Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
elape pisze:Chciałabym opowiedzieć zabawną historyjkę, która przydarzyła mi się kilka dni temu.
Siedziałam sobie z miłą towarzyszką przed kompem oglądając coś na allegro. Chwilę wcześniej rzuciłam maluchom garść suchego do miski, zamknęłam klatę, bo już było póżnawo i dalejże oglądać piękne obrazy olejne. Klata stoi metr za plecami, cały czas słychać zadowolone chrupanie. Po kilku minutach wstajemy i![]()
... wielkie zdziwienie - w klacie siedzi starucha Milka i wkrochmala żarełko, a maluchów ani śladu...... I dramatyczne pytanie - gdzie są kotki
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Rozpełzło się tałatajstwo po mieszkaniu, bo drzwi były pootwierane, pochowały się za kanapę śpiącej już babci, nawet łaziły po posłaniu, ale połapać je nie było tak łatwo. Piłeczkami mogłam się wypchać, bo wolały odkrywać nowe tereny. Na szczęście babcia nawet nie drgnęła , a ja już nauczyłam się trochę podstępów i przechytrzyłam spryciarzy.
P.S.Trochę mi niezręcznie pisać takie głupoty,![]()
ale skoro nie mam nic mądrego do powiedzenia, to chociaż głupio napiszę, może ktoś się uśmiechnie.
herzpl pisze:mar_tika pisze:herzpl pisze:MIKUŚ pisze:Kicia_Kluska pisze:Jezus, już wiem czemu zdjęć nie lubie...znowu wyszłam jak ofiara losu...standardowo
A Ja wyszłam jakbym przynajmniej nawalona była![]()
No kurczaczek to Ci fotki imprezowe są.
Ale tak jak Marta napisała, lepiej by było by następne spotkanko sierpniowo-wrześniowe odbyło się gdzieś w plenerze. Najlepiej działka itp. Może posiada ktoś takową i pisze się na imprezę![]()
![]()
no moi rodzice
oooo super propozycja .Wiem gdzie jest owa działka bo sterylizowałam z niej kotkę![]()
A jak ktoś zaniemognie podczas grilla to w pobliżu mieszkaja moi rodzice których do końca września nie ma, więc chata wolna
no ja tez licze na rodzicow znaczy na nocleg
herzpl pisze:teraz sobie przypomnialam ze gdyby ta impreza byla na poczatku wrzesnia to moich starych tez nie ma wiec mamy dwa domy na nocleg
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kasiek1510 i 135 gości