Bianka-bo królowa jest tylko jedna! :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 04, 2011 20:38 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -czyżby DS??????:)

A ja mam mam bannerek Bianki, a Twojego osobistego nie widze. Masakra z tymi bannerkami dzisiaj.
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto lip 05, 2011 10:07 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -czyżby DS??????:)

Zaglądam od rana :wink: do Bianki. :lol:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Wto lip 05, 2011 17:45 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -czyżby DS??????:)

Cześć koteczki z Dużą.Czas szybko leci,Bianeczka coraz bliżej domku. :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Wto lip 05, 2011 20:04 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -czyżby DS??????:)

Betaka pisze:Cieszę się ogromnie, że będzie miała swój dom! Tyle serca w to włożyłaś! :1luvu:
Kciuki za pomyślną przeprowadzkę i adaptację w nowym miejscu :ok:

Też się przyłączam :D :ok: :ok: :ok:
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Śro lip 06, 2011 5:32 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -czyżby DS??????:)

Bardzo dziękuję!!!!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
To juz chwilka tylko! :D
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Śro lip 06, 2011 7:24 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -czyżby DS??????:)

Już za chwileczkę, już za momencik :D
Dołączam do zaciśniętych kciuków :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Śro lip 06, 2011 10:26 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -czyżby DS??????:)

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Śro lip 06, 2011 14:20 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -czyżby DS??????:)

To już o jeden dzień bliżej.... :ok: :ok: :ok: :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Śro lip 06, 2011 15:21 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -czyżby DS??????:)

Jak się cieszę, że Bianka będzie już niedługo w stałym domku. :D
Nutka, Muza, Amber, Evo, Bonnie Blue, Demi, Goran oraz Gama pozdrawiają wszystkich.:)
Obrazek
Obrazek
Obrazek Obrazek
viewtopic.php?f=20&t=137690 - Bazarek na Kotylion Viva!

mojekoty

Od: Pon maja 03, 2010 13:57

Post » Śro lip 06, 2011 16:00 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -czyżby DS??????:)

Kasiu, a nie wierzylas. :wink: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Śro lip 06, 2011 17:06 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -czyżby DS??????:)

Witajcie kochane! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Melduję,że Ola pisała, że dzisiaj , lub jutro(jesli nie będzie padać)finalizują sie zabezpieczenia, wstępnie umawiam się z Olą na sobotę, ale jeszcze czekam na potwierdzenie terminu!
A Bianeczka bawiła się dzisiaj z Arielkiem-ona pacała go łapką leżąc na krzesle, a on łapał ją za ogonek, który z krzesła się zwieszał-siedział w tym czasie pod tym krzesłem i uznał ogonek za świetną zabawkę!

Mojekoty-witam serdecznie! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Bożenko-ja już taki pesymista jestem,ale jedynie telefon od Oli był takim naprawdę jedynym branym pod uwagę,o tej reszcie nawet nie warto pisać-jak zwykle ogromny odsetek dzwoniących to jacyś popaprańcy!
Jedyna Ola podeszła do sprawy poważnie i jedynie On spełniła moje wymagania!-i tu naprawdę proszę mnie nie posądzać o jakiekolwiek kumoterstwo!-zdała egzamin na "6"!!!!!!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Śro lip 06, 2011 19:28 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -czyżby DS??????:)

kropkaXL pisze:Jedyna Ola podeszła do sprawy poważnie i jedynie On spełniła moje wymagania!-i tu naprawdę proszę mnie nie posądzać o jakiekolwiek kumoterstwo!-zdała egzamin na "6"!!!!!!

Witam

Jak miło rozmawia się z osobą która słucha i rozumie, że to co mówimy o zabezpieczeniach nie wynika z chęci piętrzenia "głupich" wymysłów, a z niepokoju o dalszy, dobry los kota.
Ola, :love:
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Śro lip 06, 2011 19:38 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -czyżby DS??????:)

Ewuniu-po takich telefonach człowiek od nowa zaczyna w ludzi wierzyć!
Jak ja ze swoją impulsywnością staram się spokojnie tłumaczyć głąbom,że to nie moje fanaberie,że to dla dobra kota i jego długiego zycia,to zachowują sie tak,jakby mi łaskę robili-no bo przecież oni chcą mi kłopot z głowy zdjąć,więc powinnam jeszcze pokłony bić !
Ja nie szukam domu by się kota pozbyć, ja szukam domu dla kota!
Ale Wy to wiecie, ja to wiem, a jak ktos taki durny dzwoni, to nawet gdybym miała rok czekać na dom, to powiem, że kot juz dom znalazł! i nigdy, przenigdy nie polecę naszego forum, bo nie daj Boże jeszcze ktoś by na siłę kota sie pozbył! :evil: :evil: :evil:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Śro lip 06, 2011 19:46 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -czyżby DS??????:)

Kasia, ale przy rasowych-rodowodowych jest chyba jeszcze gorzej bo pare razy usłyszałam " co pania obchodzi w jakich warunkach kot u mnie bedzie żył. Płace, zabieram kota i dalej nic pani do tego!!!" I jak tu wytłumaczyć głąbowi, że szanujący sie kociarz nigdy nie da mu kota, a ja nie po koty aby sie ich pozbywać oddając byle komu kto ma kasę :twisted:
(ile trzeba się napracować wychowując maluchy, ile czasu i serca im sie oddaje Wiesz)

Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Śro lip 06, 2011 19:53 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -czyżby DS??????:)

No głąby i tyle,a rasowy kot potrzebny do ozdoby mieszkania,tak jak plazma na pół ściany i wypasiona fura na podjeździe! :evil: :evil: :evil:
Ewuś-Ty mnie juz znasz i wiesz jak ciężko mi sie z tymczasami rozstawać,adopcję każdego odpłakuję i zamartwiam się ,jak nie ma wiadomości!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

[poprzednia][następna]