Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
filo pisze:matka maruda pisze:Filo, toż to robota dla przyszłego Indiany Jonesa. Pisz do casicy, niech Ci da namiary na jakiegoś młodego archeologa
Nie nie nie
Nie będę czekać następne 20 lat, aż wzrośnie wartość zabytków
latarka zalatwi sprawe -nie doceniasz podrostkow .....ostatnio widzialam jak demolke starych mebli w piwnicy robili u sasiadki z duza przyjmnosciafilo pisze:anulka - nie mogę tam wpuścić dzieci, bo mogłyby sobie krzywdę zrobić. Znalazłam już stare piły i topory. Do tego są tam stare meble, do wyniesienia których potrzeba silnych facetów w ilości mnogiej. Dodatkowa atrakcja to brak światła.
filo pisze:anulka - nie mogę tam wpuścić dzieci, bo mogłyby sobie krzywdę zrobić. Znalazłam już stare piły i topory. Do tego są tam stare meble, do wyniesienia których potrzeba silnych facetów w ilości mnogiej. Dodatkowa atrakcja to brak światła.
MariaD pisze:Studenci chętnie sobie zarobią kilka złotych na piwo. Powieś ogłoszenie na jakiejś uczelni. Oni będą wywalać, Ty sobie postawisz stołeczek, siądziesz i będziesz oceniać.
filo pisze:MariaD pisze:Studenci chętnie sobie zarobią kilka złotych na piwo. Powieś ogłoszenie na jakiejś uczelni. Oni będą wywalać, Ty sobie postawisz stołeczek, siądziesz i będziesz oceniać.
A okoliczne sąsiadki powypadają podglądaczki powypadają z okien, w których ciągle siedzą.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości