Niestety szansa przyszła za późno.meksykanka pisze:Dobrze, że chociaż dano mu szansę... mamy troszkę czasu na akcję kocioratunkową.
Jedno stowrzenie uratowane to jedno stworzenie uratowane
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Niestety szansa przyszła za późno.meksykanka pisze:Dobrze, że chociaż dano mu szansę... mamy troszkę czasu na akcję kocioratunkową.
horacy 7 pisze:Asiu tego juz nie ma tego szukałam a on odszedł za TM ,pojechał nr.20 troszkę wiekszy burasek.
horacy 7 pisze:Niestety szansa przyszła za późno.meksykanka pisze:Dobrze, że chociaż dano mu szansę... mamy troszkę czasu na akcję kocioratunkową.
smarti pisze:smarti pisze:Carla z przychówkiem ...........................................Mućka...................................................................Rysia![]()
![]()
Syjamka..................................................................Kałboj![]()
![]()
Krówka
Buba.........................................................................Buba........................................................................Pinia..
..
![]()
horacy 7 pisze:Właśnie wróciłam ze schroniska w który byłam od 12 tej,porobiłyśmy sporo fotek psom z kilkoma byłyśmy na spacerze,niestety kotom trochę mniej czasu poświęciłam.Ale jedno załatwiłam zabrałyśmy do Lecznicy w Olsztynie ostatniego kociaka który przeżył nr 20 ,to malenstwo nr9 z wczoraj odeszło za TM pomoc przyszła za późno.Załatwiłam miejsce na 2 tygodnie w lecznicy całodobowej nie wiem jeszcze jaki będzie koszt ,jeżeli przeżyje zaszczepią go i wtedy go odbierzemy.Trochę odsapnę i opiszę zdjęcia.
Marzenia11 pisze:A tymczasem fotki wklejam.. żebyście były spokojne, ze u smarti kotom nie dzieje się (jednak) krzywda..smarti pisze:smarti pisze:Carla z przychówkiem ...........................................Mućka...................................................................Rysia![]()
![]()
Syjamka..................................................................Kałboj![]()
![]()
Krówka
Buba.........................................................................Buba........................................................................Pinia..
..
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 75 gości