PAKT CZAROWNIC XXV - Sabat już w sobotę

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lip 10, 2011 9:02 Re: PAKT CZAROWNIC XXV - zgłoszenia na Sabat tylko do piątku!!!

pomponmama pisze:Sol kozaczki to z różowego futerka polecam, a zamiast diademu taką czapkę - króliczka z kokardką. Zimą miałam jedną tak odziana klientkę - nie zapomnę jej do końca życia - kobieta około czterdziestki, słusznej postury i obfitych wdzięków, w błyszczącej mini, różowych futerkowych kozaczkach, czapce z uszkami króliczka i przykrótkiej futerkowej różowej kurteczce - normalnie szał ciał i uprzęży.

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Nie lip 10, 2011 9:14 Re: PAKT CZAROWNIC XXV - zgłoszenia na Sabat tylko do piątku!!!

solangelica pisze:Etiopku :mrgreen: Kalif ma Emo Obrozke, z krysztalkami. Tylko jest ciut przyciasna i musze do niej dosztukowac kawalek gumeczki. Obrozka jest taka fajna ze sama bym ja chetnie wrzucila na szyje z okazji np jakiegos balu czarownic albo cos w ten desen :) Jakby co rozowa szczotke do WC juz mam a wczoraj zgarnelam od mamai rozowa kurteczke. Jeszcze tylko rozowe kozaczki z plastiku, diadem z puchatym wykonczeniem i bedzie lans na Dodzie :D

Pomponku, dobrze, nie ma sprawy, mozemy sie tak umowic. Baw sie dobrze w tej Warszawie i uwazaj na siebie. Ciekawe jak beda jezdzic pociagi bo ja ostatnio dwa razy pod rzad mialam pecha ale do Wawy to raczej jezdza...

Ale z Warszawy juz niekoniecznie

Raz mi zmienili tak rozkład że kiblowałam na dworcu Warszawa Zachodnia - bo nie miałam kasy na intercity
A za drugim razem wracając z Warszawy pociąg utknął w Katowicach i tam na dworcu spędziłam noc
W pierwszym i drugim przypadku byłam z psem - który na metr nie dopuścił nikogo podejrzanego do mnie
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Nie lip 10, 2011 9:25 Re: PAKT CZAROWNIC XXV - zgłoszenia na Sabat tylko do piątku!!!

Fiona na ten przyklad ma swoj zestaw klejnotow rodowych ktorych uzywa tylko na wyjatkowe okazje. Tutaj wystrojona na Sylwestra AD. 2008/2009:

Obrazek
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Nie lip 10, 2011 9:35 Re: PAKT CZAROWNIC XXV - zgłoszenia na Sabat tylko do piątku!!!

Etiopia pisze:
solangelica pisze:Etiopku :mrgreen: Kalif ma Emo Obrozke, z krysztalkami. Tylko jest ciut przyciasna i musze do niej dosztukowac kawalek gumeczki. Obrozka jest taka fajna ze sama bym ja chetnie wrzucila na szyje z okazji np jakiegos balu czarownic albo cos w ten desen :) Jakby co rozowa szczotke do WC juz mam a wczoraj zgarnelam od mamai rozowa kurteczke. Jeszcze tylko rozowe kozaczki z plastiku, diadem z puchatym wykonczeniem i bedzie lans na Dodzie :D

Pomponku, dobrze, nie ma sprawy, mozemy sie tak umowic. Baw sie dobrze w tej Warszawie i uwazaj na siebie. Ciekawe jak beda jezdzic pociagi bo ja ostatnio dwa razy pod rzad mialam pecha ale do Wawy to raczej jezdza...

Raz mi zmienili tak rozkład że kiblowałam na dworcu Warszawa Zachodnia - bo nie miałam kasy na intercity
A za drugim razem wracając z Warszawy pociąg utknął w Katowicach i tam na dworcu spędziłam noc
W pierwszym i drugim przypadku byłam z psem - który na metr nie dopuścił nikogo podejrzanego do mnie

Eee tam, z Warszawy, to ja już nie będę musiała środkami masowego rażenia wracać :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Nie lip 10, 2011 9:56 Re: PAKT CZAROWNIC XXV - zgłoszenia na Sabat tylko do piątku!!!

pomponmama pisze:
Etiopia pisze:

Eee tam, z Warszawy, to ja już nie będę musiała środkami masowego rażenia wracać :mrgreen:

Ale Ci dobrze ......... :1luvu:
IT'S OVER

Etiopia

Post » Nie lip 10, 2011 12:01 Re: PAKT CZAROWNIC XXV - zgłoszenia na Sabat tylko do piątku!!!

AniHilli, wszystkiego co się szczęściem zwie!

Dorotko, kuruj kolano :!:
Chcesz być tylko uprzyjemniaczem podróży? To się nastaw, że ja na ostatnich 5-10km błądzę :lol: Czeka nas więc wycieczka do Siostry Prezes z podziwianiem krajobrazu :wink:

Lolek wreszcie przestał kichać. Jeszcze ma tabletki na 3 podania, mam nadzieję, że do końca dotrwam bez sznytów. Zresztą to spolegliwy kot zwłaszcza u weterynarza. Na stole rozkłada się jak dywan i najwyżej prycha. W domu zawinięty w ręcznik dzielnie się pręży i próbuje wywinąć. Pazury mu profilaktycznie przycięłąm :mrgreen:
Murzyn w takich okolicznościach się ślini. Natomiast Pingwin staje się jednostką mięśniowo-skrętno-pazurzastą i jest nie do ujarzmienia - na szczęście (tfu, przez lewe ramię) najrzadziej wymaga obsługi.
A co do kolorowych ozdób na kocie - Murzynowi zakupiłam fioletową obrożę z feromonami, żeby się wyluzował i trafiał w 100% do kuwety jak mnie dłużej w domu nie ma. Wygląda ślicznie, wyluzowany jest ślicznie, do kuwety trafia ale jestem w domu, natomiast Lolek jeszcze śliczniej niż drzewiej bywało go tłucze.
A ta obroża rozsiewa zapach karmiącej kotki. Więc zastanawiam się czy Lolkowi jej nie założyć.

Bolkowa

Od: Pon gru 03, 2007 20:29

Post » Nie lip 10, 2011 12:16 Re: PAKT CZAROWNIC XXV - zgłoszenia na Sabat tylko do piątku!!!

Dołóż :ok:
Skoro na ostatnich kilometrach błądzisz to musowo nam potrzebny telefon do kogoś kto zna drogę :!:

Siostro Prezes wyznacz nam przewodnika,bo inaczej nie dojedziemy :twisted:

Kolanko leczy się antybiotykem ,ale nie wiem czy ono wygląda lepiej niż wczoraj :roll:
Czekaj !Mulesia wspominała coś o GPS-sie,ja nie wiem czy taki GPS z jednego samochodu sprawdza się w drugim :roll:
Jeżeli tak to pisz ,zadzwonie do Mulesi i pogadam może się uad jej zabrac to urządzenie 8)
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Nie lip 10, 2011 12:27 Re: PAKT CZAROWNIC XXV - zgłoszenia na Sabat tylko do piątku!!!

Można przekładać z samochodu do samochodu - bo to coś ładuje się przez samochodową zapalniczkę a te są standardowe. Dzwoń więc.
Z błądzeniem jestem pogodzona, na gpsie też błązę :mrgreen: Zawsze wydaje mi się, że jestem mądrzejsza od niego

Bolkowa

Od: Pon gru 03, 2007 20:29

Post » Nie lip 10, 2011 12:30 Re: PAKT CZAROWNIC XXV - zgłoszenia na Sabat tylko do piątku!!!

Ok ! to dzwonię :D
Czyli jedziemy autkiem :?: Tak :?:

To siem muszę przygotowac specjalnie ,coby .....itd
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

Post » Nie lip 10, 2011 12:49 Re: PAKT CZAROWNIC XXV - zgłoszenia na Sabat tylko do piątku!!!

Sol masz Fione?? Moja siostra ma Shreka - czarnego kocura :).
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Nie lip 10, 2011 13:06 Re: PAKT CZAROWNIC XXV - zgłoszenia na Sabat tylko do piątku!!!

skwareek pisze:Sol masz Fione?? Moja siostra ma Shreka - czarnego kocura :).

Sol ma królewnę Fionę :1luvu: :1luvu:
IT'S OVER

Etiopia

Post » Nie lip 10, 2011 13:28 Re: PAKT CZAROWNIC XXV - zgłoszenia na Sabat tylko do piątku!!!

Bolkowa pisze:Można przekładać z samochodu do samochodu - bo to coś ładuje się przez samochodową zapalniczkę a te są standardowe. Dzwoń więc.
Z błądzeniem jestem pogodzona, na gpsie też błązę :mrgreen: Zawsze wydaje mi się, że jestem mądrzejsza od niego

Urządzenie mogę zabrać. Nie ma problemu.

Mąż nastawi cel podróży i jakoś dojedziemy.
Wezmę też mapę ( papierową ).
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Nie lip 10, 2011 13:36 Re: PAKT CZAROWNIC XXV - zgłoszenia na Sabat tylko do piątku!!!

Dziewczyny no!!! Przecież wy nie jedziecie na zesłanie w głąb Rosji tylko do Brodnicy!!!
I zapewniam, że na ostatnich 10 km nie można się zgubić!!! Przez Toruń będziecie jechać??
Przecież ja i tak po Was wyjadę w umówione miejsce na obrzeżach miasta, więc po co ta panika??
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Nie lip 10, 2011 14:03 Re: PAKT CZAROWNIC XXV - zgłoszenia na Sabat tylko do piątku!!!

A o to przez co będziemy jechac to trzeba kierowcy(Bolkowej)pytac :mrgreen:
A ja po nas wyjedziesz to spoko :P

Siostro Prezes ja czasami myślę że,łatwiej na zesłanie do Rosji dojechac niż w Polsce z punktu A do punktu B :evil: :mrgreen:
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

Post » Nie lip 10, 2011 14:15 Re: PAKT CZAROWNIC XXV - zgłoszenia na Sabat tylko do piątku!!!

AniHilli - spóźnione :oops: najlepsze życzenia :piwa:

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

[poprzednia][następna]