Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
horacy 7 pisze:Wsparcie i pomoc tym kotom ze schroniska też jest potrzebne ale niestety okazuje sie ,ze pieniądze i urażona duma często są ważniejsze .Więc biedactwa czekają na kogoś dla kogo one będą najważniejsze.Dla kogoś kto będzie się chciał zakochać choćby w jednym z nich ,a może zostaną już zapomniane bo takie osoby z prowincji nie umieją robić im reklamy ,nie maja pieniędzy,źle dziękują lub nie dziękują publicznie.Mimo wszystko myślę ,że może uśmiechnie się do nich los,chociaż do niektórych.Może ktoś pomyśli przez chwilę o nich.
![]()
![]()
![]()
meksykanka pisze:Muszę jechać do mamy...
Mamy problem![]()
Forum to nie miejsce żeby się rozpisywać o własnych problemach, dlatego tylko biegnę.
Zabieram laptopa, bo mam zaległe tłumaczenia (na wczoraj czyli piątek). Do internetu mam dostęp.
Dlatego czytam tylko najważniejsze informacje dotyczące realnej pomocy dla zwierzaków...
Oczywiście postaram się wypełnić wszystkie przyjęte na siebie zobowiązania, proszę o wyrozumiałość jak coś się opóźni![]()
Tylko tak zapytam, bo zapomniałam napisać....
Czy ktoś chciałby wiedzieć jak nazywa się koteńka z Górzna i dlaczego?
horacy 7 pisze:Wsparcie i pomoc tym kotom ze schroniska też jest potrzebne ale niestety okazuje sie ,ze pieniądze i urażona duma często są ważniejsze .![]()
horacy 7 pisze: Więc biedactwa czekają na kogoś dla kogo one będą najważniejsze.Dla kogoś kto będzie się chciał zakochać choćby w jednym z nich ,a może zostaną już zapomniane bo takie osoby z prowincji nie umieją robić im reklamy ,nie maja pieniędzy,źle dziękują lub nie dziękują publicznie.
horacy 7 pisze: Mimo wszystko myślę ,że może uśmiechnie się do nich los,chociaż do niektórych.Może ktoś pomyśli przez chwilę o nich.![]()
![]()
![]()
horacy 7 pisze: Postaram sie sprawdzić dokładniej .O ile pamiętam nr14 to kocurek którego głaskałam mam nadzieję ,ze jeszcze jest .Druga czyli nr16 to koteczka i raczej nieufna .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 64 gości