Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jadziaII pisze:Dzis podlecialam na chwile na dyzur Cooki, i zrobilysmy przy oczkach Gremlinom.
Oczy ich byly straszne zwlaszcza Pedzla.
Wiec nie wiem czy jakby rano byly myte to do wieczora byl taki stan.
Bardzo wielka prosba do dyzurnych zeby rano i wieczor chocby przemywac im te oczka.
Pedzel mial istne skorupy Cooki mu az zdrapywala bo wacikiem nie szlo.
Te krople to juz chyba do niczego bo z czerwonych zrobily sie biale.
Jutro bede w Lupusie wiec zapytam o krople.
terenia1 pisze:GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 11.07.-17.07.2011
11.07. pon. rano Beatka wie. Teresa
12.07. wt. rano brak wie. Cookie
13.07. śr. rano Beatka wie. brak
14.07. czw.rano brak wie. Teresa
15.07. piat rano Beatka wie. Cookie
16.07. sob. rano brak wie. brak
17.07. niedz. Dorotka wie. brak
Alienor pisze:Madhuri i Fuksik w Almavecie, ja już po dyżurze i przed wyjazdem na urlopRajzefiber jak ta lala. Na kociarni wyczyściłam uszy Klimkowi, bo to było zapisane a kartki z rozpiską co komu zapomniałam
Gremlinkom wyczyściłam oczęta, koty wygłaskałam i wysprzątałam wszystko. Na zdrowej nie ma już mokrego - były 2 puszki, które poszły, bo zapomniałam wziąć własnych dla kociastych. Trudno - przez Terenię pojadą na kociarnię. Nie ma też mokrego intestinala dla Klimka i Longera, więc mokrego im nie dałam całkiem, tylko suche i wodę; mleczko dla maluchów otwarte w lodówce.
Dla Bony44 leży sukieneczka w reklamówce podpisanej jej nikiem.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
wszystkiego najlepszego dla kociastych
i ich sympatyków
- za niedługo wyjdę z sieci i będę poza zasięgiem telefonu i neta. Pozdrawiam, A
jadziaII pisze:Przywiozlam Bieronka z Alwametu, leki ma dane czyli zastrzyki do wtorku ktore pewnie Bedzie mu dawal Wiesiu /jest troche niespokojny przy podawaniu/ oraz masc ktora trzeba podawac do dziury ropnia na boku najpierw przemyc i o,5 ml wcisnac zabezpieczyc opatrunkiem.
Leki sa w witrynie kartka na boksie.
Dzis juz ma podane w lecznicy.
Takze od jutra.
We wtorek do kontroli pilnie.
terenia1 pisze:jadziaII pisze:Przywiozlam Bieronka z Alwametu, leki ma dane czyli zastrzyki do wtorku ktore pewnie Bedzie mu dawal Wiesiu /jest troche niespokojny przy podawaniu/ oraz masc ktora trzeba podawac do dziury ropnia na boku najpierw przemyc i o,5 ml wcisnac zabezpieczyc opatrunkiem.
Leki sa w witrynie kartka na boksie.
Dzis juz ma podane w lecznicy.
Takze od jutra.
We wtorek do kontroli pilnie.
Jadziu dziękujęwe wtorek jedzie Mara z Klimkiem do lecznicy to i przy okazji zabierze Biedronka
jeszcze o tym nie wie :)
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 85 gości