlaczego??? dlatego,że ktoś uznał mój DT za lepszy od twojego?
i nie mam żadnej satysfakcji- to wy będziecie mieć poczucie winy....
Edytka1984 pisze:mówiłam,że dt trzeba sprawdzić to moje słowa
ale forumowiczkom trzeba ufać
natomiast zróbice co chcecie ale dni Króweczki mijają w schronie,czas leci
J.D. pisze:a byłas u mnie,że mówisz o wykładzinach? zajrzyj na zdjęcia-mam terakotę;a skąd wiesz,że nie mam ogrzewania podłogowego? przecież ty nic nie wiesz o moim DT;mam od dawna "przejściówkę"-to kwarantannaczytaj ze zrozumieniem
moje wszystkie koty są szczepione tylko na wsciekliznę niestety nie a tu taka panuje
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, moniczka102 i 402 gości