Wiadomo już coś w sprawie tego wątku z fb?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kruszyna pisze:sunicram dzięki ogromne![]()
Wiadomo już coś w sprawie tego wątku z fb?
armagedon* pisze:A ja popieram PcimOlkiTrafiłam tutaj jakiś czasu temu z portalu Facebook i..do dzisiaj zbieram zęby z podłogi
![]()
Pani Gibutkowa (aka mądralińska) NIECH SAMA RUSZY TYŁEK, bo tak się dobrze składa że jest mistrzynią od pierdzenia w stołek.Tak tak! Do schroniska nie jeździ, bo i po co?
Nie dlatego że nie ma transportu, jej psiapsióła JaEwka przecież ma
Tej pani się po prostu NIE CHCE i tyle.
Szkoda tylko że obraża osoby, który biorą czynny udział w schroniskowym życiu (czyt. PcimOlki)
śmiech na sali.
JaEwka pisze:UWAGA!
Coś mi się dzieje z kartą sim ale niestety jej nie wymienię bo muszę czekać na ojca na którego niestety mam jeszcze abonament i nic nie mogę sama zrobić dlatego proszę napisać na FB, że kontakt chwilowo tylko mailowy !
sunicram pisze:Nie dodzwoniłem się dzisiaj do Asi w schronisku, więc jutro spróbuję znowu i może też pójdę tam. Dam znać co i jak.
JaEwka pisze:sunicram pisze:Nie dodzwoniłem się dzisiaj do Asi w schronisku, więc jutro spróbuję znowu i może też pójdę tam. Dam znać co i jak.
To czekamy
JaEwka pisze:O popatrz popatrz jak ktoś uważnie śledzi nasze życie![]()
i to z jaką dokładnością
![]()
JaEwka pisze:Edit: Post wyjątkowo żałosny
JaEwka pisze:Dziwi mnie fakt, że osoba niby niedawno przybyła na forum ma taki zasób informacji o naszych osobach( chyba jednak bywała tu częściej
i to dużo wcześniej
)
Chyba że ktoś tu ma bardzo nudne życie i w ten sposób je sobie urozmaica![]()
BOZENAZWISNIEWA pisze:Trzymam kciuki za negatywne testy![]()
A dziewczynom "siedzącym na dupach"(ja tez siedzę na pupie,no bo jak inaczej"dziękuje za:
-wyciagnięcie ze schroniska Saszki(trójłapka bezogonka),załatwienie mu transportu do Warszawy, zrobienie testów i wyprawkę
-dziękuje za uratowanie życia Antosiowi(z pomocą innych siedzących na dupach wolontariuszek),Gibutkowej za znalezienie ekspresowego transportu do Warszawy(Twój szef go wiózł,a Ty?-siedziałaś na dupie
![]()
![]()
)
-dziękuje za wyciągniecie ze schronu starego 15-letniego Omarka(bez nogi)-JaEwka
-dziękuje za wyciagnięcie ze schroniska kalekiego i głuchego Peji (to już prawie dwa lata jak jest z nami)
-Za Kiziunię białaczkową/cyklopeczkę
I za bazarki Gibutkowej wspierające DT
Tyle ...podziękowań Maksiu wytrzymaj troszkę
armagedon* pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:Trzymam kciuki za negatywne testy![]()
A dziewczynom "siedzącym na dupach"(ja tez siedzę na pupie,no bo jak inaczej"dziękuje za:
-wyciagnięcie ze schroniska Saszki(trójłapka bezogonka),załatwienie mu transportu do Warszawy, zrobienie testów i wyprawkę
-dziękuje za uratowanie życia Antosiowi(z pomocą innych siedzących na dupach wolontariuszek),Gibutkowej za znalezienie ekspresowego transportu do Warszawy(Twój szef go wiózł,a Ty?-siedziałaś na dupie
![]()
![]()
)
-dziękuje za wyciągniecie ze schronu starego 15-letniego Omarka(bez nogi)-JaEwka
-dziękuje za wyciagnięcie ze schroniska kalekiego i głuchego Peji (to już prawie dwa lata jak jest z nami)
-Za Kiziunię białaczkową/cyklopeczkę
I za bazarki Gibutkowej wspierające DT
Tyle ...podziękowań Maksiu wytrzymaj troszkę
Zapomniałaś o jednym.. dziękuje za powiększenie MOJEJ KOLEKCJI i przy okazji..funduszy![]()
Wujek google jednak mundry jestbardzo!
http://www.wp3.pl/miau
JaEwka pisze:Leczenie własnych kompleksów odbywa się w specjalnych gabinetach![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw i 393 gości