PAKT CZAROWNIC XXV - Sabat już w sobotę

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 14, 2011 16:03 Re: PAKT CZAROWNIC XXV - Sabat już w sobotę

Ale burza nad Piekarnikami!!! Pioruny jak powyginane ostrza, srebrne, grube, huk, trzask taki jakby sie wulkan obudzil. Dawno takiej burzy nie pamietam, ale powietrze cudownie rzeskie i lekkie.
Ulica plyna potoki, mialam dzis myc okna i prosze - nie musze sie meczyc przyroda mnei lubi ;)

Ogladam jednym okiem mecz w telewizji, Slask Wroclaw gra z Ryga, otwierac tego browara czy nie...? Oto jest pytanie...

Ha, tak wyglada kawalerskie zycie czarownicy - browarek, meczyk i pusta chata :ryk: :twisted: :mrgreen:
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Czw lip 14, 2011 16:16 Re: PAKT CZAROWNIC XXV - Sabat już w sobotę

solangelica pisze:Ale burza nad Piekarnikami!!! Pioruny jak powyginane ostrza, srebrne, grube, huk, trzask taki jakby sie wulkan obudzil. Dawno takiej burzy nie pamietam, ale powietrze cudownie rzeskie i lekkie.
Ulica plyna potoki, mialam dzis myc okna i prosze - nie musze sie meczyc przyroda mnei lubi ;)

Ogladam jednym okiem mecz w telewizji, Slask Wroclaw gra z Ryga, otwierac tego browara czy nie...? Oto jest pytanie...

Ha, tak wyglada kawalerskie zycie czarownicy - browarek, meczyk i pusta chata :ryk: :twisted: :mrgreen:

Browarek meczyk a ja tu z tęsknoty usycham .... :(
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Czw lip 14, 2011 16:20 Re: PAKT CZAROWNIC XXV - Sabat już w sobotę

solangelica pisze:Ale burza nad Piekarnikami!!! Pioruny jak powyginane ostrza, srebrne, grube, huk, trzask taki jakby sie wulkan obudzil. Dawno takiej burzy nie pamietam, ale powietrze cudownie rzeskie i lekkie.

Mnie wczoraj katowali meczem Wisły :? Nudny był jak flaki z olejem, ale czego się nie robi, jak człowiek zawita do rodzinnego miasta TŻ...
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Czw lip 14, 2011 16:30 Re: PAKT CZAROWNIC XXV - Sabat już w sobotę

AniHili pisze:

Mnie wczoraj katowali meczem Wisły :? Nudny był jak flaki z olejem, ale czego się nie robi, jak człowiek zawita do rodzinnego miasta TŻ...

Faktycznie, nudny byl... tylko przelecialam przez relacje na onecie, a poza tym to wczorajszy dzien spedzilam zdychajac doslownie z goraca.
Mam zapas ksiazek z biblioteki na polce wiec co sie bede meczem Wisly przejmowac ;)
Krakusi tak maja, Anni, lubia czasem pokatowac :P

Etiopia, nie bucz, wlacz sobie polsat to ten sam mecz zobaczysz (bedzie prawie tak jakbysmy razem ogladaly, heh :mrgreen: ). W sumie to mi sie nudzi okrutnie, ogladanie tv to ostatnia rzecz jaka mam ochote robic... ale w sumie co mam robic? Za oknem burza i woda z nieba leci, mialam jechac na Katosy ale zrezygnowalam. Moje sandalki nie posiadaja pletw a w pletwach ciezko sie salse tanczy :twisted:

Aaaaaaa znowu leje aaaaaa :evil:
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Czw lip 14, 2011 16:59 Re: PAKT CZAROWNIC XXV - Sabat już w sobotę

solangelica pisze:
AniHili pisze:

Faktycznie, nudny byl... tylko przelecialam przez relacje na onecie, a poza tym to wczorajszy dzien spedzilam zdychajac doslownie z goraca.
Mam zapas ksiazek z biblioteki na polce wiec co sie bede meczem Wisly przejmowac ;)
Krakusi tak maja, Anni, lubia czasem pokatowac :P

Etiopia, nie bucz, wlacz sobie polsat to ten sam mecz zobaczysz (bedzie prawie tak jakbysmy razem ogladaly, heh :mrgreen: ). W sumie to mi sie nudzi okrutnie, ogladanie tv to ostatnia rzecz jaka mam ochote robic... ale w sumie co mam robic? Za oknem burza i woda z nieba leci, mialam jechac na Katosy ale zrezygnowalam. Moje sandalki nie posiadaja pletw a w pletwach ciezko sie salse tanczy :twisted:

Aaaaaaa znowu leje aaaaaa :evil:

meczyk na polsacie burza w tle
Prawie jak razem

Edit:
Już po meczyku Psica zmieniła program ... 8)
Ostatnio edytowano Czw lip 14, 2011 17:19 przez Etiopia, łącznie edytowano 1 raz
IT'S OVER

Etiopia

Post » Czw lip 14, 2011 17:08 Re: PAKT CZAROWNIC XXV - Sabat już w sobotę

mojej przyjaciółce przed chwilą odszedł za TM kot,
Piękny, szary 3 letni MCO Rysio...
zjadł zatrutą mysz i nie udało się go odratować..
Brykaj Ryśku [']
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Czw lip 14, 2011 17:13 Re: PAKT CZAROWNIC XXV - Sabat już w sobotę

dolabra pisze:mojej przyjaciółce przed chwilą odszedł za TM kot,
Brykaj Ryśku [']

matko taki młody kocio :cry:

Ech te zwierzaki dlaczego one tak szybko odchodzą.... :?:
IT'S OVER

Etiopia

Post » Czw lip 14, 2011 19:29 Re: PAKT CZAROWNIC XXV - Sabat już w sobotę

villemo5 pisze:

To już pojutrze!!! Ale się cieszę!!

Proszę, podaj mi na PW adres, bo mój mąż chce zaprogramować GPS.
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Czw lip 14, 2011 20:29 Re: PAKT CZAROWNIC XXV - Sabat już w sobotę

Etiopia pisze:
dolabra pisze:mojej przyjaciółce przed chwilą odszedł za TM kot,
Brykaj Ryśku [']

matko taki młody kocio :cry:

Ech te zwierzaki dlaczego one tak szybko odchodzą.... :?:

smutno mi, bo Rysiek był takim dużym cielaczkiem,
a był dorodnym MCO..
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Czw lip 14, 2011 20:42 Re: PAKT CZAROWNIC XXV - Sabat już w sobotę

Szczere,chociaż spóźnione życzenia urodzinowe przesyłam dla Babajagi :birthday: :balony: :birthday: a dla Joarkadii gorące gratulacje :1luvu:

BUSIO

Od: Śro cze 30, 2010 22:53

Post » Czw lip 14, 2011 21:03 Re: PAKT CZAROWNIC XXV - Sabat już w sobotę

dolabra pisze:smutno mi, bo Rysiek był takim dużym cielaczkiem,
a był dorodnym MCO..

Wierzę Ola...
Bardzo mi przykro. (*)

Ale jak MCO mógł zjeść zatrutą mysz??
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Czw lip 14, 2011 21:15 Re: PAKT CZAROWNIC XXV - Sabat już w sobotę

Prezeska....a będzie nowy wąt? Toż już secia strzeliła? :wink:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Czw lip 14, 2011 21:59 Re: PAKT CZAROWNIC XXV - Sabat już w sobotę

No to podróż na sobotę obgadana 8)
Może być wesoło :mrgreen:
Zabieram śpiworek nówka sztuka,nie śmigana oraz podusie :D Zapiekankę zrobię w sobotę raniutko,coby świeżutka była :D
Postaram się nie zapomnieć również zabrać siebie :mrgreen:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Czw lip 14, 2011 22:02 Re: PAKT CZAROWNIC XXV - Sabat już w sobotę

kotka doroty pisze:No to podróż na sobotę obgadana 8)
Może być wesoło :mrgreen:
Zabieram śpiworek nówka sztuka,nie śmigana oraz podusie :D Zapiekankę zrobię w sobotę raniutko,coby świeżutka była :D
Postaram się nie zapomnieć również zabrać siebie :mrgreen:

A ja jestem twardy zawodnik :mrgreen: .
Właśnie wyczytałam na stronie MPK, że niektóre tramwaje poznańskie nie kursują ( od jutra ).
Wymyśliłam sobie trasę zastępczą ( jutro ją skonsultuję )
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Czw lip 14, 2011 22:40 Re: PAKT CZAROWNIC XXV - Sabat już w sobotę

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Noooo....zaczyna się :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: ale bym się zdziwiła w sobotę czekając na 12 :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Mulesia :1luvu: :1luvu: :1luvu: uratowałaś mój honor :1luvu: :1luvu:
Już raz wynalazłam połączenie którego nie było,a teraz historia z tramwajem :ryk: :ryk: :ryk:

Siostro Prezes moja ynteligencja ma się dobrze :mrgreen:

Czy Kirke będzię :?:

Ja przyjadę do Ewy autobusem 74,ciekawe czy nie pobłądzę :ryk: :ryk: :mrgreen:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

[poprzednia][następna]