Czekoladowy Miziak za TM ['] odszedł kochany....

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt lip 08, 2011 8:40 Re: Czekoladowy Miziak FeLV+ ma DS, został dług w lecznicy-HELP!

Dostałam cynk od Madzi że Miziak już w domku, a w pracy u swojej Dużej zrobił furrorę :mrgreen:
Dziękujemy Domku :1luvu:
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Pt lip 08, 2011 8:41 Re: Czekoladowy Miziak FeLV+ ma DS, został dług w lecznicy-HELP!

Super :D :D :D

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pt lip 08, 2011 9:54 Re: Czekoladowy Miziak FeLV+ ma DS, został dług w lecznicy-HELP!

Ja dopiero teraz dotarłam do kompa i mogę wszystko na spokojnie opisać bo z komórki to chyba by mi palec odpadł :)

Wczoraj Miziaczek zgodnie z ustaleniami trafił do swojego domku. Njapierw jak już wcześniej napisała JolaJ podbił serducha w pracy Nowej Dużej :)

Dodam tylko, że Duża Miziaka to po prostu Anioł i lepszego domku nie mogłam sobie wymarzyć. Z pełnym przekananiem ogę napisać, że Miziak jest teraz w raju!
Duża troszkę się bała, że starsza rezydentka będzie atakować chorego Miziaczka i na czas nieobecności człowieka w domku Miziak będzie w ogromnej klatce (ta z lecznicy to maleńka jest w porównaniu do tej), ma nawet pięterko. Mało tego, kicio już ją polubił. Zresztą co ja się będę rozpisywać, wklejam PW od domku, które dostałą w nocy:

"Zdaje wieczorno -nocne relacje.Miziaczek ładnie zjadł karme wetyrynaryjną,qupki jeszcze i siiio nie było,ale na nowym miejscu to normalne,pewnie w nocy coś urodzi.Baranką i gadaniu nie było końca,byłam cała obkichana W swojej nowej klatce czuje się jak paniśko(na razie będzie wypuszczany tylko kiedy ja będę w domu)Rezydentki Miziaka obsyczały,nie zadowoleni z braciszka,ale to było do przewidzenia Drapie się biedak i wygryza sobie sierść,ale mam nadzieje,że da się to opanować. Jest kochane kociśko,takich usypiać nie wolno,o takich trzeba walczyć."

i drugi:

"Jeszcze przed pójściem spać zajrzałam do Miiaka.Spi sobie skręcony w kłębuszek. Jest sam w pokoju,żeby nikt mu nie przeszkadzał,drzwiczki do klatki otwarte,ale on w swojej klatce spi na pięterku na swojej poduszece,bardzo polubił tą poduche Nawet ją poznaczyw po męsku Wieczorem chciałam tylko ją poprawić a on myslał,że chcę mu zabrać i bronił jej nawet była próba delitatnego ugryzienia Chyba biedak od bardzo dawna nie miał nic swojego,czegoś co należy tylko do niego....i teraz spi na swoim."

Chyba wszelkie komentarze są zbędne :1luvu:
magdajedral

Post » Pt lip 08, 2011 10:02 Re: Czekoladowy Miziak FeLV+ ma DS, został dług w lecznicy-HELP!

Cudnie :1luvu:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pt lip 08, 2011 10:06 Re: Czekoladowy Miziak FeLV+ ma DS, został dług w lecznicy-HELP!

A i jeszcze dodam, że dług w lecznicy uregulowany do końca. Też przez domek :) Pomógł też Tomasz K. z Golden Line i wpłacił 100zł bezpośrednio na konto lecznicy.
magdajedral

Post » Pt lip 08, 2011 12:39 Re: Czekoladowy Miziak FeLV+ ma DS, został dług w lecznicy-HELP!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

wzruszyłam się.... i przez chwilę przypomniałam, że były rozważania o uspieniu Miziaka...
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt lip 08, 2011 15:41 Re: Czekoladowy Miziak FeLV+ ma DS, został dług w lecznicy-HELP!

Miziakowi i Domkowi wszystkiego najlepszego na wspólnej drodze życia :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Natalka [*] 17 lipca 2008, Sokółka [*] 22 lipca 2016 , Sierżant [*] 5 grudnia 2016 , Buras [*] 14 grudnia 2018, Agrest [*] 21 października 2019, Bura [*] 15 stycznia 2020, Skarpetka [*] 11 marca 2021, Merida [*] 7 stycznia 2023, Królewna [*] 21 lutego 2023, Colin [*] 27 maja 2023, Szuma [*] 19 lutego 2024, Pusia [*] 3 października 2024, Alan [*] 17 października 2024
Oddam starsze książki szkolne i akademickie
Wypożyczalnia łapacza - klatki-łapki i bytowe itp

piotr568

Od: Czw sie 30, 2007 17:42

Post » Pt lip 08, 2011 18:22 Re: Czekoladowy Miziak FeLV+ ma DS, został dług w lecznicy-HELP!

Takie chwile są piękne!! :1luvu: Ostatnio rzadziej bywałam na wątku i umknęło mi - czy Miziak został w końcu wykastrowany juz?
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Pt lip 08, 2011 18:33 Re: Czekoladowy Miziak FeLV+ ma DS, został dług w lecznicy-HELP!

Nie jest kastratem - była biegunka, potem inne problemy i domek podjął decyzję o zabraniu Miziaka i doleczeniu.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt lip 08, 2011 18:41 Re: Czekoladowy Miziak FeLV+ ma DS, został dług w lecznicy-HELP!

Domku kochany! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Dziękuję za dzisiejsze sms-y!-wiem, ze tak jak u Ciebie, nie będzie miał u nikogo!!!!!!!
Za jak najdłuższe i najlepsze życie Miziaczka :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pt lip 08, 2011 20:50 Re: Czekoladowy Miziak FeLV+ ma DS, został dług w lecznicy-HELP!

kropkaXL pisze:Domku kochany! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
.........wiem, ze tak jak u Ciebie, nie będzie miał u nikogo!!!!!!!

tego to jestem pewna i też dziękuję za wszystko :1luvu:

Za jak najdłuższe i najlepsze życie Miziaczka :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

będzie takie, to nie ulega wątpliwościom, a gdy przyjdzie czas przekroczyć Tęczowy Most to będzie wiedział, że jest kochany i że mnóstwo ludzi za Niego trzymało kciuki :)

Ogłaszam oficjalne odpięcie banerka !!!!!!
magdajedral

Post » Pt lip 08, 2011 21:32 Re: Czekoladowy Miziak FeLV+ ma DS!!!!!!!!!!

Przede wszystkim Tobie Madzia Miziak zawdzięcza życie, tak jak i moja (no dobra nasza) Buri, bo nie przeszłaś obojętnie :1luvu:

Madzia, a ten stanik dobry?przydał się już?
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Pt lip 08, 2011 21:57 Re: Czekoladowy Miziak FeLV+ ma DS!!!!!!!!!!

A pewno, że dobry. Masz oko Kochana :1luvu:

Zajebiście wygląda przez białą koszulową bluzkę. Spieszyłam się mocno dzisiaj do pracy i odruchowo go założyłam. No i były dwa wyjścia - zdjąć lub zostać w nim. Wybrałam to drugie. Rewelacyjny efekt - podpisałam 6 umów!!!! A koleżanka 1. Ciekawa jestem ile bym ich miała gdybym wybrała to pierwsze wyjście :)
magdajedral

Post » Pt lip 08, 2011 22:05 Re: Czekoladowy Miziak FeLV+ ma DS!!!!!!!!!!

Ja myślę że wtedy poszłabyś na macierzyński :mrgreen:
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Pt lip 08, 2011 22:10 Re: Czekoladowy Miziak FeLV+ ma DS!!!!!!!!!!

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: ta tylko ciekawe kto byłby "szczęśliwym" tatusiem.
magdajedral

[poprzednia][następna]