Ś~f~b --- obrazy--- biżuteria -- dzisiaj zakończenie obrazów

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Nie lip 03, 2011 13:07 Re: Ślepciowy fundusz bidowy - zakończenie aukcji w sobotę

Anda pisze:A czy mogłabyś mi doradzić, jak oprawić ten obraz - chodzi mi o rodzaj ramy, kolor. Masz oko i duszę artysty, więc twoje zdanie byłoby dla mnie kluczowe. :D

Znalazłam w necie stronę, gdzie można - zanim się zamówi - zobaczyć jak obraz będzie w ramie wyglądał - polecam!
http://www.oprawiamy.pl/
Wybierz sobie ramę, która Ci się spodoba i kliknij "utwórz ramę". Zdjęcie ostów zapisz sobie na dysku i wczytaj je w pierwszym kroku tworzenia ramy.
Ja już wybrałam ramę do moich bzów i będę tam zamawiać :)

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Nie lip 03, 2011 13:22 Re: Ślepciowy fundusz bidowy

Willow_ pisze:
Anda pisze:A czy mogłabyś mi doradzić, jak oprawić ten obraz - chodzi mi o rodzaj ramy, kolor. Masz oko i duszę artysty, więc twoje zdanie byłoby dla mnie kluczowe. :D

Znalazłam w necie stronę, gdzie można - zanim się zamówi - zobaczyć jak obraz będzie w ramie wyglądał - polecam!
http://www.oprawiamy.pl/
Wybierz sobie ramę, która Ci się spodoba i kliknij "utwórz ramę". Zdjęcie ostów zapisz sobie na dysku i wczytaj je w pierwszym kroku tworzenia ramy.
Ja już wybrałam ramę do moich bzów i będę tam zamawiać :)

Świetny program :ok: właśnie wypróbowałam, super sprawa :D
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Pon lip 04, 2011 16:32 Re: Ślepciowy fundusz bidowy

Koci aniołek dla Gołąbeczki, może komuś się spodoba :D
Malowany na deseczce o wymiarach 23 x 15 cm (farby olejne, obrazek jest zawerniksowany).
Cena z wysyłką 30 zł.

Obrazek

W roli modela niezastąpiony Myszolek :kotek:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Pon lip 04, 2011 17:21 Re: Ślepciowy fundusz bidowy

kamari pisze:Koci aniołek dla Gołąbeczki, może komuś się spodoba :D
Malowany na deseczce o wymiarach 23 x 15 cm (farby olejne, obrazek jest zawerniksowany).
Cena z wysyłką 30 zł.

Obrazek

CUDNY :1luvu: Jeszcze ładniejszy niż poprzedni :1luvu:
Obrazek

KasiaF

Od: Sob sie 14, 2010 19:15

Post » Pon lip 04, 2011 17:46 Re: Ślepciowy fundusz bidowy

Poproszę o dane do przelewu :)
Obrazek
Mruczek i Inka

Advena

Od: Pon lut 08, 2010 22:00

Post » Pon lip 04, 2011 18:14 Re: Ślepciowy fundusz bidowy - zakończenie aukcji w sobotę

popi pisze:
agajwg pisze:No tak, teraz popatrzyłam...ale wchodziałm tylko na pierwszą stronę a tam nie było napisane że mnie ktoś przebił (i do tej pory nie ma) a nie musze wchodzic na cały wątek żeby to wiedzieć...Pieniądze mam, więc zaoferowałabym więcej, szczególnie że jeden był przeznaczony na prezent z okazji urodzin: 85-tki babci. Ale za głupotę się płaci. Skoro koniecznie MUSISZ mieć te obrazy trudno. Na allegro też sa tacy ludzie, którzy czekają do ostatniej chwili żeby przelicytować (czasami złośliwie, wiem z autopsji) więc moge mieć pretensje tylko do siebie! Koty tylko na tym zyskają :). Moze uda się następnym razem.

Jesli kamari sie zgodzi, to wybierz sobie, ktory bys chciala I wplac 100 zl plus wysylka a ja wezme drugi

Ano kamari się zgodziła, więc pozostaje mi tylko podziękowac popi, która wygrała licytacje, za możliwośc wyboru, jeżeli to rzeczywiście nie był problem, to wybrałam nr 5 - będzie super prezent!. A że w sumie ja zostałam bez prezentu dla siebie samej :twisted: to nie omieszkam po obronie doktoratu sprawić sobie jeszcze jednego (z motywem z psychiatryka, po latach trudu :ryk: ) jako własnego prezentu. I wtedy będę walczyć jak lew!. Pozdrawiam szczególnie popi!
Obrazek
To mój ukochany szczurek, już dawno w szczurzym niebie. To druga życiowa męska miłość. Pierwszą był ukochany kot...
Nigdy nie dyskutuj z zadufanym w sobie idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...

agajwg

Od: Sob cze 25, 2011 10:11

Post » Pon lip 04, 2011 18:29 Re: Ślepciowy fundusz bidowy

Cena z wysyłką 30 zł.

Obrazek

Jakie piękne 8O :1luvu: - dla mnie to naprawdę coś niesamowitego, umieć przenieść to,c o się widzi na płótno albo deskę ...
Gołąbeczka Popołudniowa dziękuje z całego serca wszystkim Ciociom licytującym a szczególnie hojnej i utalentowanej Cioci Kamari - http://www.youtube.com/watch?v=5JgNEDYr3yQ

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Pon lip 04, 2011 19:36 Re: Ślepciowy fundusz bidowy

alix76 pisze:
Cena z wysyłką 30 zł.

Obrazek

Jakie piękne 8O :1luvu: - dla mnie to naprawdę coś niesamowitego, umieć przenieść to,c o się widzi na płótno albo deskę ...
Gołąbeczka Popołudniowa dziękuje z całego serca wszystkim Ciociom licytującym a szczególnie hojnej i utalentowanej Cioci Kamari -
http://www.youtube.com/watch?v=5JgNEDYr3yQ

Ja już dawno mówiłam, że Kamari to Czarodziejka :love:
Na dodatek łącząca w sobie piękno, mądrość i wiele talentów.
Wszyscy tu na forum jesteśmy jej fanami :love:

Ach, jaka słodka i kochana jest Gołąbeczka. W kotkach jest tyle wdzięku i subtelności :1luvu:
Obrazek

KasiaF

Post » Pon lip 04, 2011 19:41 Re: "spa kamari" prosi o pomoc - Ślepciu [']

kamari pisze:Parę lat temu namalowałam kota i według mnie wyszedł pięknie :mrgreen: Ale znajomi twierdzili, że to skrzyżowanie lisa z niewiadomo czym...ale na pewno skrzyżowanie.

Cos sie komus te skzyzowania zapomnialy :ryk: :ryk: :ryk:

Coraz piekniejsze te koty :lol:

No wiadomo, to napewno wina modela bo taki piekny :kotek: :ryk: :ryk: :ryk:

:1luvu:
"Najmarniejszy kot jest arcydziełem. "
Leonardo da Vinci

Luna Obrazek Minusz

ObrazekObrazek

Luna53

Od: Czw cze 09, 2011 10:17

Post » Pon lip 04, 2011 20:08 Re: Ślepciowy fundusz bidowy

Advena pisze:Poproszę o dane do przelewu :)

Pewnie znowu wysłałam wiadomośc sama do siebie, dzisiaj zrobiłam to już dwa razy :oops:

Pw poszła :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Pon lip 04, 2011 20:21 Re: "spa kamari" prosi o pomoc - Ślepciu [']

Luna53 pisze:
kamari pisze:Parę lat temu namalowałam kota i według mnie wyszedł pięknie :mrgreen: Ale znajomi twierdzili, że to skrzyżowanie lisa z niewiadomo czym...ale na pewno skrzyżowanie.

Cos sie komus te skzyzowania zapomnialy :ryk: :ryk: :ryk:

Coraz piekniejsze te koty :lol:

No wiadomo, to napewno wina modela bo taki piekny :kotek: :ryk: :ryk: :ryk:

:1luvu:

Bardzo dziękuję za wszystkie komplementy, dużo cwiczę Obrazek
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Pon lip 04, 2011 21:11 Re: "spa kamari" prosi o pomoc - Ślepciu [']

kamari pisze:
Bardzo dziękuję za wszystkie komplementy, dużo cwiczę Obrazek

Talent masz niekwestionowany, modeli - z najwyższej kociej półki, pracowitości też Ci nie brak, a także, co ogromnie ważne, dobrego pięknego serduszka...
Dzięki temu wiele jeszcze dobrego sprawisz rozmaitym 'kocim biedom' :aniolek:
Obrazek
Obrazek

KasiaF

Post » Pon lip 04, 2011 21:14 Re: Ślepciowy fundusz bidowy

A ja nieśmiało zapytam: a może jakieś podobne cuda jeszcze będa,tylko w nieco mniejszych rozmiarach?
Obrazek

mgj

Od: Czw mar 17, 2011 21:06

Post » Wto lip 05, 2011 5:51 Re: Ślepciowy fundusz bidowy

mgj pisze:A ja nieśmiało zapytam: a może jakieś podobne cuda jeszcze będa,tylko w nieco mniejszych rozmiarach?

:D a jakie to miałyby byc takie mniejsze :?:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Wto lip 05, 2011 9:46 Re: Ślepciowy fundusz bidowy

Cena z wysyłką 30 zł.

Obrazek

Myszolek to nie tylko utalentowany pakowacz, ale i piekny jest :1luvu:

agajwg - dziekuje za pozdrowienia i rowniez pozdrawiam :D Ciesze sie, ze jestes zadowolona ze swojego wyboru i mysle, ze z pewnoscia znajdziesz tu kiedys prezent i dla siebie :P

Zycze wszystkim milego dnia :kotek:

popi

Od: Czw gru 28, 2006 21:32

[poprzednia][następna]