Myślę więc że jest to efekt serka

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MIKUŚ pisze:Ta Jagoda to zeżarła pół serka wiejskiego. Kupiła kociakom. Zjadły 2 kubeczki na tą ilość jaką mamy. A Jagoda jak się przyssała, tak odejść nie chciałaTak jej smakował.
hidi pisze:MIKUŚ pisze:Ta Jagoda to zeżarła pół serka wiejskiego. Kupiła kociakom. Zjadły 2 kubeczki na tą ilość jaką mamy. A Jagoda jak się przyssała, tak odejść nie chciałaTak jej smakował.
Rysia też ma lużną kupe![]()
Basia zostawiłam Ci kolczyki czarne w biale kotki w szafce na polce w rozowym koszyczku nad blatem.
MIKUŚ pisze:Kicia_Kluska pisze:Jezus, już wiem czemu zdjęć nie lubie...znowu wyszłam jak ofiara losu...standardowo
A Ja wyszłam jakbym przynajmniej nawalona była![]()
No kurczaczek to Ci fotki imprezowe są.
Ale tak jak Marta napisała, lepiej by było by następne spotkanko sierpniowo-wrześniowe odbyło się gdzieś w plenerze. Najlepiej działka itp. Może posiada ktoś takową i pisze się na imprezę![]()
![]()
herzpl pisze:MIKUŚ pisze:Kicia_Kluska pisze:Jezus, już wiem czemu zdjęć nie lubie...znowu wyszłam jak ofiara losu...standardowo
Ale tak jak Marta napisała, lepiej by było by następne spotkanko sierpniowo-wrześniowe odbyło się gdzieś w plenerze. Najlepiej działka itp. Może posiada ktoś takową i pisze się na imprezę![]()
![]()
no moi rodzice
mar_tika pisze:Herzpl widzę że nas regularnie podczytujesz .Mam nadzieję że na następne spotkanie wstawisz się obowiązkowo
mar_tika pisze:herzpl pisze:MIKUŚ pisze:Kicia_Kluska pisze:Jezus, już wiem czemu zdjęć nie lubie...znowu wyszłam jak ofiara losu...standardowo
![]()
no moi rodzice
oooo super propozycja .Wiem gdzie jest owa działka bo sterylizowałam z niej kotkę![]()
A jak ktoś zaniemognie podczas grilla to w pobliżu mieszkaja moi rodzice których do końca września nie ma, więc chata wolna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 133 gości