Kociara82 pisze:buziam, miziam i przytulam na miaudobranoc :*:*:*:*:* kocham Cie, slicznosci :*:*:*:* slodziaku :*:*:*:*:*
Cześć ciociu-ja też ciebie kocham

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kociara82 pisze:buziam, miziam i przytulam na miaudobranoc :*:*:*:*:* kocham Cie, slicznosci :*:*:*:* slodziaku :*:*:*:*:*
juana pisze:ula-misia pisze:MaryLux pisze:Miłeczko, chodź, pobiegaj ze mną
InkaKaprysinka
Witaj ciociu Ineczko![]()
![]()
![]()
Wiesz powiem Ci,że nie chce mi się ani bawić, ani biegać-totalne lenistwo-jem i śpiem
cześć![]()
a to ja mogę z wami? chcecie tam?![]()
MaryLux pisze:juana pisze:ula-misia pisze:MaryLux pisze:Miłeczko, chodź, pobiegaj ze mną
InkaKaprysinka
Witaj ciociu Ineczko![]()
![]()
![]()
Wiesz powiem Ci,że nie chce mi się ani bawić, ani biegać-totalne lenistwo-jem i śpiem
cześć![]()
a to ja mogę z wami? chcecie tam?![]()
Ależ to uadne!
Inka zachwycona
Danusia pisze:Hejka![]()
jak tam oczko Miłeczki?
juana pisze:Cześć Miłko![]()
Ryś jak go dostałam był chory- okazało się to po 1 dniu... Oczy miał tak zaropiałe i pełne strupków, że płakać się chciało. Ale po ponad 2 tygodniach antybiotyków i do pyszczka i do oczu wyzdrowiałDo oczu miał 2 rodzaje- krople i maść. Raz jedno raz drugie. Plus przemywanie rumiankiem. Szkoda było męczyć i ciągać kociaka kilka razy dziennie ale juz jest ok
Dlatego- kontynuuj- BĘDZIE DOBRZE
![]()
Kociara82 pisze:biedna Miłeczka, pewnie nie lubi kropelek, nie dziwie sie...ale coz, dla zdrowia czasem trzeba pocierpiec
Trzeba dbac o te piekne kocie oczeta
![]()
buziam oczka Miłeczki, zwlaszcza to chore, by szybciej wydobrzalo
![]()
![]()
kochanie, badz dzielna![]()
ula-misia pisze:Danusia pisze:Hejka![]()
jak tam oczko Miłeczki?
Hejka ciociu Danusiu![]()
![]()
![]()
Oczka ciągle jeszcze nie takie jak być powinny![]()
Ale po tej serii Zylexisu trzeba cierpliwie czekać. Codziennie kilka razy ma oczęta przemywane i wychodzą glutki
Ciepła pisze:witaj miło Uleńko i Miłeńko![]()
![]()
doczytuję jakieś chore oczka u Miłeczki![]()
![]()
ojejej..
ula-misia pisze:Ciepła pisze:witaj miło Uleńko i Miłeńko![]()
![]()
doczytuję jakieś chore oczka u Miłeczki![]()
![]()
ojejej..
to jest sprawa od lutego jak do nas przyszła miała lewe oczko niewyraźne a potem już dwa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 159 gości