Moderator: Moderatorzy
marysienka pisze:To juz ostatni dzien bazarku dla Plamka - wiec moze jeszcze zdaze cos kupic![]()
Poprosze o 6 biedronek, 6 myszek i 6 pileczek.
Poniewaz nigdy nic nie kupowalam to prosze o pomoc do kogo mam wyslac PW - jazdor?![]()
-Buffy- pisze:Jeśli nie jest za późno, to poproszę o pięć biedronek.
jasdor pisze:...-Buffy- pisze:Jeśli nie jest za późno, to poproszę o pięć biedronek.
Jeszcze jedna klientka- tez podaj adres, ale nie wyrobię się chyba do soboty. Wyślę w poniedziałek najpóźniej. Może tak być?
vip0 pisze:Ja w imieniu swoim,a przede wszystkim Plamka,bardzo bardzo dziękuję wszystkim,którzy nam pomogli,i Dorocie,że zgodziła się pośmigać tym szydełeczkiem dla nas...oraz oczywiście vailet i Bejbi,że zgodziły się podzielić z Plamkiem bazarkiem.
Kochamy was![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jasdor pisze:Postanowiłam, że w Lipcu bazarek będzie przeznaczony dla kotów, które szczególnie są mi bliskie, przez sytuację, w jakiej się znalazły. Też mam "pod opieką taką "panią zbierającą koty" i wiem, jakiego wyzwania podjęły się dziewczyny.
viewtopic.php?f=1&t=130017
Jednak Bajbi i Plamek też nadal potrzebuja pomocy, więc zachęcam do odwiedzania ich wątków i w miarę możliwości pomagania.
kokocha pisze:Jasdor... właśnie zobaczyłam te biedy, nie mogę się otrząsnąć...Poproszę 3 biedronki i 3 myszki.
vip0 pisze:Ja też chcę pomóc...pieniądze na zabawki dla Zosi nie są przeznaczone z konta Plamka,tych nie ruszam...są to moje prywatne alimenty...zbyt dużo nie mogę,ale ponawiam prośbę o biedronkę,myszkę i ośmiorniczkę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 74 gości