GDAŃSK. Piątka pieczarek. Maczek-Majeczka znalazła domek.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Pt lip 08, 2011 13:23 Re: GDAŃSK. Piątka pieczarek: BIG, MAC, CHEES, FRYTKA, ...

Najgorsze, jak zbliżą wielką paszczę i zaczną... śpiewać :ryk:
Zapraszam na wątki kotów majowych i stoczniowych: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=100297

Fanszeta

Od: Śro mar 17, 2010 14:12

Post » Pt lip 08, 2011 15:35 Re: GDAŃSK. Piątka pieczarek: BIG, MAC, CHEES, FRYTKA, ...

:ryk: :ryk: :ryk:
myrzapl - normalnie, przeciez kot nie wie czego od niego chcesz 8O . A poza tym takie obcałowywanie, dzimdzianie i tym podobne czyny, mogą byc tak odbierane :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Fanszeta - masz takie doświadczenia, tzn, Twoje koty mają :?: :?: :?: A co śpiewasz :?:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Pon lip 11, 2011 6:43 Re: GDAŃSK. Piątka pieczarek: BIG, MAC, CHEES, FRYTKA, ...

Moje koty są biedne. Dziecko mi się zestarzało, wnuków brak, a uczucia macierzyńskie trzeba gdzieś wyładować. No to różne rzeczy się zdarzają :oops: . Ostatnio jak maleństwo ślicznie zasnęło, to przysiadłam obok cichutko, głaskałam delikatnie i być może wymknęło mi się jakieś podśpiewywanie. A specjalnych zdolności w tym kierunku nie przejawiam. Słuch mam dobry :mrgreen: , słyszę kiedy grają, a kiedy nie. Z głosikiem nieco gorzej. Wrażliwy kot mógł się wystraszyć :ryk:
Zapraszam na wątki kotów majowych i stoczniowych: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=100297

Fanszeta

Post » Pon lip 11, 2011 7:25 Re: GDAŃSK. Piątka pieczarek: BIG, MAC, CHEES, FRYTKA, ...

Fanszeta pisze:Słuch mam dobry :mrgreen: , słyszę kiedy grają, a kiedy nie. Z głosikiem nieco gorzej. Wrażliwy kot mógł się wystraszyć :ryk:

:ryk:
Jakbym o sobie czytała! :ryk:
Ale jesteś lepsza, bo ja to nawet pod prysznicem nie śpiewam :ryk: tylko w samochodzie, ale wtedy radio daję tak głośno, żeby się totalnie zagłuszyć. :mrgreen:
Sheikuś [*] Kermit [*]

myrzapl

Od: Sob mar 27, 2010 0:04

Post » Pon lip 11, 2011 8:50 Re: GDAŃSK. Piątka pieczarek: BIG, MAC, CHEES, FRYTKA, ...

:ryk: :ryk: :ryk:

Śpiewanie i tańczenie [solo i jak nikt nie widzi :lol: ] jest oznaką zdrowia psychicznego, tak, że spoko :ok:

Hmmm... ostatno rzadko mi się zdarza..Wyciągać wnioski?
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek

morelowa

Post » Pon lip 11, 2011 8:54 Re: GDAŃSK. Piątka pieczarek: BIG, MAC, CHEES, FRYTKA, ...

Morelowa, nie wyciągaj żadnych wniosków!!! Na co Ci wnioski.
A tak w ogóle, to ludzie zupełnie normalni są beznadziejnie nudni. Tak się pocieszam :mrgreen:

Myrzapl, ja śpiewam "do środka", ale kocio mógł i to usłyszeć i źle zrozumieć taki pomiaukiwanie

Fanszeta

Post » Pt lip 15, 2011 9:39 Re: GDAŃSK. Piątka pieczarek: BIG, MAC, CHEES, FRYTKA, ...

Makuś kocha tylko Szczurusia. Muszę się z tym pogodzić. Ludzie służą głównie do karmienia i do uciekania przed nimi. No, czasem, jak Makuś się wybiega, to pozwala się głaskać i mruczy.
Co gorsza Szczuruś też kocha głównie Maczka. Na szczęście nie ucieka przede mną, ale już nie pcha się tak na kolana jak dawniej. Po prostu duża poszła w odstawkę :mrgreen:
Dobrze, że Kawka jest stała w uczuciach, bo bym się zupełnie załamała :ryk:

Fanszeta

Post » Wto lip 19, 2011 22:45 Re: GDAŃSK. Piątka pieczarek: BIG, MAC, CHEES, FRYTKA, ...

Makuś szykuj sie do nowego domu, bo inaczej z dużą na zawsze zostaniesz. :wink:
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Śro lip 20, 2011 8:31 Re: GDAŃSK. Piątka pieczarek: BIG, MAC, CHEES, FRYTKA, ...

.... i będzie Ci śpiewać :twisted:

Zostań , zostań - przyzwyczaisz się :wink:

Obrazek

morelowa

Post » Śro lip 20, 2011 10:09 Re: GDAŃSK. Piątka pieczarek: BIG, MAC, CHEES, FRYTKA, ...

Maczek faktycznie troszkę się do nas przyzwyczaja. Wczoraj mój TŻ siedział przed komputerem, ale jakoś tak ciut krzywo, jakby na skraju fotela. Jak wstał, to zobaczyłam powód - śpiącego Maczka. No jakoś się chłopaki pogodzili i pomieścili :ryk:
Ale poza tym to Maczek naśladuje Szczurka. Nawet jak siedzą obok siebie, to ogonki mają przekrzywione w tę samą stronę. A jak Szczuruś gdzieś przepadanie (np. wybierze się z wizytą do pokoju mojego syna z osobnym wejściem z kaltki schodowej), to Maczuś go rozpaczliwie nawołuje, pogruchuje, szuka. Nawet jak Szczurek przestaje jeść (nie bardzo lubi mokre), to Maczek też odchodzi od miski (choć po chwili wraca).

Fanszeta

Post » Nie lip 24, 2011 20:06 Re: GDAŃSK. Piątka pieczarek: BIG, MAC, CHEES, FRYTKA, ...

Wygłaskaj Maczka ode mnie, Szczurusia tez i kocią damę też możesz. :D
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Pon lip 25, 2011 8:04 Re: GDAŃSK. Piątka pieczarek: BIG, MAC, CHEES, FRYTKA, ...

A jakieś nowe zdjęcia będą? :mrgreen:
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Pon lip 25, 2011 10:20 Re: GDAŃSK. Piątka pieczarek: BIG, MAC, CHEES, FRYTKA, ...

Tylko wrócę do domu i zasypię Was fotkami. Pod warunkiem że mój aparat się nie zbiesi :mrgreen:

Fanszeta

Post » Wto lip 26, 2011 9:43 Re: GDAŃSK. Piątka pieczarek: BIG, MAC, CHEES, FRYTKA, ...

Obrazek
Maczek - zdjęcie paszportowe
Obrazek
No, Szczuruś, pobaw się ze mną
Obrazek
Fajny jestem, nie...
Obrazek
W kolejności spania: Kawa, Szczurek, Maczek
Obrazek
Zamiast poduszki mam Szczurka
Obrazek
Jest zupełnie mięciutki

Fanszeta

Post » Czw lip 28, 2011 10:25 Re: GDAŃSK. Piątka pieczarek: BIG, MAC, CHEES, FRYTKA, ...

:1luvu: Widać że bardzo się kochają
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

[poprzednia][następna]