Hmm...
No wiesz!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
EwKo pisze:Tak spojrzałam do skrzynki, jakiś tytuł o domu PODSTARZAŁYCH kotów mi wyskoczył...
Hmm...
No wiesz!
mb pisze:Tak, tak, czasy wojowniczej, nieokiełznanej młodości minęły bezpowrotnie
weatherwax pisze:mb pisze:Tak, tak, czasy wojowniczej, nieokiełznanej młodości minęły bezpowrotnie
Każdy wiek ma swoje przyjemności. Trzeba się umieć nimi cieszyć.Twoje dziewczynki chyba umieją.
EwKo pisze:Podłoga też ma swoje potrzeby...
Anna61 pisze:Jak dla mnie to i bezprzewodowy KOT może być.
sliver_87 pisze:a ja jestem w szoku!!!
Też mam kotkę Bombillę !!! bombillcia moja kochana- żyłam w przeświadczeniu, że jest jedyna o tym imieniu- a tu szok!!
a skąd wzieliście imię dla Bombilki Waszej ??
pozdrawiam i gorąco ściskam Bombillcie:)
ryśka' pisze:Wczoraj przyjęta do kociarni staruszka jest w kiepskiej formie i jest chora - dziś jedzie do weta. Konkurs na imię uznaje się za otwarty Na pierwszej stronie zapisałam "Bombilla", ale tylko dlatego, że nic lepszego nie przyszło mi do głowy
Sylwka pisze:Wklej fotkę bom ciekawa kto zasłużył na takie imię . Jakoś mi się grubo kojarzy a wrażenie może być mylne
ryśka pisze:Biedna 10-letnia chora staruszka, biało-bura. Fotki jeszcze nie mam.
A bombilla też nie jest gruba:
http://www.yerbamatestore.pl/?p463,bomb ... wana-rm-19
Mała1 pisze:i ja się tu przywitam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 40 gości