Jest dramat.

Kot ma silną anemię, najprawdopodobniej pochodzenia nerkowego. Ale. Przy tak wysokich WBC i dotychczasowym trybie życia nie można wykluczyć hemobartonelli.
Tak, czy inaczej - szukam [znowu] dojścia do EPO.
Moderator: Estraven
Agn pisze:(...)
Tak, czy inaczej - szukam [znowu] dojścia do EPO.
Agn pisze:Moje dziecko dostało się na upatrzone studia. A właściwie dostało się na oba kierunki, które sobie alternatywnie obstawił. Na ogrodnictwo jako 12 na liście 170 przyjętych - ale nie tam będzie studiował. Będzie studentem kierunku: odnawialne źródła energii i gospodarka odpadami, który rusza w tym roku na UP we Wrocławiu. Dostał się na 52 miejscu na 130 przyjętych.
Duma mnie rozpiera.
Agn pisze:(...)
Moje dziecko dostało się na upatrzone studia. A właściwie dostało się na oba kierunki, które sobie alternatywnie obstawił. Na ogrodnictwo jako 12 na liście 170 przyjętych - ale nie tam będzie studiował. Będzie studentem kierunku: odnawialne źródła energii i gospodarka odpadami, który rusza w tym roku na UP we Wrocławiu. Dostał się na 52 miejscu na 130 przyjętych.
Duma mnie rozpiera.
pixie65 pisze:Dopiero nocą takiego njusa zapodajesz![]()
![]()
Agn pisze:Z wieści pozakocich.
Moje dziecko dostało się na upatrzone studia. A właściwie dostało się na oba kierunki, które sobie alternatywnie obstawił. Na ogrodnictwo jako 12 na liście 170 przyjętych - ale nie tam będzie studiował. Będzie studentem kierunku: odnawialne źródła energii i gospodarka odpadami, który rusza w tym roku na UP we Wrocławiu. Dostał się na 52 miejscu na 130 przyjętych.
Duma mnie rozpiera.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 304 gości