Secret-ny bazarek ;) KONIEC!

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon lip 04, 2011 22:44 Secret-ny bazarek ;) KONIEC!

Bazarek jest prowadzony pod patronatem Funduszu Pokrzywkowego. Pieniążki zostaną przelane na konto Funduszu, a następnie przelane do beneficjentów - Jasdor, Anna61. W tytule przelewu proszę wpisać "Secretny bazarek + nick z forum".

SecretFire pisze:Witam Was na bazarku na pomoc dla dzialalnosci Jasdorka i Annna61. Obie znane i powazane na miau angazuja sie ale bez dodatkowych finansowych srodkow to jest nic. Bazarek odbedzie sie pod ochrona Gibutkowej, bo mi troche czasu nie starcza. A jej wlasnie dziekuje pieknie, ze mi pomoze to zorganizowac i wysylac fanty.

To sa wateczki potrzebujacych waszej pomocy futerek:

viewtopic.php?f=1&t=128251 - Od Jasdorka
viewtopic.php?f=1&t=117997&start=0 - Anna61

Fanty znajduja sie juz u Gibutka, ktore przeslal tatus przebywajacej u mnie Figusi, bo mnie na przesylke nie stac bylo. Ile przesylka do Was bedzie kosztowac, to ma rozeznanie Gibutek. Ja nie kumam jak zwykle co sie na polskiej poczcie dzieje.

Zaczynam od razu a konczymy w czwartek 7. lipca o godzinie 20:00 czasu normalnego, NIE FORUMOWEGO!!!

Wszystkie strony sa po przeczytaniu tego tekstu poinformowane tez i o tym, ze sa to rzeczy uzywane, malo uzywane albo nowe, zalezy od opisu. Zastrzegam sobie zmiany w napisanym tekscie o ile to bedzie potrzebne i odpowiadalo nie prawidlowemu napisaniu przeze mnie. Stawiajcie pytania przed oddaniem oferty. Oddana oferta liczy sie.

O to fanty:

Nr. 1 : Wazon szklany z zielona dekoracja jak widac. Dostalam kiedys od kogos i tak sobie w kartonie lezal. Teraz moze komus sie spodoba :-)

Obrazek Obrazek
Cena wywolawcza: 10 PLN
:arrow:

Nr. 2: Bluza ala tunika. Mozna ja sciagnac w pasie, zeby sie dopasowala a tak to jest nietoperz. Nie nosilam jej, bo mi sie tylko spodobala a nie mialam do czego ubrac. Rozmiar jest taki universalny i pasuje swobodnie nawet do 52.
Obrazek Obrazek
Cena wywolawcza: 5 PLN
:arrow: ewkaa za 5zł :arrow: Casadi za 7zł :arrow: miszelina za 10zł :arrow: kotx2 za 11zł :arrow: ewkaa za 15zł :arrow: kotx2 za 20zł :arrow: ewkaa za 25zł :arrow: kotx2 za 26zł :arrow: ewkaa za 30zł :arrow: kotx2 za 31zł :arrow: ewkaa za 35zł

Nr. 3: Sa to 2 niby przescieradla na lozko. Sprzedajemy je tylko w parze. Zeby to lepiej wytlumaczyc potrzeba mi jezyka, wiec sprobuje jak moge. Jak macie stary materac, to zeby go znowu troche wyrownac albo odnowic nie kupujac nowego, przyda sie. Jak ma ktos lekkie bole plecow, przez to, ze to jest takie wypchane, wyrownoje pagorki materaca i tak sie fajnie wtula. Jeden z nich uzylam przez dwa tygodnie i potem oba znowu swiezo wypralam. Mam dobre materace i postanowilam sie pozbyc tego, co nie przyda mi sie. Mozna na to jeszcze dodatkowe przescieradlo polozyc albo zostawic tak jak jest. Ma to strone i mocherkowa i gladka. Jak to sie nazywa? Mikro-nitka? Wiec prac bez zadnych umiekczaczy bielizny.
Jak macie pytania, to prosze, wytlumacze jak moge. Ach, jedno z nich ma fabrycznie utwozone nie zeszyte miejsce. Wielkosc jednego 90/100 x 200 cm. Perfekt dla zmarzlakow tez jest :-)
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Cena wywolawcza za obydwa cuda: 25 PLN
:arrow: izydorka za 25zł :arrow: Iweta za 30 zł :arrow: izydorka za 31zł :arrow: Iweta za 35zł

Nr. 4: Becik dla futerek - korona w kolorach fioletowo-rozowym. Poducha idzie ze srodka wyjac i wyprac. Jak to jest...pani sie podoba, kotom nie. Kupilam jako nie uzywane i moje tez nie uzywaly. Ale o ile pamietam pralam to.
ObrazekObrazek

Cena wywolawcza: 10 PLN
:arrow: Wiolaww za 15zł :arrow: urwiniu za 20zł :arrow: Wiolaww za 22zł :arrow: urwiniu za 26zł :arrow: edka11 za 27zł :arrow: urwiniu za 30zł :arrow: edka11 za 31zł

Nr. 5: To nastepna rzecz dla futerka. Hamak z bambusowa podstawka i z plastikowej siatki zrobione niebieskie lezanko. Nie jest to nowe, ale fajne i lubiane przez futra. Bylo u Figusi w Szwajcari ale ona tego nie chce. U mnie uzywala u niego nie. Trudno. Moze sie komus z Was spodoba. Hamak jest usztywniony, wiec koty nie beda sie baly wchodzic. A ze przez siatke mozna cos widziec, moze od dolu jakies sie bedzie gonic.

ObrazekObrazek

:arrow: Figaro52 za 5zł :arrow: Wiolaww za 10zł :arrow: miszelina za 12zł :arrow: Wiolaww za 14zł :arrow: Figaro52 za 16zł :arrow: Wiolaww za 18zł :arrow: Iweta za 25zł :arrow: Wiolaww za 28zł :arrow: Iweta za 30zł

Nr. 6: Cienie do oczu w kolorach zielony i seledynek (?). Zgadzacie sie? Kolory sa od mojej przyjaciolki, ktore kupuje sobie tez roznosci a potem nie uzywa.
ObrazekObrazek

Cena wywolawcza: 3 PLN
:arrow:

Nr. 7: Tusza do oczu z fajna szczoteczka. Czarna, dwa razy ja uzylam. Jest jeszcze swieza, bo dopiero w maju kupiona.
ObrazekObrazekObrazek

:arrow: Casadi za 3zł :arrow: lusesita za 8zł

Nr. 8: Znowu puder do oczu. Tym razem zielono-brazowy. Jak na zdjeciach widac jest moze raz uzyty.
Obrazek

:arrow: lusesita za 8zł

Nr. 9: To jest teraz cos specjalnego. Sa to specjalne wloski z chyba mi sie przypomina jedwabiu, ktore robia zesy geste i dlugie. Uzywa sie to tak: Najpierw sie naklada tusz, potem od razu te wloski i potem znowu tusz. Powtarza sie to tak dlugo az macie dosc dlugie zesy. Niektore maskary to maja juz w sobie, ale ja to lubilam, bo moglam sama zdecydowac jakie dlugie mam zesy. Na poczatku troche potrzeba wprawy, ale to starcza na bardzo dlugo i mozna cwiczyc. :-) Kupione w parfumeri wiec zadne gowno. :-)
ObrazekObrazek

:arrow: Casadi za 5zł :arrow: lusesita za 8zł :arrow: villemo5 za 10zł :arrow: Basica za 15zł :arrow: AniHili za 18zł :arrow: Basica 20zł :arrow: AniHili za 25zł :arrow: lusesita za 26zł
Ostatnio edytowano Pt lip 08, 2011 10:53 przez Gibutkowa, łącznie edytowano 11 razy
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon lip 04, 2011 22:57 Re: Secret-ny bazarek ;)

poproszę o ogólne wymiary hamaczka, tj szerokość, długość a także wysokość :kotek: oraz orientacyjne wymiary legowiska korony - poduszki wewnątrz :kotek:
=^^= Zapraszam =^^=
♡♡Naturalne SOKI_2021 z malin// bez cukru oraz słodkie i syrop♡
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=156544
<<

milena88

Od: Pon mar 21, 2011 12:59

Post » Pon lip 04, 2011 23:57 Re: Secret-ny bazarek ;)

nr 2 start :D

ewkaa

Od: Śro sie 31, 2005 19:02

Post » Wto lip 05, 2011 1:44 Re: Secret-ny bazarek ;)

nr 9 i 7 za wywoławczą, nr 2 za 7 zł ;)
Obrazek

Casadi

Od: Pt cze 10, 2011 10:17

Post » Wto lip 05, 2011 5:14 Re: Secret-ny bazarek ;)

Hamak dla kotków za wywoławczą
Każdy kotek zostawia odcisk
swojej łapki w twoim sercu[

Figaro52

Od: Śro lip 22, 2009 5:09

Post » Wto lip 05, 2011 6:29 Re: Secret-ny bazarek ;)

hamak - za 10,00
posłanko za 15,00

Wiolaww

Od: Nie gru 12, 2010 16:55

Post » Wto lip 05, 2011 6:55 Re: Secret-ny bazarek ;)

Dziękujemy baaaardzo :) Zaktualizowałam a pomiary podam jak tylko wrócę z pracy i obmierzę :)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto lip 05, 2011 6:58 Re: Secret-ny bazarek ;)

korona jest cudna Obrazek
jaką ma wielkość? taką na średniego kota zwiniętego w kłębek?

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Wto lip 05, 2011 7:15 Re: Secret-ny bazarek ;)

Bluzeczke za 10 zeta prosze!
I hamaczek za 12 zeta :)
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Wto lip 05, 2011 7:18 Re: Secret-ny bazarek ;)

nr 4 za 20zł :)
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
A ja jestem tu- viewtopic.php?f=1&t=126453 Obrazek
Obrazek

urwiniu

Od: Nie lut 20, 2011 16:37

Post » Wto lip 05, 2011 7:19 Re: Secret-ny bazarek ;)

nr 7, 8 i 9 za 8 zł poproszę :D
ObrazekObrazek

lusesita

Od: Pon wrz 28, 2009 11:56

Post » Wto lip 05, 2011 9:20 Re: Secret-ny bazarek ;)

O Jezu, a ja sie spoznilam, nie doczytalam i tak w ogule. Jestem chyba troche pomylona.

Dziekuje pieknie wszystkim licytujacym!!!! :1luvu:

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Wto lip 05, 2011 9:36 Re: Secret-ny bazarek ;)

A ja podrzucę :ok:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Wto lip 05, 2011 10:05 Re: Secret-ny bazarek ;)

Dziekuje :-)

Dla moze jeszcze wytlumaczenia...poprosilam Gibutka, zeby wystawila, bo ja w ciagu dnia z pracy nie moge cos robic w internecie. Ze teraz sie odwazylam moze mnie prace kosztowac. Bede sie tez starac, zeby jakos post aktualizowac.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Wto lip 05, 2011 10:14 Re: Secret-ny bazarek ;)

Poproszę nr 4 za 20 zł
oraz nr 9 za 10 zł
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

[następna]