kotx2 pisze:8O ale po co
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kotx2 pisze:8O ale po co
kotx2 pisze::D
JaEwka pisze:A może zrobić badania moczu czy nie ma zapalenia pęcherza? Koty raczej szybko łapią kuwetę
JaEwka pisze:A może zrobić badania moczu czy nie ma zapalenia pęcherza? Koty raczej szybko łapią kuwetę
JaEwka pisze:Hm sikanie w małych ilościach często chyba i popiskiwania podczas oddawania moczu ( o ile się nie mylę, mogą występować albo i nie) Moja kotka po prostu często chodziła do kuwety - zbyt często i okazało się że ma kryształki
Bez badania moczu raczej się o tym nie dowiesz
Olat pisze:Ja bym jej zbadała mocz. I (niezależnie) wstawiła kocinę razem z kuwetką do łazienki. Na dobrych parę dni. Moze nie ogarnia przestrzeni...
golftango pisze:badanie będzie robione. teraz kuwety stoją w pokoju, w którym przebywa kot ale może faktycznie ją zamknę w łazience na parę dni...Olat pisze:Ja bym jej zbadała mocz. I (niezależnie) wstawiła kocinę razem z kuwetką do łazienki. Na dobrych parę dni. Moze nie ogarnia przestrzeni...
JaEwka pisze:A badania zrobił czy stwierdził na chybił trafił ?
golftango pisze:rozmawialiśmy, stwierdził na podstawie braku takich objawów, które przy zapaleniu być powinny...kita nie sika często, nie strzela małymi ilościami, nie daje znać, że ją coś boli w trakcie. dostała krytą kuwetę z której nie ucieka z wrzaskiem, potrafi spędzić w niej 5 sekund po czym wychodzi i leci się bawić. a załatwia się tylko w obrębie mojego łóżka, nigdzie indziej.JaEwka pisze:A badania zrobił czy stwierdził na chybił trafił ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 138 gości