Moderator: Estraven
.
Bianka 4 pisze:No i własnie w tym jest problem, że tak naprawdę odrzuca, bądź ignoruje każdą pomoc prócz finansowej i to w sposób mało elegancki. Też nie czuję się bardzo doświadczona na forum. Jestem tu (tak bardziej aktywnie) chyba 9-10 miesięcy. Ktoś mi przesłał na FB jakiś link do wątku kotki Liczi z łódzkiego schroniska. Spłakałam się potwornie, bo koteńka odeszła jak trafiła do DS. Obiecywałam sobie, że nigdy więcej tu nie wejdę, ale jednak... W tej chwili unikam wielu wątków, zwłaszcza takich gdzie są pyskówki. Ale też spotkałam tu wiele bardzo szczerych i sympatycznych osób. Niektóre poznałam w realu, m.in. przy okazji łapania kociaków w grudniu spotkałam koleżankę z podstawówki. Mam wrażenie, że tutaj 90% osób chce pomóc, ale to te 10% krzyczących najgłośniej wnosi często kiepską atmosferę.
Zobacz, jak pojawiłaś się tutaj nikt nie miał wątpliwości, że potrzebujesz pomocy. Nikt się nie zastanawiał czy chodzi "tylko" o wskazówki czy o pieniądze - bo byłaś szczera, odpowiadałaś na wszystkie pytania, w mig nauczyłaś się wstawiać fotki (mi to zajęło 8 miesięcy) Był z Tobą nawiązany dialog. Wydaje mi się, że właśnie tak to powinno wyglądać, m.in. po to jest to forum
Ale się rozpisałam.....
Osób, które nigdy nie poprosiły nic w zamian. Ja szczęśliwie poznałam tylko takie
i to mi wystarczy
.
.
.
!vip0 pisze:No tak,jak mnie nie ma,to się wygaduje różne za moimi plecyma.
A nie było mnie,bo jak pisałam wczoraj,byłam sprzątać przyszłe moje lokum.
Narobiona jestem jak wół,wszystko mnie boli...nawet te mięśnie,o których istnieniu nie miałam bladego pojęcia.
Do jednej maupy mojej chłopak przyjechał,więc się oddaliła na czas dłuższy,druga do koleżanki powinszowała,więc mam przynajmniej godzinkę dla was,cioteczki kochane.A ponieważ dzisiaj przyszły zabaweczki od jasdor,to sesja zdjęciowa będzie
![]()
Uploaded with ImageShack.us
No same widzicie,szaleństwo.
Zabawki miały byc dla Zosi...a te stare konie jak je dorwały,to juz kaplica
![]()
Zosia myszkę dorwała,jak widać.
A Wiktor się gdzieś zmył...z biedronką.