madziucha_89 przyjrzyj kociarnię, albo napisz, że szukasz kotka do dokocenia na forum - z pewnością znajdziesz malucha, który Cię zauroczy i będziesz mogła dać domek innemu potrzebującemu kociakowi.
Wszystkie kociaki są już w Domkach Stałych.
Trisia jest w domku u p. Karoliny w Niepołomicach. Ma już swoje imię - Sara. Maleństwo na razie będzie jedynakiem, ale były już w domku rozmowy o towarzyszu dla niej, także może się uda. Państwo przygotowali się na przyjęcie malucha, poczytali też o żywieniu i wybierają się do weta - jestem dobrej myśli. P. Karolina, miłośniczka kotów, mówiła, że już w godzinkę po naszym wyjściu Sara brykała po pokoju za zabawkami.
Mamusia i szylkrecia są w Zabrzu, w domku u p. Ani. Od początku zostały otoczone niesamowita opieką bardzo cieplej osoby, która zrobiła wszystko co możliwe żeby obie dobrze się czuły. Domek był niesamowicie przygotowany na przyjęcie kociaków - była i spora wyprawka i przygotowany pokoik, żeby od razu nie biegały po całym domu tylko przyzwyczaiły się stopniowo, a także konsultacje z weterynarzem-behawiorystą w celu wstępnego ustalenia planu działania dot. zdrowia i dobrego samopoczucia obu koteczek. W drodze powrotnej z Zabrza miałam telefon, że mamusia się zrelaksowała, przytula się i mruczy do nowych właścicieli a maleństwo bryka w najlepsze po pokoju.
Bardzo dziękuję wszystkim osobom zaangażowanym w szukanie domków i wspierającym mnie w tym. Szczególnie dziękuję Ania_w za cudowny, ciepły domek i możliwość poznania się osobiście

Niedługo reaktywuję wątek moich futerek i wkleję tam też zdjęcia z nowych domków tymczasków i info jak się mają - serdecznie zapraszam do śledzenia ich losów.