nie zawiodłam cię zatem, wklejając odpowiednią emotkę i tak się opanowałam, bo chciałam dac taka na pół ekranu, lejącą ślozy, jak wodospady oj będzie ciężko
Ręka mnie trochę przynudziła Potem się rozkręca, na końcu przyładowuje nadprzyrodzonymi strachami jakby jakiś redaktor chwycił za nożyczki - na pewno by zyskała
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Odwołuję. Hans to nie anorektyk tylko bulimik. Wczoraj rzygał, dzisiaj zjadł śniadanie, wszedł do łazienki, gdy kończyłam się myc, usiadł na koszu na bieliznę i zarzygał całą łazienkę. Zostało mu jeszcze trochę materiału i rzygał prze pół przedpokoju. Współczuję mu, bo wyraźnie było mu z tym niedobrze. Ale po chwili szalał razem z resztą kotów
muszę zrobić zdjęcie zestawu sierściowych filcokulek z 3 dni wyczesywania Lokiego rękawicą Jedynie trzech Włosy dęba stają był wyczesywany szczotką wcześniej i wydawało nam się, że jest ok pierwsze ruszenie rękawicą ujawniło takie pokłady martwej sierści, że wszyscy zdębieliśmy nie dziwota, że pawie się zdarzały co jakiś czas