Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lip 09, 2011 14:56 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Rozszyfrowałaś mój niecny plan :mrgreen:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Sob lip 09, 2011 15:24 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Wiedziałam :twisted: :twisted: :twisted:
:ryk: :ryk:

gertaaa

Od: Śro lip 14, 2010 17:12

Post » Nie lip 10, 2011 18:59 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Jak Ziabolek się miewa? :)
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Nie lip 10, 2011 21:24 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Dzisiaj było totalne lenistwo ...futra spały prawie cały dzień...Ziabolek nie wymiotuje od ponad tygodnia, ale dzisiaj po karmieniu słyszałam, jak mu te biedne jelita "buzują"... Jutro ostatni zastrzyk enrofloxacyny...jeżeli ten antybiotyk nie wytłukł tych bakterii, to już pewnie nic nie wytłucze ...I znowu się zrobiłam zła, że nie było antybiogramu ... :evil:

Na noc towarzystwo się rozruszało... Bubuś poniewiera Franką ... (tzn. wydaje mu się, że ją kryje... :oops:) a Ziabolek przykleja się koło nich do podłogi i baaaardzo zafascynowany asystuje :ryk: i też się do niej sadzi ... tylko widać, że nie do końca wie po co ... :mrgreen:
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Pon lip 11, 2011 6:46 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

katarzyna1207 pisze:Dzisiaj było totalne lenistwo ...futra spały prawie cały dzień...Ziabolek nie wymiotuje od ponad tygodnia, ale dzisiaj po karmieniu słyszałam, jak mu te biedne jelita "buzują"... Jutro ostatni zastrzyk enrofloxacyny...jeżeli ten antybiotyk nie wytłukł tych bakterii, to już pewnie nic nie wytłucze ...I znowu się zrobiłam zła, że nie było antybiogramu ... :evil:

Na noc towarzystwo się rozruszało... Bubuś poniewiera Franką ... (tzn. wydaje mu się, że ją kryje... :oops:) a Ziabolek przykleja się koło nich do podłogi i baaaardzo zafascynowany asystuje :ryk: i też się do niej sadzi ... tylko widać, że nie do końca wie po co ... :mrgreen:

kumple go nie przeszkolili w tej materii? :lol: :lol: :lol:
ps. cieszę sie z dobrych wyników
Ziabolku :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Pon lip 11, 2011 7:38 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

mar9 pisze:kumple go nie przeszkolili w tej materii? :lol: :lol: :lol:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ale kumpel Bubencjusz też już prawie zapomniał jak się to robi .... :wink: już pewnie długo bezjajeczny ...u mnie jest rok, a do schroniska trafił ciachnięty...
Obrazek

katarzyna1207

Post » Pon lip 11, 2011 7:46 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

katarzyna1207 pisze:
mar9 pisze:kumple go nie przeszkolili w tej materii? :lol: :lol: :lol:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ale kumpel Bubencjusz też już prawie zapomniał jak się to robi .... :wink: już pewnie długo bezjajeczny ...u mnie jest rok, a do schroniska trafił ciachnięty...

no tak, ale gdzieś tam w tej mądrej łepetynce Bubulincjusza kołacze się myśl: "wiem, że coś się z tym robi ale za ch... nie pamiętam co" :roll:
ale, że chłop swój honor ma to chociaż udaje przed kobietą, coby twarz zachować :mrgreen:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Pon lip 11, 2011 7:49 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

:ryk: :ryk: :ryk: padłam.... mar9 - jakbyś przy tym była.... :ryk:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Pon lip 11, 2011 7:54 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

katarzyna1207 pisze::ryk: :ryk: :ryk: padłam.... mar9 - jakbyś przy tym była.... :ryk:

no wiesz, tak obrazowo opisujesz Bubu i pozostałe sierściuchy, że wyobraźnia sama podsuwa różne obrazy... różniste :lol: :lol: :lol: :lol:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Pon lip 11, 2011 8:57 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Ziabolku :1luvu: Doczytałam o wynikach! Cudowne wiadomości :piwa: (śpieszę donieśc, że kciuków za zdrówko nie puszczam, ino chłop ukradł mi kompa i internet i tyle mojego, co się w robocie dorwę :evil: )
Obrazek Obrazek

Moha

Od: Czw sty 06, 2011 0:05

Post » Pon lip 11, 2011 11:28 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Pokerku :ok: :ok: :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Pon lip 11, 2011 17:40 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Pokerku, Ziabolku słodki, tak trzymaj skarbie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

bulba

Post » Pon lip 11, 2011 19:57 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Dziękujemy za kciuki .... :1luvu: Ale to nie tak, że wyniki dobre ... bo cały czas coś siedzi w tym brzusiu ... tylko jest szansa ... przy nowotworze by jej nie było...
Obrazek

katarzyna1207

Post » Pon lip 11, 2011 20:03 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Ale to już coś. Szansa, to bardzo dużo :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Post » Pon lip 11, 2011 20:09 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

bulba pisze:Ale to już coś. Szansa, to bardzo dużo :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Oczywiście ... kamień spadł mi z serca, że to nie to ... i zawsze jest nadzieja, że się uda wyhamować... Mały nigdy nie będzie całkiem zdrowy, do końca życia będzie już miał upośledzone wchłanianie (tych kosmków jelitowych jednak sporo mu "padło")...
Obrazek

katarzyna1207

[poprzednia][następna]