popi pisze:agajwg pisze:No tak, teraz popatrzyłam...ale wchodziałm tylko na pierwszą stronę a tam nie było napisane że mnie ktoś przebił (i do tej pory nie ma) a nie musze wchodzic na cały wątek żeby to wiedzieć...Pieniądze mam, więc zaoferowałabym więcej, szczególnie że jeden był przeznaczony na prezent z okazji urodzin: 85-tki babci. Ale za głupotę się płaci. Skoro koniecznie MUSISZ mieć te obrazy trudno. Na allegro też sa tacy ludzie, którzy czekają do ostatniej chwili żeby przelicytować (czasami złośliwie, wiem z autopsji) więc moge mieć pretensje tylko do siebie! Koty tylko na tym zyskają

. Moze uda się następnym razem.
Jesli kamari sie zgodzi, to wybierz sobie, ktory bys chciala I wplac 100 zl plus wysylka a ja wezme drugi
Ano kamari się zgodziła, więc pozostaje mi tylko podziękowac popi, która wygrała licytacje, za możliwośc wyboru, jeżeli to rzeczywiście nie był problem, to wybrałam nr 5 - będzie super prezent!. A że w sumie ja zostałam bez prezentu dla siebie samej

to nie omieszkam po obronie doktoratu sprawić sobie jeszcze jednego (z motywem z psychiatryka, po latach trudu

) jako własnego prezentu. I wtedy będę walczyć jak lew!. Pozdrawiam szczególnie popi!