Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AYO pisze:Napiszę Ci to wprost - jeżeli nie zadbasz o minimum dla swojej doopy to zrobisz krzywdę swoim zwierzakom. Proste jak pie**** lenie
Etiopia pisze:AYO pisze:Napiszę Ci to wprost - jeżeli nie zadbasz o minimum dla swojej doopy to zrobisz krzywdę swoim zwierzakom. Proste jak pie**** lenie
Tak jest przyjęłam do wiadomości
Hmmmm czy to jest proste czy nie nie wiemz braku chłopa sił i czasu nie używam
Etiopia pisze:AYO pisze:Napiszę Ci to wprost - jeżeli nie zadbasz o minimum dla swojej doopy to zrobisz krzywdę swoim zwierzakom. Proste jak pie**** lenie
Tak jest przyjęłam do wiadomości
Hmmmm czy to jest proste czy nie nie wiemz braku chłopa sił i czasu nie używam
jozefina1970 pisze:villemo5 pisze:Dojazd??
Tak, dokładnie, u mnie to właśnie. Jechałabym jakieś czternaście godzin z nie wiem jaką ilością przesiadek.
skwareek pisze:jozefina1970 pisze:villemo5 pisze:Dojazd??
Tak, dokładnie, u mnie to właśnie. Jechałabym jakieś czternaście godzin z nie wiem jaką ilością przesiadek.
To prawie tyle co ja jechałabym z Holandii. Wow.
AYO pisze:Rzucam propozycję następującą i moim zdaniem sprawiedliwą ...
Siostra babajaga wyznacza wspólne dla nas wszystkich miejsce na mapie [ geograficzno-matematycznie, mając dane naszych adresów] i jeżeli w pobliżu tego miejsca nie będzie żadnej z nas to robimy osobną operację ze znajdowaniem i bukowaniem miejsc i organizacją wszystkiego jak najmniejszym kosztem - CZEGO JA SIĘ PODEJMUJĘ pod warunkiem konkretnej liczby zgłoszeń
villemo5 pisze:AYO pisze:WALNY SABAT LIPIEC 2011
1.Siostra Prezes
2.kotka doroty
![]()
2.AYO
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: TomasHK i 162 gości