Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Szalony Kot pisze:Gamoń też miał syf w oku. Dostawał trzy razy dziennie po trzy rodzaju kropel (w sumie 9): Tobrex, Difadol i Braunol. Przez tydzień 3 razy dziennie, przez kolejne dwa tygodnie rano i wieczorem - na usunięcie stanu zapalnego. A potem coś jeszcze innego (ale to już w DS i głowy nie dam) na zaleczenie totalne, ale to już dwa rodzaje kropel dwa razy dziennie "tylko".
I zeszło i oczka ma śliczniusie, ale długo się z tym babraliśmy, a miał błonę na całym oku taką biało mglistą!
Marzenia11 pisze:Tak, mówiłam Ci o tej wpłacie wczoraj pomiędzy rozmową o operacji Miki i Kulki
smarti pisze: ale oni pomagają ludziom i to w mądry sposób-też dobrze..jednak ja wybrałabym zwierzęta...
taizu pisze:smarti pisze: ale oni pomagają ludziom i to w mądry sposób-też dobrze..jednak ja wybrałabym zwierzęta...
Jedni pomagają ludziom, inni zwierzętom - jakaś równowaga musi być
jamkasica pisze:Samrti, w wolnej sekundzie odbierz plis telefon bo mi zaraz padnie, a Roleksowe opcje uległy zmianieniestety
Marzenia11 pisze:Kurczak mi przeszedł koło nosa..smutek..![]()
![]()
![]()
![]()
smarti pisze:Marzenia11 pisze:Kurczak mi przeszedł koło nosa..smutek..![]()
![]()
![]()
![]()
mi też![]()
bo Jola i Kamil urządzili sobie spotkanko za naszymi plecamii na pewno jedli kurczaka
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 94 gości