wczoraj dostałam takiego maila:
Witam serdecznie.
Jestem zainteresowana kociakiem, którego znalazłam w Pani ogłoszeniu.
Ma to być prezent dla mojej mamy, która około 2 miesiące temu była zmuszona uśpić swojego Kocurka z uwagi na powikłania kastracyjneL
Najbardziej spodobał mi się ten kotek, czy jest jeszcze możliwość aby go zaadoptować? - i tu oczywiście fotka niebieskiej
W przypadku braku tego słodkiego kotka, byłabym również zainteresowana tym kociakiem: a tu fotka tadzika
Jestem gotowa zabrać kotka już od zaraz, oczywiście po uzgodnieniu dogodnego terminu zarówno dla Pani jak i dla mnieJ
Proszę również o informację, czy w zamian za kotka mogłabym się jakoś odwdzięczyć? J
Pozdrawiam serdecznie
Z wyrazami szacunku,
i tu imie nazwisko i nr tel.
NO TO ZADZWONIŁAM PO PIERWSZE Z INFO, ŻE NIEBIESKA JUŻ W DS, Z PYTANIEM CZY MAMA COS WIE O PREZENCIE BO Z REGUŁY NA PREZENTY NIE WYDAJĘ, " MAMA MIESZKA POZA GDAŃSKIEM", Z PYTANIEM CO SIE STALO KOTKOWI CO MA NA MYŚLI PISZĄC 'POWIKLANIA POKASTRACYJNE" NO I SIE DOWIEDZIAŁAM, ŻE PRZYGARNIETA KIEDYS KOTKA OKOCIŁA SIE , ŻE 4 KOCURKI BYŁY A ŻYJE JEDEN, BO 2 UMARŁY SAME (JAKO DWULATKI) - ALE "NAPEWNO OD KASTRACJI", A TRZECIEGO USPILI BO TEZ MIAŁ POWIKŁANIA PO KASTRACJI, NO I NAJWAZNIEJSZE ŻE TERAZ JUZ NIE BĘDA KASTROWALI BO TO SZKODZI. SZYBKO SKOŃCZYŁAM ROZMOWĘ STWIERDZAJĄC ŻE ODE MNIE NIE DOSTANIE KOTKA, U MNIE STERYLKA OBOWIAZKOWA. BABA PODOBNO OBSMAROWALA MNIE NA
http://WWW.TROJMIASTO... OSTRZEGAM PRZED TĄ PANIĄ... JEJ TEL. TO 609-520-792