Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kotka doroty pisze:Oj kociamko,schody na mnie napadły i zlądowałam na polbrukPotłukłam kolana ratując ryjka przed poharataniem
Jedno z moich kolanek zaczeło się paprać
Dobrze chociaż że,nie boli ale nie wygląda to ciekawie
Kociama pisze:dalej nie wiem czy ranne czy stłuczone
u mnie na paprające sie rany najlepiej robi tinktura propolisowa
goi się jak na przysłowiowym psie no bo ja na antybiotyki syntetyczne uczulona jestem
Kociama pisze:
łomatko co ty tak schudłaś?
no ale cycki to Ty mosz
co tyn Duży pitoli cos mu chyba na łoczy padło
dyć mosz taki jak dwa solidne kwaki jakby nie było
kotka doroty pisze:Rana jest jak to po takim lądowaniu(krwi trochę też było)tylko chyba nie dość dokładnie przepłukałam wodą i teraz ...mam za swoje![]()
Ale co tam,zagoi się ,albo.....![]()
Napiszę ogłoszenie ,że oddam do adopcji kolano z babrającą się ranąKtoś chętny na DS dla mojego kolanka
![]()
Adresy proszę na PW
Danusia pisze:kotka doroty pisze:Rana jest jak to po takim lądowaniu(krwi trochę też było)tylko chyba nie dość dokładnie przepłukałam wodą i teraz ...mam za swoje![]()
Napiszę ogłoszenie ,że oddam do adopcji kolano z babrającą się ranąKtoś chętny na DS dla mojego kolanka
![]()
Adresy proszę na PW
kolano razem z Tobą przyjmę
Kociama pisze:To jo dokładóm moi dwa bo mnie tak napitalajóm
zaroz mi wyrwie kolanicha w kosmos
kotka doroty pisze:Danusia pisze:kotka doroty pisze:Rana jest jak to po takim lądowaniu(krwi trochę też było)tylko chyba nie dość dokładnie przepłukałam wodą i teraz ...mam za swoje![]()
![]()
Adresy proszę na PW
kolano razem z Tobą przyjmę
Oj !Danusiu czy Ty wiesz że,ja 3 wrześnie będe wokolicach Wrocławia na weseluUważaj bo jak pomylę pociągi i wyląduję w Opolu to co wtedy
O i jeszcze Kociamka i się nas tak łatwo nie pozbędziesz
kotka doroty pisze::ryk:![]()
![]()
A ja z Bazylkiem będe spała![]()
Śpiworek mam to ciepło nam będzie
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 98 gości