SecretFire pisze:Witam Was na bazarku na pomoc dla dzialalnosci Jasdorka i Annna61. Obie znane i powazane na miau angazuja sie ale bez dodatkowych finansowych srodkow to jest nic. Bazarek odbedzie sie pod ochrona Gibutkowej, bo mi troche czasu nie starcza. A jej wlasnie dziekuje pieknie, ze mi pomoze to zorganizowac i wysylac fanty.
To sa wateczki potrzebujacych waszej pomocy futerek:
viewtopic.php?f=1&t=128251 - Od Jasdorka
viewtopic.php?f=1&t=117997&start=0 - Anna61
Fanty znajduja sie juz u Gibutka, ktore przeslal tatus przebywajacej u mnie Figusi, bo mnie na przesylke nie stac bylo. Ile przesylka do Was bedzie kosztowac, to ma rozeznanie Gibutek. Ja nie kumam jak zwykle co sie na polskiej poczcie dzieje.
Zaczynam od razu a konczymy w czwartek 7. lipca o godzinie 20:00 czasu normalnego, NIE FORUMOWEGO!!!
Wszystkie strony sa po przeczytaniu tego tekstu poinformowane tez i o tym, ze sa to rzeczy uzywane, malo uzywane albo nowe, zalezy od opisu. Zastrzegam sobie zmiany w napisanym tekscie o ile to bedzie potrzebne i odpowiadalo nie prawidlowemu napisaniu przeze mnie. Stawiajcie pytania przed oddaniem oferty. Oddana oferta liczy sie.
O to fanty:
Nr. 1 : Wazon szklany z zielona dekoracja jak widac. Dostalam kiedys od kogos i tak sobie w kartonie lezal. Teraz moze komus sie spodoba

Cena wywolawcza: 10 PLN

Nr. 2: Bluza ala tunika. Mozna ja sciagnac w pasie, zeby sie dopasowala a tak to jest nietoperz. Nie nosilam jej, bo mi sie tylko spodobala a nie mialam do czego ubrac. Rozmiar jest taki universalny i pasuje swobodnie nawet do 52.

Cena wywolawcza: 5 PLN

ewkaa za 5zł

Casadi za 7zł

miszelina za 10zł

kotx2 za 11zł

ewkaa za 15zł

kotx2 za 20zł

ewkaa za 25zł

kotx2 za 26zł

ewkaa za 30zł

kotx2 za 31zł

ewkaa za 35zł
Nr. 3: Sa to 2 niby przescieradla na lozko. Sprzedajemy je tylko w parze. Zeby to lepiej wytlumaczyc potrzeba mi jezyka, wiec sprobuje jak moge. Jak macie stary materac, to zeby go znowu troche wyrownac albo odnowic nie kupujac nowego, przyda sie. Jak ma ktos lekkie bole plecow, przez to, ze to jest takie wypchane, wyrownoje pagorki materaca i tak sie fajnie wtula. Jeden z nich uzylam przez dwa tygodnie i potem oba znowu swiezo wypralam. Mam dobre materace i postanowilam sie pozbyc tego, co nie przyda mi sie. Mozna na to jeszcze dodatkowe przescieradlo polozyc albo zostawic tak jak jest. Ma to strone i mocherkowa i gladka. Jak to sie nazywa? Mikro-nitka? Wiec prac bez zadnych umiekczaczy bielizny.
Jak macie pytania, to prosze, wytlumacze jak moge. Ach, jedno z nich ma fabrycznie utwozone nie zeszyte miejsce. Wielkosc jednego 90/100 x 200 cm. Perfekt dla zmarzlakow tez jest

Cena wywolawcza za obydwa cuda: 25 PLN

izydorka za 25zł

Iweta za 30 zł

izydorka za 31zł

Iweta za 35zł
Nr. 4: Becik dla futerek - korona w kolorach fioletowo-rozowym. Poducha idzie ze srodka wyjac i wyprac. Jak to jest...pani sie podoba, kotom nie. Kupilam jako nie uzywane i moje tez nie uzywaly. Ale o ile pamietam pralam to.

Cena wywolawcza: 10 PLN

Wiolaww za 15zł

urwiniu za 20zł

Wiolaww za 22zł

urwiniu za 26zł

edka11 za 27zł

urwiniu za 30zł

edka11 za 31zł
Nr. 5: To nastepna rzecz dla futerka. Hamak z bambusowa podstawka i z plastikowej siatki zrobione niebieskie lezanko. Nie jest to nowe, ale fajne i lubiane przez futra. Bylo u Figusi w Szwajcari ale ona tego nie chce. U mnie uzywala u niego nie. Trudno. Moze sie komus z Was spodoba. Hamak jest usztywniony, wiec koty nie beda sie baly wchodzic. A ze przez siatke mozna cos widziec, moze od dolu jakies sie bedzie gonic.

Figaro52 za 5zł

Wiolaww za 10zł

miszelina za 12zł

Wiolaww za 14zł

Figaro52 za 16zł

Wiolaww za 18zł

Iweta za 25zł

Wiolaww za 28zł

Iweta za 30zł
Nr. 6: Cienie do oczu w kolorach zielony i seledynek (?). Zgadzacie sie? Kolory sa od mojej przyjaciolki, ktore kupuje sobie tez roznosci a potem nie uzywa.

Cena wywolawcza: 3 PLN
Nr. 7: Tusza do oczu z fajna szczoteczka. Czarna, dwa razy ja uzylam. Jest jeszcze swieza, bo dopiero w maju kupiona.

Casadi za 3zł

lusesita za 8zł
Nr. 8: Znowu puder do oczu. Tym razem zielono-brazowy. Jak na zdjeciach widac jest moze raz uzyty.

lusesita za 8zł
Nr. 9: To jest teraz cos specjalnego. Sa to specjalne wloski z chyba mi sie przypomina jedwabiu, ktore robia zesy geste i dlugie. Uzywa sie to tak: Najpierw sie naklada tusz, potem od razu te wloski i potem znowu tusz. Powtarza sie to tak dlugo az macie dosc dlugie zesy. Niektore maskary to maja juz w sobie, ale ja to lubilam, bo moglam sama zdecydowac jakie dlugie mam zesy. Na poczatku troche potrzeba wprawy, ale to starcza na bardzo dlugo i mozna cwiczyc.

Kupione w parfumeri wiec zadne gowno.

Casadi za 5zł

lusesita za 8zł

villemo5 za 10zł

Basica za 15zł

AniHili za 18zł

Basica 20zł

AniHili za 25zł

lusesita za 26zł