Jestem, malutki i przerażony- Smoczek w dt.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 28, 2011 14:03 Re: Jestem, malutki i przerażony-szukam domu.( Nowy Tomyśl )

biedaczek czy go ktos tam odwiedza?
gerardbutler

Post » Nie lip 03, 2011 19:27 Re: Jestem, malutki i przerażony-szukam domu.( Nowy Tomyśl )

Mamy chętny dom tymczasowy w Poznaniu. Niestety opiekun utrudnia nam bardzo odwiedziny w przytulisku. Musimy coś z tym zrobić. Niestety jeden wielki syf. Maluch ma szansę a my mamy związane ręce. Cholera jasna. Żyć chwilami się nie chce. :cry:

Pyrdka67

Od: Pt cze 17, 2011 7:32

Post » Nie lip 03, 2011 19:30 Re: Jestem, malutki i przerażony-szukam domu.( Nowy Tomyśl )

Pyrdka67 pisze:Mamy chętny dom tymczasowy w Poznaniu. Niestety opiekun utrudnia nam bardzo odwiedziny w przytulisku. Musimy coś z tym zrobić. Niestety jeden wielki syf. Maluch ma szansę a my mamy związane ręce. Cholera jasna. Żyć chwilami się nie chce. :cry:

nie poddawaj się.
uda się.Zobaczysz. Z takimi ludziami to na spokój tylko można.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Nie lip 03, 2011 20:32 Re: Jestem, malutki i przerażony-szukam domu.( Nowy Tomyśl )

Trzymam mocne kciuki!!!
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Śro lip 06, 2011 12:52 Re: Jestem, malutki i przerażony-szukam domu.( Nowy Tomyśl )

domek, który był zainteresowany adopcją tego kociaka, niestety zrezygnował - Pani już sobie przywiozła kociaka od znajomych, którzy mieli małe kotki.
Pani nie chciała dłużej czekać, a my niestety nie mogłyśmy uzyskać informacji, czy to kocurek czy kotka i kiedy będziemy mogły w ogóle do przytuliska jechać.
Niestety od około 3 tygodni nie możemy się dostać do przytuliska :evil: :evil: :evil:
przez co już 3 adopcje zostały odwołane, bo ludzie nie chcieli czekać i załatwili sobie z innych źródeł zwierzaki...
eh, szkoda słów...

akrum

Od: Wto gru 15, 2009 7:35

Post » Śro lip 06, 2011 13:26 Re: Jestem, malutki i przerażony-szukam domu.( Nowy Tomyśl )

Szkoda kociaka.....
Ale nadal trzymam kciuki!
Obrazek

miszelina

Post » Pt lip 08, 2011 10:34 Re: Jestem, malutki i przerażony-szukam domu.( Nowy Tomyśl )

no niestety, tak to jest jak schroniska, przytuliska i inne punkty dla bezdomnych zwierząt prowadzą osoby, którym los tych zwierzaków nie leży na sercu tak, jak nam.

akrum

Post » Wto lip 19, 2011 12:09 Re: Jestem, malutki i przerażony-szukam domu.( Nowy Tomyśl )

Jeśli jutro nasze plany wypalą, to jedziemy do przytuliska - zobaczymy jaki ten kocio jest - czy dzikusek, czy obeznany z człowiekiem, zabierzemy też kocio na badania - zrobimy testy na FIV i FeLV
odrobaczymy.
Jeśli wszystko będzie dobrze, to kocio będzie mógł jechać do Poznania na DT :)

Dlatego trzymajcie kciuki, by wszystko było dobrze. By nie był dzikuskiem i by testy wyszły dobrze.

akrum

Post » Wto lip 19, 2011 12:12 Re: Jestem, malutki i przerażony-szukam domu.( Nowy Tomyśl )

:ok: :ok: :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto lip 19, 2011 12:46 Re: Jestem, malutki i przerażony-szukam domu.( Nowy Tomyśl )

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

miszelina

Post » Śro lip 20, 2011 20:26 Re: Jestem, malutki i przerażony-szukam domu.( Nowy Tomyśl )

Testy wyszły negatywne :D Maluch został odrobaczony. Był przestraszony, ale to dzielny i kochany kocurek. W sobotę jedzie do dt.w Poznaniu. Na razie nie zdradzam tajemnicy do kogo :ryk: :ryk: Trzymajcie kciuki :ok:

gosia67_online

Od: Pt sty 09, 2009 20:00

Post » Śro lip 20, 2011 20:48 Re: Jestem, malutki i przerażony-szukam domu.( Nowy Tomyśl )

gosia67_online pisze:Testy wyszły negatywne :D Maluch został odrobaczony. Był przestraszony, ale to dzielny i kochany kocurek. W sobotę jedzie do dt.w Poznaniu. Na razie nie zdradzam tajemnicy do kogo :ryk: :ryk: Trzymajcie kciuki :ok:

Kciuki mocne :ok:
Dla takiego slodziaka na pewno szybko znajdzie się DS :)
Obrazek

miszelina

Post » Śro lip 20, 2011 21:42 Re: Jestem, malutki i przerażony-szukam domu.( Nowy Tomyśl )

Super! :ok:
A jakieś fotki będą? :oops:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro lip 20, 2011 21:45 Re: Jestem, malutki i przerażony-szukam domu.( Nowy Tomyśl )

:ok: :1luvu:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Czw lip 21, 2011 13:58 Re: Jestem, malutki i przerażony-szukam domu.( Nowy Tomyśl )

Wczoraj w lecznicy:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

akrum

[poprzednia][następna]