Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Izabela pisze:Ludmis kochał wszystkie koty w kociarni.
To niesamowite jak łańcuszkiem dobrych serc, Ludmiś trafił do BeatyNawet nie chcę myśleć co by było gdyby tej szansy nie dostał.
Szejbal pisze:Izabela pisze:Ludmis kochał wszystkie koty w kociarni.
To niesamowite jak łańcuszkiem dobrych serc, Ludmiś trafił do BeatyNawet nie chcę myśleć co by było gdyby tej szansy nie dostał.
Iza, przestań, bo znowu będę ryczeć...![]()
Lisabeth pisze:A ja muszę pochwalić Ludmiła! Otóż on i reszta kitaków mieli niedawno w gościach malutką, 9-miesięczną dziewczynkę ZuzięI naprawdę warto było zobaczyć, jak ją Ludmiłek ślicznie powitał. Miział się do niej, ocierał łebkiem i ciałkiem - z dużą ostrożnością i delikatnością. Był to rozczulający widok i wielka szkoda, że nie został zarejestrowany. A dziewuszka również bardzo ładnie odnosiła się do Ludka - nie próbowała mu wsadzać paluszków do oczu, ani wyrywać wąsików czy ogona
Lisabeth pisze:A ja muszę pochwalić Ludmiła! Otóż on i reszta kitaków mieli niedawno w gościach malutką, 9-miesięczną dziewczynkę ZuzięI naprawdę warto było zobaczyć, jak ją Ludmiłek ślicznie powitał. Miział się do niej, ocierał łebkiem i ciałkiem - z dużą ostrożnością i delikatnością. Był to rozczulający widok i wielka szkoda, że nie został zarejestrowany. A dziewuszka również bardzo ładnie odnosiła się do Ludka - nie próbowała mu wsadzać paluszków do oczu, ani wyrywać wąsików czy ogona
TrzyKociakiIichKłaki pisze:Został zarejestrowany, tylko trochę późniejZdjęcia wkrótce
Szejbal pisze:TrzyKociakiIichKłaki pisze:Został zarejestrowany, tylko trochę późniejZdjęcia wkrótce
Toż to cud nad cudami![]()
TrzyKociakiIichKłaki w końcu się wynurzyła z głębi swojego ja
![]()
![]()
![]()
Z czego jestem niezmiernie zadowolona![]()
Izabela pisze:Ludmis kochał wszystkie koty w kociarni.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, EmiEmi i 280 gości