św. Teresa z Lisieux

Izo, parę osób najwyraźniej trenuje cię do świętości

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
taizu pisze:"Zanim zginiemy od ciosu miecza, musimy umierać od ukłucia szpilek".
św. Teresa z Lisieux![]()
iza71koty pisze:Mam pytanie. Czy Czytelnicy mojego Wątku zrozumieli wszystko? Czy mam się bardziej szczegółowo wyrazić? Pytam bo chciałabym coś zjeść. Nic dzisiaj nie jadłam.Miałam zalatany cały dzień.
iza71koty pisze:taizu pisze:"Zanim zginiemy od ciosu miecza, musimy umierać od ukłucia szpilek".
św. Teresa z Lisieux![]()
Chyba raczej siebie....
iza71koty pisze:To właściwie można rzec ,że mnie hartują. Wiesz czuję się już MOCNO zahartowana.![]()
kya pisze:Zachowujesz sie Iza tak, jakby ktos chcial Cie ograbic z majatku . Jakby ktos chcial Ci odebrac Twoja wlasnosc, a ja tylko zapytalam dlaczego maluszkom z altany nie szukacie domkow. Zdrowieja, sa oswojone z czlowiekiem i przyzwyczajone do zycia w pomieszczeniu zamknietym,a przy tym wszystkim sa w wieku najbardziej adopcyjnym. Znalezienie domu rzadko trwa kilka dni. Czasami sa to tygodnie wiec ogloszenia powinny pojawic sie juz teraz by zwiekszyc szanse na adopcje. W miedzyczasie kociaki sie dolecza. Z wiekiem ich szanse adopcyjne beda stopniowo malaly. Koty na wolnosci rzadko dozywaja starosci. Czesto gina rozszarpywane przez psy czy pod kolami samochodow. Czy takiej przyszlosci chcesz dla nich?
taizu pisze:kya pisze:Zachowujesz sie Iza tak, jakby ktos chcial Cie ograbic z majatku . Jakby ktos chcial Ci odebrac Twoja wlasnosc, a ja tylko zapytalam dlaczego maluszkom z altany nie szukacie domkow. Zdrowieja, sa oswojone z czlowiekiem i przyzwyczajone do zycia w pomieszczeniu zamknietym,a przy tym wszystkim sa w wieku najbardziej adopcyjnym. Znalezienie domu rzadko trwa kilka dni. Czasami sa to tygodnie wiec ogloszenia powinny pojawic sie juz teraz by zwiekszyc szanse na adopcje. W miedzyczasie kociaki sie dolecza. Z wiekiem ich szanse adopcyjne beda stopniowo malaly. Koty na wolnosci rzadko dozywaja starosci. Czesto gina rozszarpywane przez psy czy pod kolami samochodow. Czy takiej przyszlosci chcesz dla nich?
Drobne kąsanko po kostkach przed szóstą ranoCo za poświęcenie!
Co do treści cytowanego postu:
Czy jego autorce trudno zrozumieć, że niektórzy NIE MAJĄ CZASU NA WSZYSTKO? No, one może mają , ale jak widać wolą ten czas inaczej wykorzystać
A przypominam - jak Iza apelowała do Szczecina i okolic o pomoc, to Cytowana& Co milczały, dopiero teraz, jak małe zostały z lekka odchowane, zaczęły się ujawniać, oczywiście nie z ofertą pomocy, co to to nie
kya pisze:Zachowujesz sie Iza tak, jakby ktos chcial Cie ograbic z majatku . Jakby ktos chcial Ci odebrac Twoja wlasnosc, a ja tylko zapytalam dlaczego maluszkom z altany nie szukacie domkow. Zdrowieja, sa oswojone z czlowiekiem i przyzwyczajone do zycia w pomieszczeniu zamknietym,a przy tym wszystkim sa w wieku najbardziej adopcyjnym. Znalezienie domu rzadko trwa kilka dni. Czasami sa to tygodnie wiec ogloszenia powinny pojawic sie juz teraz by zwiekszyc szanse na adopcje. W miedzyczasie kociaki sie dolecza. Z wiekiem ich szanse adopcyjne beda stopniowo malaly. Koty na wolnosci rzadko dozywaja starosci. Czesto gina rozszarpywane przez psy czy pod kolami samochodow. Czy takiej przyszlosci chcesz dla nich?
iza71koty pisze:kya pisze:Zachowujesz sie Iza tak, jakby ktos chcial Cie ograbic z majatku . Jakby ktos chcial Ci odebrac Twoja wlasnosc, a ja tylko zapytalam dlaczego maluszkom z altany nie szukacie domkow. Zdrowieja, sa oswojone z czlowiekiem i przyzwyczajone do zycia w pomieszczeniu zamknietym,a przy tym wszystkim sa w wieku najbardziej adopcyjnym. Znalezienie domu rzadko trwa kilka dni. Czasami sa to tygodnie wiec ogloszenia powinny pojawic sie juz teraz by zwiekszyc szanse na adopcje. W miedzyczasie kociaki sie dolecza. Z wiekiem ich szanse adopcyjne beda stopniowo malaly. Koty na wolnosci rzadko dozywaja starosci. Czesto gina rozszarpywane przez psy czy pod kolami samochodow. Czy takiej przyszlosci chcesz dla nich?
Nie masz żadnego moralnego prawa zadawać pytań mi czy komukolwiek z tego wątku.Nie pomagasz, nie wspierasz, nie służysz ani pomocą ani dobrą radą.Jedynie szkodzisz od samego początku.
To kiedy i gdzie pojawią się ogłoszenia nie dotyczy ani ciebie ani żadnej z osób która przychodzi tutaj z tobą w komplecie.Temat uważam za zamknięty.
Resztę pozwolisz ze omówię sobie z Dziewczynami na pw .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, puszatek i 342 gości