Cholerka,czemu ludzie nie kastrują?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ASK@ pisze:brak![]()
horacy 7 pisze:Niestety znów kocie nieszczęście ,zadzwonili do mnie ze schroniska z prośbą czy nie mamy pomysłu co zrobić z kociakiem i kotką ciężarną które trzeba zabrać ze wsi w okolicach Szczytna.Miałybyśmy pojechać 40 km zabrać koty do schroniska lub gdzieś do DT tylko gdzie .Szczególnie schronisku chodzi o malucha.Błagam o jakiś pomysł.
ASK@ pisze:brak![]()
horacy 7 pisze:ASK@ pisze:brak![]()
I tu problem właśnie.Rozmawiałam z tą kobieta telefonicznie czy może te koty jeszcze chwile przetrzymać ,do niedzieli może.Kotka przybłąkała się zimą i dlatego jej nie wyrzuciła ,w kwietniu urodziła i to małe to jest malutka z kwietnia.Kobieta kotów nie chce mimo sterylizacji małą ostatecznie ,ale dla mnie to bez sensu bo znów jej nie wysterylizuje i będą następne biedy.Zresztą podobno ma uczulenie i dlatego dzwoniła do schroniska by zabrali koty.Pomyślmy wspólnie może coś się uda zrobić.Myślę ,ze tu dużo ludzi ma serca tylko często puste portfele lub małe mieszkania.Każdy z nas sam ocenia ile jest w stanie zrobić lub czasem niestety robi i dopiero ocenia,tak to jest niestety.
horacy 7 pisze:Niestety znów kocie nieszczęście ,zadzwonili do mnie ze schroniska z prośbą czy nie mamy pomysłu co zrobić z kociakiem i kotką ciężarną które trzeba zabrać ze wsi w okolicach Szczytna.Miałybyśmy pojechać 40 km zabrać koty do schroniska lub gdzieś do DT tylko gdzie .Szczególnie schronisku chodzi o malucha.Błagam o jakiś pomysł.
Czekamy na wiadomości niecierpliwie.meksykanka pisze:Basik, jak wspominałam, Renifer obiecał, że dziś wracając z wojaży zajrzy do Pana z Górzna, bo niestety, człowiek się martwi także o te kotecki co już oddane.
Oczywiście damy znać
horacy 7 pisze:Czekamy na wiadomości niecierpliwie.meksykanka pisze:Basik, jak wspominałam, Renifer obiecał, że dziś wracając z wojaży zajrzy do Pana z Górzna, bo niestety, człowiek się martwi także o te kotecki co już oddane.
Oczywiście damy znać
meksykanka pisze:Basik, jak wspominałam, Renifer obiecał, że dziś wracając z wojaży zajrzy do Pana z Górzna, bo niestety, człowiek się martwi także o te kotecki co już oddane.
Oczywiście damy znać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Beanie i 788 gości