Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewila09 pisze:Bezdusznie nie, chyba nie . Kilka lat wstecz ( 4-5 ? ) mieli świnkę morską, kupili dziecku, żeby miał atrakcję, ale po pół roku stwierdzili, że śmierdzi, a młody coraz bardziej się dusił bo się na nią uczulił. Teraz mają ryby.
I chyba się nie rozumiemy ja nie mówię, że gadżeciarstwo jest złe - jeśli ma się na to pieniądze to przecież czemu nie - tylko już po raz któryś tam mówię, jeśli na tym samym poziomie podchodzi się do zakupu 4 laptopa i kotka - żywego, a nie zabawki interaktywnej to mimo wszystko uważam, że coś jest nie tak.
ewila09 pisze:Bezdusznie nie, chyba nie . Kilka lat wstecz ( 4-5 ? ) mieli świnkę morską, kupili dziecku, żeby miał atrakcję, ale po pół roku stwierdzili, że śmierdzi, a młody coraz bardziej się dusił bo się na nią uczulił. Teraz mają ryby.
I chyba się nie rozumiemy ja nie mówię, że gadżeciarstwo jest złe - jeśli ma się na to pieniądze to przecież czemu nie - tylko już po raz któryś tam mówię, jeśli na tym samym poziomie podchodzi się do zakupu 4 laptopa i kotka - żywego, a nie zabawki interaktywnej to mimo wszystko uważam, że coś jest nie tak.
ewila09 pisze:W sumie to rzeczywiście bez sensu, bo ta pisanina niczego nie zmieni.
casica pisze:ewila09 pisze:Bezdusznie nie, chyba nie . Kilka lat wstecz ( 4-5 ? ) mieli świnkę morską, kupili dziecku, żeby miał atrakcję, ale po pół roku stwierdzili, że śmierdzi, a młody coraz bardziej się dusił bo się na nią uczulił. Teraz mają ryby.
Dzwoń po hodowlach, faktycznie jest źle![]()
Przecież spokojnie mogli oddać dziecko, a zatrzymać świnkę
ewila09 pisze:Wiem, że całkiem fajnie jest sobie pokpić, można się poczuć lepiej, prawda ?
Anja pisze:redaf, to skoro tu się już skończyło, to ja Cię serdecznie zapraszam do wątku Rysia, bo mi na PW nie odpisujesz
ewila09 pisze:(...) już nie będę komentować bo mi się autentycznie nie chce. Tak nie lubią mnie i stale do mnie wydzwaniają, uwielbiają się w ten sposób katować. Oni nie oszczędzają na własnym dziecku.
Koniec tematu, bo to wszystko rzeczywiście nie ma sensu. Nie, nie obraziłam się i nie unoszę się honorem, dumą czy czymś innym, po prostu dyskusja dalsza nic nowego do tematu nie wniesie.
zły i ślepawy redaf powinien siedzeć w złych wątkach, a ten jest za dobry jak sie okazujeredaf pisze:Jasnowidz jestem, czy co...
EkhAnja pisze:redaf, to skoro tu się już skończyło, to ja Cię serdecznie zapraszam do wątku Rysia, bo mi na PW nie odpisujesz
Zły redaf, zły.
Nawet jak nie zły, to ślepawy.
PW nie zakonotował.
Jusz ide dzie mohje miejsse jezd
Użytkownicy przeglądający ten dział: dran, Google [Bot] i 147 gości