Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
psiama pisze:Ja mam takie same zmartwienia, 149 zł na żwir, który starczy na jakieś 3 miesiące. Tydzien wcześniej 300 zł na kocie żarcie urynarowe. To starczy przy dobrych wiatrach do końca lipca ....![]()
Plus bonus, w weekend w górach zwiał mi półdziki rezydentKombinował bardzo długo i udało mu się. Do świtu we wtorek czatowaliśmy na niego, bez rezultatu. W piątek znów jadę polować. Na tyle na ile widziałam na wolności jest mu bardzo dobrze ....
psiama pisze:AYO, wiesz, ja własnie pomyślałam wtedy o Tobie, że TO własnie musiałaś czuć. Licze, że w piątek zmarznięta dooopka przyprowadzi go do nas, a my go ciach w ganeczku
.
mmk, radzi sobie nad wyraz świetnie, obserwowałam go kilka dni z daleka. Nie znamy jego przeszłości, trafił do nas ponad półtorej roku temu z ulicy, z zapaleniem płuc, śrutami. W nocy widziałam przez okno jak się dogaduje z miejscowymi kotami-obwiesiami ...Człowiek wtedy uzmysławia sobie jak bardzo ten kot tęsknił do tego życia. Ale nie odpuszczę, będe polować póki starczy sił
Beciu, był z nami na wyjeździe. Koty z nami jeżdżą na weekend.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Paula05 i 127 gości