Maksiu w domu :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 11, 2011 19:14 Re: Badania lub śmierć!!Potrzebna pomoc we Wrocławiu!!

sunicram dzięki ogromne :piwa:

Wiadomo już coś w sprawie tego wątku z fb?
Obrazek

Kruszyna

Od: Czw gru 13, 2007 22:32

Post » Pon lip 11, 2011 19:36 Re: Badania lub śmierć!!Potrzebna pomoc we Wrocławiu!!

Kruszyna pisze:sunicram dzięki ogromne :piwa:

Wiadomo już coś w sprawie tego wątku z fb?

Zapytam zaraz Ewelinki.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon lip 11, 2011 20:57 Re: Badania lub śmierć!!Potrzebna pomoc we Wrocławiu!!

Na razie rozmowy trwają. Jak ustalimy konkrety dokładnie to dam znać :ok:
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Pon lip 11, 2011 21:00 Re: Badania lub śmierć!!Potrzebna pomoc we Wrocławiu!!

armagedon* pisze:A ja popieram PcimOlki :mrgreen: Trafiłam tutaj jakiś czasu temu z portalu Facebook i..do dzisiaj zbieram zęby z podłogi :shock:

Pani Gibutkowa (aka mądralińska) NIECH SAMA RUSZY TYŁEK, bo tak się dobrze składa że jest mistrzynią od pierdzenia w stołek. :ryk: Tak tak! Do schroniska nie jeździ, bo i po co? :mrgreen: Nie dlatego że nie ma transportu, jej psiapsióła JaEwka przecież ma :ryk: Tej pani się po prostu NIE CHCE i tyle. :ryk: Szkoda tylko że obraża osoby, który biorą czynny udział w schroniskowym życiu (czyt. PcimOlki)

śmiech na sali. :ryk:

O popatrz popatrz jak ktoś uważnie śledzi nasze życie :mrgreen: :ryk: i to z jaką dokładnością :mrgreen: :lol:

Edit: Post wyjątkowo żałosny 8)
Edit 2: Kocham ludzi którzy gówno wiedzą i piszą pierdoły :mrgreen: Wystarczy się trochę wysilić aby dociec pewnych rzeczy 8)

Dziwi mnie fakt, że osoba niby niedawno przybyła na forum ma taki zasób informacji o naszych osobach :mrgreen: ( chyba jednak bywała tu częściej 8) i to dużo wcześniej :wink: )
Chyba że ktoś tu ma bardzo nudne życie i w ten sposób je sobie urozmaica :wink:

A co do auta... no cóż się gra się ma 8)

I edit 3: To wątek Maksa więc może skupcie się na nim a nie na mnie i Gibutkowej
Obrazek

JaEwka

Post » Pon lip 11, 2011 21:30 Re: Badania lub śmierć!!Potrzebna pomoc we Wrocławiu!!

UWAGA!
Coś mi się dzieje z kartą sim ale niestety jej nie wymienię bo muszę czekać na ojca na którego niestety mam jeszcze abonament i nic nie mogę sama zrobić dlatego proszę napisać na FB, że kontakt chwilowo tylko mailowy !
Obrazek

JaEwka

Post » Pon lip 11, 2011 21:47 Re: Badania lub śmierć!!Potrzebna pomoc we Wrocławiu!!

JaEwka pisze:UWAGA!
Coś mi się dzieje z kartą sim ale niestety jej nie wymienię bo muszę czekać na ojca na którego niestety mam jeszcze abonament i nic nie mogę sama zrobić dlatego proszę napisać na FB, że kontakt chwilowo tylko mailowy !

Już napisane! Trzymam kciuki za Maxa! :ok: :ok: :ok: :ok:

julka75

Od: Pt kwi 15, 2011 0:00

Post » Pon lip 11, 2011 22:23 Re: Badania lub śmierć!!Potrzebna pomoc we Wrocławiu!!

Nie dodzwoniłem się dzisiaj do Asi w schronisku, więc jutro spróbuję znowu i może też pójdę tam. Dam znać co i jak.
Obrazek

sunicram

Od: Sob lut 26, 2011 17:35

Post » Pon lip 11, 2011 22:38 Re: Badania lub śmierć!!Potrzebna pomoc we Wrocławiu!!

Trzymam kciuki za negatywne testy :ok:
A dziewczynom "siedzącym na dupach" :wink: (ja tez siedzę na pupie,no bo jak inaczej"dziękuje za:
-wyciagnięcie ze schroniska Saszki(trójłapka bezogonka),załatwienie mu transportu do Warszawy, zrobienie testów i wyprawkę
-dziękuje za uratowanie życia Antosiowi(z pomocą innych siedzących na dupach wolontariuszek :wink: ),Gibutkowej za znalezienie ekspresowego transportu do Warszawy(Twój szef go wiózł,a Ty?-siedziałaś na dupie :lol: :lol: :lol: )
-dziękuje za wyciągniecie ze schronu starego 15-letniego Omarka(bez nogi)-JaEwka
-dziękuje za wyciagnięcie ze schroniska kalekiego i głuchego Peji (to już prawie dwa lata jak jest z nami)
-Za Kiziunię białaczkową/cyklopeczkę

I za bazarki Gibutkowej wspierające DT
Tyle ...podziękowań Maksiu wytrzymaj troszkę :ok:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon lip 11, 2011 22:43 Re: Badania lub śmierć!!Potrzebna pomoc we Wrocławiu!!

sunicram pisze:Nie dodzwoniłem się dzisiaj do Asi w schronisku, więc jutro spróbuję znowu i może też pójdę tam. Dam znać co i jak.

To czekamy :ok:
Obrazek

JaEwka

Post » Pon lip 11, 2011 23:07 Re: Badania lub śmierć!!Potrzebna pomoc we Wrocławiu!!

JaEwka pisze:
sunicram pisze:Nie dodzwoniłem się dzisiaj do Asi w schronisku, więc jutro spróbuję znowu i może też pójdę tam. Dam znać co i jak.

To czekamy :ok:

Ewelina bądź ostrożna,bo armagedon* może Cię zaskoczyć :wink: i Gibutkową siedzącą.... :lol: "Nie znacie dnia ,ani godziny"-o tak :roll:

JUŻ SKOŃCZYŁAM :twisted:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon lip 11, 2011 23:16 Re: Badania lub śmierć!!Potrzebna pomoc we Wrocławiu!!

JaEwka pisze:O popatrz popatrz jak ktoś uważnie śledzi nasze życie :mrgreen: :ryk: i to z jaką dokładnością :mrgreen: :lol:

NIE MUSZĘ, wystarczą mi twoje posty :mrgreen: szczególnie te bełkotliwe, z kociarni :mrgreen:

JaEwka pisze:Edit: Post wyjątkowo żałosny 8)

Sama jesteś żałosna. 8)

JaEwka pisze:Dziwi mnie fakt, że osoba niby niedawno przybyła na forum ma taki zasób informacji o naszych osobach :mrgreen: ( chyba jednak bywała tu częściej 8) i to dużo wcześniej :wink: )
Chyba że ktoś tu ma bardzo nudne życie i w ten sposób je sobie urozmaica :wink:

Masz jakieś zastrzeżenia? to zgłoś je gdzie trzeba, zamiast stukać po próżnicy w klawiaturę :lol:

armagedon*

Od: Pon lip 11, 2011 10:58

Post » Pon lip 11, 2011 23:19 Re: Badania lub śmierć!!Potrzebna pomoc we Wrocławiu!!

BOZENAZWISNIEWA pisze:Trzymam kciuki za negatywne testy :ok:
A dziewczynom "siedzącym na dupach" :wink: (ja tez siedzę na pupie,no bo jak inaczej"dziękuje za:
-wyciagnięcie ze schroniska Saszki(trójłapka bezogonka),załatwienie mu transportu do Warszawy, zrobienie testów i wyprawkę
-dziękuje za uratowanie życia Antosiowi(z pomocą innych siedzących na dupach wolontariuszek :wink: ),Gibutkowej za znalezienie ekspresowego transportu do Warszawy(Twój szef go wiózł,a Ty?-siedziałaś na dupie :lol: :lol: :lol: )
-dziękuje za wyciągniecie ze schronu starego 15-letniego Omarka(bez nogi)-JaEwka
-dziękuje za wyciagnięcie ze schroniska kalekiego i głuchego Peji (to już prawie dwa lata jak jest z nami)

Zapomniałaś o jednym.. dziękuje za powiększenie MOJEJ KOLEKCJI i przy okazji..funduszy :mrgreen:

Wujek google jednak mundry jest :ok: bardzo!

http://www.wp3.pl/miau

armagedon*

Post » Pon lip 11, 2011 23:27 Re: Badania lub śmierć!!Potrzebna pomoc we Wrocławiu!!

Uuu cóż za "cięte" riposty 8)

POWTARZAM ! To jest wątek Maksa i na nim się skupmy !

Leczenie własnych kompleksów odbywa się w specjalnych gabinetach :wink:
Ostatnio edytowano Pon lip 11, 2011 23:33 przez JaEwka, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

JaEwka

Post » Pon lip 11, 2011 23:31 Re: Badania lub śmierć!!Potrzebna pomoc we Wrocławiu!!

armagedon* pisze:
BOZENAZWISNIEWA pisze:Trzymam kciuki za negatywne testy :ok:

Zapomniałaś o jednym.. dziękuje za powiększenie MOJEJ KOLEKCJI i przy okazji..funduszy :mrgreen:

Wujek google jednak mundry jest :ok: bardzo!

http://www.wp3.pl/miau

Oj mundry...armagedon*pojawiasz się i znikasz,więc paaaa!szcześliwej drogi :ryk:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon lip 11, 2011 23:34 Re: Badania lub śmierć!!Potrzebna pomoc we Wrocławiu!!

JaEwka pisze:Leczenie własnych kompleksów odbywa się w specjalnych gabinetach :wink:

Ja tego nie potrzebuję, w przeciwieństwie do niektórych forumowiczów :piwa:

Fajny wątek :ryk: panny mądralińskie (JE & G) jak zwykle.. w humorze :ok: Czym mnie jeszcze zaskoczycie?

armagedon*

[poprzednia][następna]