Moje trzynaście łapek i cztery ogony. Pora na wakcje :))))

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lip 09, 2011 22:35 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony. Zapisy na kuśtyczki :)

Oj kociamko,schody na mnie napadły i zlądowałam na polbruk :evil: Potłukłam kolana ratując ryjka przed poharataniem :mrgreen: Jedno z moich kolanek zaczeło się paprać :? Dobrze chociaż że,nie boli ale nie wygląda to ciekawie :?
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Sob lip 09, 2011 22:39 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony. Zapisy na kuśtyczki :)

kotka doroty pisze:Oj kociamko,schody na mnie napadły i zlądowałam na polbruk :evil: Potłukłam kolana ratując ryjka przed poharataniem :mrgreen: Jedno z moich kolanek zaczeło się paprać :? Dobrze chociaż że,nie boli ale nie wygląda to ciekawie :?

Oj bidulko :(
Ja tak kiedys mialam i mi noge w gips wsadzili, dziwne :roll: ,bo się zagoiło :roll:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Sob lip 09, 2011 22:39 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony. Zapisy na kuśtyczki :)

A se byłam dzisiaj na spacerku :mrgreen:

Obrazek
Obrazek

Danusia

Post » Sob lip 09, 2011 22:40 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony. Zapisy na kuśtyczki :)

dalej nie wiem czy ranne czy stłuczone
u mnie na paprające sie rany najlepiej robi tinktura propolisowa
goi się jak na przysłowiowym psie no bo ja na antybiotyki syntetyczne uczulona jestem

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Sob lip 09, 2011 22:41 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony. Zapisy na kuśtyczki :)

Kociama pisze:dalej nie wiem czy ranne czy stłuczone
u mnie na paprające sie rany najlepiej robi tinktura propolisowa
goi się jak na przysłowiowym psie no bo ja na antybiotyki syntetyczne uczulona jestem

O dobrze wiedzieć :ok:
bo ja tez uczulona na antybiotyki :(
Obrazek

Danusia

Post » Sob lip 09, 2011 22:41 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony. Zapisy na kuśtyczki :)

Danusia pisze:A se byłam dzisiaj na spacerku :mrgreen:

Obrazek

łomatko co ty tak schudłaś?
no ale cycki to Ty mosz
co tyn Duży pitoli cos mu chyba na łoczy padło
dyć mosz taki jak dwa solidne kwaki jakby nie było :D

Kociama

Post » Sob lip 09, 2011 22:43 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony. Zapisy na kuśtyczki :)

Kociama pisze:
łomatko co ty tak schudłaś?
no ale cycki to Ty mosz
co tyn Duży pitoli cos mu chyba na łoczy padło
dyć mosz taki jak dwa solidne kwaki jakby nie było :D

te cycki to wiatr nadmuchał :mrgreen:
Troszkę tylko schudłam :oops:
Obrazek

Danusia

Post » Sob lip 09, 2011 22:49 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony. Zapisy na kuśtyczki :)

Rana jest jak to po takim lądowaniu(krwi trochę też było)tylko chyba nie dość dokładnie przepłukałam wodą i teraz ...mam za swoje :roll:
Ale co tam,zagoi się ,albo..... :twisted:
Napiszę ogłoszenie ,że oddam do adopcji kolano z babrającą się raną :twisted: Ktoś chętny na DS dla mojego kolanka :mrgreen: :ryk: Adresy proszę na PW :twisted:
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

Post » Sob lip 09, 2011 22:51 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony. Zapisy na kuśtyczki :)

kotka doroty pisze:Rana jest jak to po takim lądowaniu(krwi trochę też było)tylko chyba nie dość dokładnie przepłukałam wodą i teraz ...mam za swoje :roll:
Napiszę ogłoszenie ,że oddam do adopcji kolano z babrającą się raną :twisted: Ktoś chętny na DS dla mojego kolanka :mrgreen: :ryk: Adresy proszę na PW :twisted:

kolano razem z Tobą przyjmę :ok:
Obrazek

Danusia

Post » Sob lip 09, 2011 22:53 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony. Zapisy na kuśtyczki :)

To jo dokładóm moi dwa bo mnie tak napitalajóm
zaroz mi wyrwie kolanicha w kosmos :roll:

Kociama

Post » Sob lip 09, 2011 22:55 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony. Zapisy na kuśtyczki :)

Danusia pisze:
kotka doroty pisze:Rana jest jak to po takim lądowaniu(krwi trochę też było)tylko chyba nie dość dokładnie przepłukałam wodą i teraz ...mam za swoje :roll:

Oj !Danusiu czy Ty wiesz że,ja 3 wrześnie będe wokolicach Wrocławia na weselu 8) Uważaj bo jak pomylę pociągi i wyląduję w Opolu to co wtedy :?:

O i jeszcze Kociamka i się nas tak łatwo nie pozbędziesz :twisted:
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

Post » Sob lip 09, 2011 22:56 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony. Zapisy na kuśtyczki :)

Kociama pisze:To jo dokładóm moi dwa bo mnie tak napitalajóm
zaroz mi wyrwie kolanicha w kosmos :roll:

Ciebie mój TZ przyjmie :ok: , wyrko już gotowe :ryk: .okłady Ci zrobi :ryk:
Obrazek

Danusia

Post » Sob lip 09, 2011 22:57 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony. Zapisy na kuśtyczki :)

:ryk: :ryk: :ryk:
A ja z Bazylkiem będe spała :1luvu: :1luvu: Śpiworek mam to ciepło nam będzie :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

Post » Sob lip 09, 2011 22:57 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony. Zapisy na kuśtyczki :)

kotka doroty pisze:
Danusia pisze:

Oj !Danusiu czy Ty wiesz że,ja 3 wrześnie będe wokolicach Wrocławia na weselu 8) Uważaj bo jak pomylę pociągi i wyląduję w Opolu to co wtedy :?:

O i jeszcze Kociamka i się nas tak łatwo nie pozbędziesz :twisted:

no niby co 8O
zapraszam :1luvu:
Obrazek

Danusia

Post » Sob lip 09, 2011 22:58 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony. Zapisy na kuśtyczki :)

kotka doroty pisze::ryk: :ryk: :ryk:
A ja z Bazylkiem będe spała :1luvu: :1luvu: Śpiworek mam to ciepło nam będzie :1luvu: :1luvu:

śpiworek do jego wyrka sie już nie zmieści :mrgreen:
Obrazek

Danusia

[poprzednia][następna]