Biedronki, myszki i inne stworki -

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw cze 30, 2011 19:31 Re: Biedronki, myszki i inne stworki - TERAZ DLA PLAMKA -Kup

Jeśli nie jest za późno, to poproszę o pięć biedronek. :)

-Buffy-

Od: Wto maja 15, 2007 20:14

Post » Czw cze 30, 2011 19:54 Re: Biedronki, myszki i inne stworki - TERAZ DLA PLAMKA -Kup

marysienka pisze:To juz ostatni dzien bazarku dla Plamka - wiec moze jeszcze zdaze cos kupic :1luvu:
Poprosze o 6 biedronek, 6 myszek i 6 pileczek.
Poniewaz nigdy nic nie kupowalam to prosze o pomoc do kogo mam wyslac PW - jazdor? :1luvu: :1luvu:

8O No to sie Plamkowi zamówienie trafiło na koniec :ok:
Podaj mi marysienko adres na PW, jak tylko skończę, napisze i wysyłam. Może masz jakies ulubione kolory?

MAR9 - co z zabawkami? odnalazły się? Jesli nie to wysyłam nastepną partię

:ok:
-Buffy- pisze:Jeśli nie jest za późno, to poproszę o pięć biedronek. :)

Jeszcze jedna klientka :1luvu: - tez podaj adres, ale nie wyrobię się chyba do soboty. Wyślę w poniedziałek najpóźniej. Może tak być?

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Czw cze 30, 2011 20:08 Re: Biedronki, myszki i inne stworki - TERAZ DLA PLAMKA -Kup

Właśnie wróciłam z pracy i przesyłeczka na mnie czekała u sąsiadki. Zabawki są super - najbardziej podoba mi się myszka i biedronka :1luvu: Ale zobaczymy co wybiorą kociaste - na razie konsumują kolację i niczego nie podejrzewają :mrgreen:
Jasdorku, bardzo dziękuję

Właśnie w trakcie pisania tego postu, mój najmłodszy Angus odciął mi dopływ prądu do gniazdka, gdzie podłączony jest telewizor i kablówka (w tym internet) - po prostu korek wyłączył, zdolniacha :evil:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Czw cze 30, 2011 20:22 Re: Biedronki, myszki i inne stworki - TERAZ DLA PLAMKA -Kup

jasdor pisze:...

:ok:
-Buffy- pisze:Jeśli nie jest za późno, to poproszę o pięć biedronek. :)

Jeszcze jedna klientka :1luvu: - tez podaj adres, ale nie wyrobię się chyba do soboty. Wyślę w poniedziałek najpóźniej. Może tak być?

Trochę się zagapiłam :oops: , więc poczekam spokojnie na swoją kolejkę. :)
Jeśli wyślesz w przyszłym tygodniu /nie ma znaczenia, kiedy/, na pewno się nie pogniewam. :)

Adres wysyłam na PW i odwrotnie poproszę o numer konta.

-Buffy-

Od: Wto maja 15, 2007 20:14

Post » Czw cze 30, 2011 20:46 Re: Biedronki, myszki i inne stworki - TERAZ DLA PLAMKA -Kup

No i stało się... Zazi wybrała myszkę, trzyma ją w zębach i chodzi po całym mieszkaniu, Fibik położył się na reszcie zabawek i dopuszcza innych kotów :twisted: Ale najgorsze i tego się spodziewałam, moje psy się zainteresowały zabawkami :evil: Obawiam się, że będę Twoją stałą klientką :ok:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Pt lip 01, 2011 20:11 Re: Biedronki, myszki i inne stworki - TERAZ DLA PLAMKA -Kup

Nasze dzisiaj dotarły. Są prześliczne :D Tylko tak właściwie... GDZIE one wszystkie są :roll: ???
:wink:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Sob lip 02, 2011 10:19 Re: Biedronki, myszki i inne stworki - TERAZ DLA PLAMKA -Kup

Nasze leżały na poczcie, dwukrotnie awizowane :twisted: czekały, chyba na Godota bo w skrzynce żadnego awiza nie było, cóż, PP jak zwykle zawiodła, a zabawki świetne, ściurki szaleją, doroślaki zresztą też, dziękujemy :D
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Sob lip 02, 2011 10:46 Re: Biedronki, myszki i inne stworki - TERAZ DLA PLAMKA -Kup

Ja w imieniu swoim,a przede wszystkim Plamka,bardzo bardzo dziękuję wszystkim,którzy nam pomogli,i Dorocie,że zgodziła się pośmigać tym szydełeczkiem dla nas...oraz oczywiście vailet i Bejbi,że zgodziły się podzielić z Plamkiem bazarkiem.
Kochamy was :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Sob lip 02, 2011 11:23 Re: Biedronki, myszki i inne stworki - TERAZ DLA PLAMKA -Kup

vip0 pisze:Ja w imieniu swoim,a przede wszystkim Plamka,bardzo bardzo dziękuję wszystkim,którzy nam pomogli,i Dorocie,że zgodziła się pośmigać tym szydełeczkiem dla nas...oraz oczywiście vailet i Bejbi,że zgodziły się podzielić z Plamkiem bazarkiem.
Kochamy was :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

vip0 mi wogóle nie masz za co dziękować :oops: :oops: bo ja nic nie zrobiłam,a jasdor dosyć pomogła i nie może tylko Bejbi pomagać bo przecież są inne koty w potrzebie i ja to rozumiem.
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Nie lip 03, 2011 13:07 Re: Biedronki, myszki i inne stworki - TERAZ DLA PLAMKA -Kup

Wszystkie zamówienia gotowe. Wysyłka jutro .
marysienka - nie mam Twojego adresu, a zabawki czekają

jasdor

Post » Śro lip 06, 2011 21:08 Re: Biedronki, myszki i inne stworki - TERAZ DLA PLAMKA -Kup

Postanowiłam, że w Lipcu bazarek będzie przeznaczony dla kotów, które szczególnie są mi bliskie, przez sytuację, w jakiej się znalazły. Też mam "pod opieką taką "panią zbierającą koty" i wiem, jakiego wyzwania podjęły się dziewczyny.
viewtopic.php?f=1&t=130017

Jednak Bajbi i Plamek też nadal potrzebuja pomocy, więc zachęcam do odwiedzania ich wątków i w miarę możliwości pomagania.

jasdor

Post » Śro lip 06, 2011 21:22 Re: Biedronki, myszki i inne stworki - TERAZ DLA PLAMKA -Kup

jasdor pisze:Postanowiłam, że w Lipcu bazarek będzie przeznaczony dla kotów, które szczególnie są mi bliskie, przez sytuację, w jakiej się znalazły. Też mam "pod opieką taką "panią zbierającą koty" i wiem, jakiego wyzwania podjęły się dziewczyny.
viewtopic.php?f=1&t=130017

Jednak Bajbi i Plamek też nadal potrzebuja pomocy, więc zachęcam do odwiedzania ich wątków i w miarę możliwości pomagania.

Dzięki jasdor za wszystko za całokształt.Ty naprawdę jesteś jak mała niby krucha Dorotka z Oz :D :kotek: :1luvu: :1luvu: a masz tyle siły by pomagać tylu kotom.Bardzo Cię podziwiam za to :ok:
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Czw lip 07, 2011 12:40 Re: Biedronki, myszki i inne stworki-NA KOTY U ZBIERACZKI W-WA

Jasdor... właśnie zobaczyłam te biedy, nie mogę się otrząsnąć... :cry: Poproszę 3 biedronki i 3 myszki.
Obrazek

kokocha

Od: Pon maja 23, 2011 9:06

Post » Czw lip 07, 2011 13:06 Re: Biedronki, myszki i inne stworki-NA KOTY U ZBIERACZKI W-WA

Ja też chcę pomóc...pieniądze na zabawki dla Zosi nie są przeznaczone z konta Plamka,tych nie ruszam...są to moje prywatne alimenty...zbyt dużo nie mogę,ale ponawiam prośbę o biedronkę,myszkę i ośmiorniczkę :D .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Czw lip 07, 2011 13:44 Re: Biedronki, myszki i inne stworki-NA KOTY U ZBIERACZKI W-WA

kokocha pisze:Jasdor... właśnie zobaczyłam te biedy, nie mogę się otrząsnąć... :cry: Poproszę 3 biedronki i 3 myszki.

Już działam :ok: Widzę, że zapowiada się, że stałych klientów będę mieć :wink:
vip0 pisze:Ja też chcę pomóc...pieniądze na zabawki dla Zosi nie są przeznaczone z konta Plamka,tych nie ruszam...są to moje prywatne alimenty...zbyt dużo nie mogę,ale ponawiam prośbę o biedronkę,myszkę i ośmiorniczkę :D .

vip0 - do Ciebie zabaweczki powinny przyjść na dniach jako prezent dla Zosi . Zamówione zrobię dodatkowo :ok:

jasdor

[poprzednia][następna]