Piękny z niego facet, a ostatnio nie dostaje głównych ról

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgWroclaw pisze:Bo tak naprawdę to Badylek reżyseruje![]()
Fasolka
MIKUŚ pisze:Hej kotleżanki i kotledzy.
Nie bójcie się obcinania pazurków. Manicure to fajna sprawa. To tylko cyk, cyk i raz jesce cyk.W końcu my kobietki powinnyśmy mieć zadbane paznokietki. Ja tam lubię obcinanie, wtedy jest mi łatwiej sie poruszać, nie haczę się o te różne wynalazki Dużej![]()
P.S. Właśnie Mikuś mi obcięła pazureczki. Ja już je wylizałam i są piękne i lśniące.
Sofinia lubiąca manicure.
MalgWroclaw pisze:Wiesz, Sofiniu, my z Florką pochodzimy z podwórka, spałyśmy koło śmieci. Nie lubimy obcinania.![]()
![]()
Fasolka
MIKUŚ pisze:MalgWroclaw pisze:Wiesz, Sofiniu, my z Florką pochodzimy z podwórka, spałyśmy koło śmieci. Nie lubimy obcinania.![]()
![]()
Fasolka
A to zmienia postać rzeczy. Wam pazurki były potrzebne do hasania po dworku i drzewkach. Czasem trzeba pewnie było i użyć ich w obronie własnej.
Wiem, wiem.....Duża dużo mi opowiadała. No i ciotecka Sisi i wujkowie (reszta ekipy Mikusia), też opowiadali o ciężkich czasach, kiedy byli głodni i schorowani. Mówili że pazurki były bardzo potrzebne by żyć![]()
A teraz Fasoleczko jesteście z Florką już bezpieczne i to najważniejsze. Ja miałam tylko 3 tygodnie jak Mikuś mnie wzięła. Nie pamiętam już tamtych czasów.
Współczująca Sofinia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 31 gości