PAKT CZAROWNIC XXV - Sabat już w sobotę

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 06, 2011 20:22 Re: PAKT CZAROWNIC XXV - zgłoszenia na Sabat tylko do piątku!!!

Ej, dziewczyny no, Etiopia się pokajała, poprawę obiecała to już jej tak nie łajajcie, gorzej niż Święta Inkwizycja normalnie :roll:
:ok:

Dzyśka

Od: Wto cze 09, 2009 8:39

Post » Śro lip 06, 2011 20:27 Re: PAKT CZAROWNIC XXV - zgłoszenia na Sabat tylko do piątku!!!

Nie chodzi o wrzask tylko o to, żeby dziewczyna złapała gdzie jest granica poświęcania się ...
Zdrowy egoizm i połączony ze zdrową dawką instynktu samozachowawczego nikomu jeszcze nie zaszkodził - serio i całkiem poważnie tak właśnie uważam :|
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Śro lip 06, 2011 20:49 Re: PAKT CZAROWNIC XXV - zgłoszenia na Sabat tylko do piątku!!!

Przyszlam do domu zjadlam ogarnelam siebie troche i padlam. Obudzilam sie i nie wiedzialam gdzie jestem - taki dzis dzien slaby jakis...
Pogoda za to dobra, troche sie chmurzylo ale na koniec dnia slonce zachodzilo na niebie bez chmur. I nie padalo! W Krakowie za to lalo od rana, z przerwami.

Etiopia, nie boj sie bicia nie bedzie - bicie jest niepedagogiczne ;) Ale to prawda, powtorze to raz jeszcze: Martwa Etiopia to zla Etiopia. I choc czasami trzeba dokonywac wyborow przy ktorych peka serce, to jednak martwy czlowiek nie ma zadnego wyboru.

Na obrone Etiopii powiem Wam ze stara sie dziewczyna wdrazac w zycie zasade asertywnosci i madrego egoizmu. Ale to trudna sztuka i same wiecie z doswiadczenia ze bolesna... Ale najwazniejsze ze idzie do przodu, moze to malymi krokami ale do przodu. I tak trzymaj, Eti, tak trzymaj dzioucha!!!!

Zapisalam sie do biblioteki w Bytomiu, jaka ona jest fajna! Po remoncie, maja duuuzo ciekawych ksiazek i wypozyczalnie audiowizualna :1luvu: A wczoraj wieczorem pojechalam na salse do Katowic, bylo bardzo fajnie. Odkrylam ze nadal pamietam cos z lekcji tanca w podstawowce a poza tym sama mozliwosc ruszania sie do fajnej muzyki w dobrym towarzystwie dziala cuda!

I odkrylam super antykwariat w Bytomiu, jeszcze maja przecene 50% bo sie przeprowadzaja. Maja swietne ksiazki, duzo ciekawych Silesiana - i inne ciekawe, np marynistyczne, wojenne, historyczne czy bogaty zbior klasyki. Ciekawe tylko gdzie ja to wszystko poupycham jeszcze jak zjada moje krakowskie zbiory :roll:

Co do zlotu... nie mam kasy na przejazd, no i trasa dolotu do Siostry Prezes jest troche odlegla. Jakby ktos z moich rejonow sie wybieral i np dysponowal podwozka, to byc moze by mi sie udalo cos wymyslic... a wogole ktos z rejonu slaskiego jedzie?
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Śro lip 06, 2011 20:50 Re: PAKT CZAROWNIC XXV - zgłoszenia na Sabat tylko do piątku!!!

AYO pisze:Napiszę Ci to wprost - jeżeli nie zadbasz o minimum dla swojej doopy to zrobisz krzywdę swoim zwierzakom. Proste jak pie**** lenie 8)

Tak jest przyjęłam do wiadomości

Hmmmm czy to jest proste czy nie nie wiem 8) z braku chłopa sił i czasu nie używam :mrgreen:
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Śro lip 06, 2011 20:56 Re: PAKT CZAROWNIC XXV - zgłoszenia na Sabat tylko do piątku!!!

Etiopia pisze:
AYO pisze:Napiszę Ci to wprost - jeżeli nie zadbasz o minimum dla swojej doopy to zrobisz krzywdę swoim zwierzakom. Proste jak pie**** lenie 8)

Hmmmm czy to jest proste czy nie nie wiem 8) z braku chłopa sił i czasu nie używam :mrgreen:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

solangelica

Post » Śro lip 06, 2011 20:58 Re: PAKT CZAROWNIC XXV - zgłoszenia na Sabat tylko do piątku!!!

Etiopia pisze:

:roll: Tiaaa... ja też nie używam czasu, chociaż nie z braku chłopa :roll: tak zwyczajnie nie wiem, jak go użyć... :roll: znaczy czasu, chłopa to bym może i wiedziała... :roll:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Śro lip 06, 2011 21:11 Re: PAKT CZAROWNIC XXV - zgłoszenia na Sabat tylko do piątku!!!

O używaniu chłopa przemilczę...
Użyję zatem czasu celem wyspania się, co jest nierealne, bo ja bym mogła etatowo spać - o!!
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Śro lip 06, 2011 21:14 Re: PAKT CZAROWNIC XXV - zgłoszenia na Sabat tylko do piątku!!!

jozefina1970 pisze:
villemo5 pisze:Dojazd??

Tak, dokładnie, u mnie to właśnie. Jechałabym jakieś czternaście godzin z nie wiem jaką ilością przesiadek.

To prawie tyle co ja jechałabym z Holandii. Wow 8O .
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Śro lip 06, 2011 21:31 Re: PAKT CZAROWNIC XXV - zgłoszenia na Sabat tylko do piątku!!!

skwareek pisze:
jozefina1970 pisze:
villemo5 pisze:Dojazd??

Tak, dokładnie, u mnie to właśnie. Jechałabym jakieś czternaście godzin z nie wiem jaką ilością przesiadek.

To prawie tyle co ja jechałabym z Holandii. Wow 8O .

tiaa, polskie realia :? moja siostra do rodzicow na swieta leciala i jechala krocej niz ja z Krk do Piekar jade od mamy... liczac od drzwi do drzwi... a to lekka roznica w odleglosci jest :twisted:

A ja jestem w ciezkim szoku - grupka chlystkow nacpanych/pijanych i bardzo glosnych/wulgarnych darla japy przed blokiem. Ktos wezwal policje - przyjechali i jest spokoj. Ej, dziewczyny jestem w szoku. Po pierwsze, ze ktos zareagowal, po drugie ze policja tak szybko przyjechala po trzecie, ze...jest cisza 8O
Juz to widze u nas w Krk........... :evil:

solangelica

Post » Śro lip 06, 2011 21:40 Re: PAKT CZAROWNIC XXV - zgłoszenia na Sabat tylko do piątku!!!

a ja jutro ostatni dzień w pracy przed urlopem...
i 2 tyg wolności!!
fakt, że nigdzie nie wczasuję, bo spraw mnóstwo do załatwienia, ale wypoczynek z książką na balkonie... bezcenne..
w towarzystwie moich kocich przyjaciół i Lolka oczywiście, długie mizianie rano w łóżku po przebudzeniu.. życie zwolni..
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Śro lip 06, 2011 22:24 Re: PAKT CZAROWNIC XXV - zgłoszenia na Sabat tylko do piątku!!!

AYO pisze:Rzucam propozycję następującą i moim zdaniem sprawiedliwą ...

Siostra babajaga wyznacza wspólne dla nas wszystkich miejsce na mapie [ geograficzno-matematycznie, mając dane naszych adresów] i jeżeli w pobliżu tego miejsca nie będzie żadnej z nas to robimy osobną operację ze znajdowaniem i bukowaniem miejsc i organizacją wszystkiego jak najmniejszym kosztem - CZEGO JA SIĘ PODEJMUJĘ pod warunkiem konkretnej liczby zgłoszeń

Biorąc pod uwagę dostępność połączeń najlepsza byłaby pewnie stolyca ;)
Tyle że u mnie jak się trzy osoby zbiorą, to już tłok :D I jeszcze musiałyby po kocie na kolanko wziąć...
Ja w każdym razie mogę dojechać gdziebądź, do Brodnicy mam bezpośredni pociąg i za 5 godzin jestem na miejscu. Mogę się ewentualnie rozejrzeć za jakomś hacjędom... jakby to miało uratować sabat :|

Coalla

Od: Wto kwi 12, 2011 12:05

Post » Śro lip 06, 2011 22:46 Re: PAKT CZAROWNIC XXV - zgłoszenia na Sabat tylko do piątku!!!

Eeej ,nie podkopywać sabatu :evil: :evil: :evil: :evil:
Tak nie można :| Sabat odbywa się co roku :P

JA JADĘ NA SABAT!!!!!!!

Siostro Prezes melduję że,zamelduję się na sabacie 8)
Jutro zadzwonię do Bolkowej i powiadomię ją o mojej decyzji bo tak się umówiłyśmy jak byłam u niej naleweczkę spożywać :mrgreen: Czym będziemy jechać nie wiem :?: Bolkowa coś o autku wspomniała :roll:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Śro lip 06, 2011 22:50 Re: PAKT CZAROWNIC XXV - Walny Sabat - 16 lipca!!!!!!

villemo5 pisze:
AYO pisze:WALNY SABAT LIPIEC 2011

1. :arrow: Siostra Prezes

2. :arrow: kotka doroty :mrgreen:

2. :arrow: AYO

:?: :?: :?:

Sobie siebie pozwoliłam wpisać :mrgreen:
A tak poza tym to marudzicie z tymi dojazdami :evil: Ja w twmtym roku wynalazłam połączenie którego nie było w rozkładzie PKP i co jakoś dojechałam,a wcześniej jedna z sióstr wybierała się na sabat do Torunia ,chociaż ten odbywał się w Bydgoszczy :mrgreen: i też dotarła :ryk: :ryk: Wniosek jest taki że,jak się chce to można,tylko trzeba chcieć!!!O!Rzekłam 8)
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Czw lip 07, 2011 6:40 Re: PAKT CZAROWNIC XXV - zgłoszenia na Sabat tylko do piątku!!!

przerwę dyskusję sabatową i polecam fajny artykuł
http://www.dziennik.krakow.pl/pl/magazy ... pag:2#nav0
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Czw lip 07, 2011 6:48 Re: PAKT CZAROWNIC XXV - zgłoszenia na Sabat tylko do piątku!!!

Kobity nie idźcie na Transformers do kina bo będzie Wam się wojna śniła :P Mi dziś takie abstrakcje po mózgownicy w nocy łaziły, że Freud miałby chyba co analizować :mrgreen:
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

[poprzednia][następna]