Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 05, 2011 19:16 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

felin pisze:Jak kokę: wysypujesz zawartość w paseczku na lusterko, a potem dzielisz zgarniając nożem :wink:

Nie mam lusterkaaaaaaaaaa .... :placz: :placz: ... Felin, a u Ciebie skąd takie doświadczenia w temacie ....hmmm... używek ... :ryk: :ryk:

Jakoś podzieliłam... na oko ... i Poker się na mnie "nabzdął" bo za dużą kulkę z twarogu ulepiłam i nie pozwoliłam wymemłać ... Lek niestety nie rozpuszcza się w wodzie, muszę inaczej kombinować ... I taki nabzdęty wisi na drapaku ... tzn. zawiesił się przednimi łapkami i udaje że śpi... no przecież w takiej pozycji nie da się spać ... :mrgreen:
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Wto lip 05, 2011 19:21 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Jak focha strzela to dobry znak, widać samopoczucie nienajgorsze :wink:
Obrazek Obrazek

Moha

Od: Czw sty 06, 2011 0:05

Post » Wto lip 05, 2011 21:08 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

katarzyna1207 pisze:
felin pisze:Jak kokę: wysypujesz zawartość w paseczku na lusterko, a potem dzielisz zgarniając nożem :wink:

Nie mam lusterkaaaaaaaaaa .... :placz: :placz: ... Felin, a u Ciebie skąd takie doświadczenia w temacie ....hmmm... używek ... :ryk: :ryk:

Z telewizora :D

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Śro lip 06, 2011 0:06 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Pokerek się "odwiesił" z drapaczka, troszkę podjadł, popił i polazł spać w nowe legowisko - poprzednie jakiś szczacz sobie zaznaczył... :|

Jutro, najpóźniej pojutrze będą wyniki histopatologii z IDEX-u ....Znowu się wykańczam nerwowo oczekiwaniem ....Prosimy o ciepłe myśli i pozytwne fluidy ...żeby to nie było to...
Dodatkowo zdołowała mnie dzisiejsza śmierć Samsonika [*]... (podobne problemy jelitowe) ...tyle walki o jego życie ...już wyglądało dobrze ..i nagły kryzys ... Życie kotków jest jednak bardziej do dooopy niż nasze ludzkie ... :cry:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Śro lip 06, 2011 7:31 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Przesyłam jak najcieplejsze myśli i jak najlepsze fluidy dla Pokerka :)
Trzymaj się Ziabolku kochany :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Śro lip 06, 2011 8:28 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

:ok: :ok: :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Śro lip 06, 2011 9:31 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Samsonik (*) był dla mnie wyjątkowym kotem, od Jego historii zaczęła się moja "przygoda" z Miau... Pokerek jest młody, na pewno pokona to cholerne choróbsko! Kocie życie rzeczywiście jest krótkie i niełatwe, podobno na wolności średnio trwa 2-4 lata :cry: dodatkowo tyle jest chorób na które nie ma lekarstw... Kiedyś jeden wet powiedział nam, że nie ma kota bo za bardzo je kocha a wie, jak delikatnymi są stworzeniami...
Obrazek Obrazek

Moha

Post » Śro lip 06, 2011 10:17 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: są cały czas

gertaaa

Od: Śro lip 14, 2010 17:12

Post » Śro lip 06, 2011 12:13 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Moha pisze:Samsonik (*) był dla mnie wyjątkowym kotem, od Jego historii zaczęła się moja "przygoda" z Miau... Pokerek jest młody, na pewno pokona to cholerne choróbsko! Kocie życie rzeczywiście jest krótkie i niełatwe, podobno na wolności średnio trwa 2-4 lata :cry: dodatkowo tyle jest chorób na które nie ma lekarstw... Kiedyś jeden wet powiedział nam, że nie ma kota bo za bardzo je kocha a wie, jak delikatnymi są stworzeniami...

To prawda... :roll:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro lip 06, 2011 20:08 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Nadal nie ma wyników z IDEX-u ...
Póki co Pokerek nie wymiotuje, ale dzisiaj mi wystrzelił w trakcie zastrzyku ... i nie wiem, czy wszystko poszło w kota ...Nawet nie przypuszczałam, że może być taki podstępny :mrgreen:Przed nami jeszcze podanie polprazolu ... ciekawe, czy znowu mi się kotek zawiesi :?
Wpiszę kolejne wydatki, bo się potem pogubię... 200 zł. endoskopia (dostaliśmy 50 zł. zniżki), 150 zł. histopatologia w IDEX-ie, 60 zł. rtg (nic nie wyszło), 60 zł. leki + kroplówki (wtorek-piątek), 100 zł. 2 dawki zylexis-u, 10 zł. polprazol (10 kapsułek), 20 zł. x antybiotyk (środa-piątek). Razem poszło 600 zł. ... ja mogę i o suchym chlebie, ale żeby tylko małemu pomogło ...
Obrazek

katarzyna1207

Post » Śro lip 06, 2011 20:32 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Niech zdrowieje, niech się nie da choróbsku cudny Pokerek :ok: :ok: :ok: :ok: Trza być twardy Słowianin a nie miętka ninja, no :ok: :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Śro lip 06, 2011 20:36 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Alienor pisze: Trza być twardy Słowianin a nie miętka ninja, no :ok: :ok: :ok:

To aż trudno uwierzyć, że mały Ziabol jest taki twardy... przecież on praktycznie od sierpnia ub. roku jest cały czas leczony ... z drobną przerwą w styczniu i lutym (ale teraz wiem, że i wtedy już coś się w nim kluło)...A on cały czas jest taki pogodny... :1luvu:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Śro lip 06, 2011 20:56 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Kochany, mały Pokerek :1luvu: Zdrowiej kociu, nie daj się, trzymam kciuki za Ciebie Ziabuniu :ok:
Obrazek Obrazek

Moha

Post » Śro lip 06, 2011 21:08 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

katarzyna1207 pisze:To aż trudno uwierzyć, że mały Ziabol jest taki twardy... przecież on praktycznie od sierpnia ub. roku jest cały czas leczony ... z drobną przerwą w styczniu i lutym (ale teraz wiem, że i wtedy już coś się w nim kluło)...A on cały czas jest taki pogodny... :1luvu:

Bo Pokerek, to jest taki lek na całe zło. Żeby jeszcze skuteczne lekarstwo dla niego się znalazło :ok: Ziabolku, skarbie, masz być zdrowy koteczku :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Śro lip 06, 2011 21:11 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Alienor pisze:Niech zdrowieje, niech się nie da choróbsku cudny Pokerek :ok: :ok: :ok: :ok: Trza być twardy Słowianin a nie miętka ninja, no :ok: :ok: :ok:

Alienor :ok: super napisałaś :lol:
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

[poprzednia][następna]