Widzę, czuję. Szczecin. POMOCY dla kociąt !!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 04, 2011 22:03 Re: Widzę, czuję. Szczecin. POMOCY dla kociąt !!!

"Zanim zginiemy od ciosu miecza, musimy umierać od ukłucia szpilek".
św. Teresa z Lisieux :mrgreen:
Izo, parę osób najwyraźniej trenuje cię do świętości :mrgreen:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Pon lip 04, 2011 22:03 Re: Widzę, czuję. Szczecin. POMOCY dla kociąt !!!

Mam pytanie. Czy Czytelnicy mojego Wątku zrozumieli wszystko? Czy mam się bardziej szczegółowo wyrazić? Pytam bo chciałabym coś zjeść. Nic dzisiaj nie jadłam.Miałam zalatany cały dzień.
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Pon lip 04, 2011 22:04 Re: Widzę, czuję. Szczecin. POMOCY dla kociąt !!!

taizu pisze:"Zanim zginiemy od ciosu miecza, musimy umierać od ukłucia szpilek".

Chyba raczej siebie....

iza71koty

Post » Pon lip 04, 2011 22:06 Re: Widzę, czuję. Szczecin. POMOCY dla kociąt !!!

iza71koty pisze:Mam pytanie. Czy Czytelnicy mojego Wątku zrozumieli wszystko? Czy mam się bardziej szczegółowo wyrazić? Pytam bo chciałabym coś zjeść. Nic dzisiaj nie jadłam.Miałam zalatany cały dzień.

Idź jeść. Komu jest dane zrozumieć, zrozumiał. Komu nie jest to dane i tak raczej w dającej się przewidzieć przyszłości się to nie uda :mrgreen:

taizu

Post » Pon lip 04, 2011 22:08 Re: Widzę, czuję. Szczecin. POMOCY dla kociąt !!!

Dziękuję za zrozumienie Taizu. :D

iza71koty

Post » Pon lip 04, 2011 22:09 Re: Widzę, czuję. Szczecin. POMOCY dla kociąt !!!

iza71koty pisze:
taizu pisze:"Zanim zginiemy od ciosu miecza, musimy umierać od ukłucia szpilek".

Chyba raczej siebie....

Nie, ciebie, Tymi szpilkami cię trenują :mrgreen:
Teresa z Lisieux o tym umieraniu od ukluć szpilek pisała o sobie :mrgreen:

taizu

Post » Pon lip 04, 2011 22:14 Re: Widzę, czuję. Szczecin. POMOCY dla kociąt !!!

To właściwie można rzec ,że mnie hartują. Wiesz czuję się już MOCNO zahartowana. :mrgreen:

iza71koty

Post » Pon lip 04, 2011 22:16 Re: Widzę, czuję. Szczecin. POMOCY dla kociąt !!!

iza71koty pisze:To właściwie można rzec ,że mnie hartują. Wiesz czuję się już MOCNO zahartowana. :mrgreen:

Wierzę :mrgreen:

taizu

Post » Pon lip 04, 2011 23:11 Re: Widzę, czuję. Szczecin. POMOCY dla kociąt !!!

Iza zjedz, odpocznij, idź spać. Ja też mówię dobranoc :kotek:
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Pon lip 04, 2011 23:12 Re: Widzę, czuję. Szczecin. POMOCY dla kociąt !!!

dokładnie Izuś zjedz coś, odpocznij :1luvu:
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Od: Sob wrz 04, 2010 12:18

Post » Wto lip 05, 2011 5:42 Re: Widzę, czuję. Szczecin. POMOCY dla kociąt !!!

Zachowujesz sie Iza tak, jakby ktos chcial Cie ograbic z majatku . Jakby ktos chcial Ci odebrac Twoja wlasnosc, a ja tylko zapytalam dlaczego maluszkom z altany nie szukacie domkow. Zdrowieja, sa oswojone z czlowiekiem i przyzwyczajone do zycia w pomieszczeniu zamknietym,a przy tym wszystkim sa w wieku najbardziej adopcyjnym. Znalezienie domu rzadko trwa kilka dni. Czasami sa to tygodnie wiec ogloszenia powinny pojawic sie juz teraz by zwiekszyc szanse na adopcje. W miedzyczasie kociaki sie dolecza. Z wiekiem ich szanse adopcyjne beda stopniowo malaly. Koty na wolnosci rzadko dozywaja starosci. Czesto gina rozszarpywane przez psy czy pod kolami samochodow. Czy takiej przyszlosci chcesz dla nich?

kya

Od: Śro mar 14, 2007 17:09

Post » Wto lip 05, 2011 9:43 Re: Widzę, czuję. Szczecin. POMOCY dla kociąt !!!

kya pisze:Zachowujesz sie Iza tak, jakby ktos chcial Cie ograbic z majatku . Jakby ktos chcial Ci odebrac Twoja wlasnosc, a ja tylko zapytalam dlaczego maluszkom z altany nie szukacie domkow. Zdrowieja, sa oswojone z czlowiekiem i przyzwyczajone do zycia w pomieszczeniu zamknietym,a przy tym wszystkim sa w wieku najbardziej adopcyjnym. Znalezienie domu rzadko trwa kilka dni. Czasami sa to tygodnie wiec ogloszenia powinny pojawic sie juz teraz by zwiekszyc szanse na adopcje. W miedzyczasie kociaki sie dolecza. Z wiekiem ich szanse adopcyjne beda stopniowo malaly. Koty na wolnosci rzadko dozywaja starosci. Czesto gina rozszarpywane przez psy czy pod kolami samochodow. Czy takiej przyszlosci chcesz dla nich?

Drobne kąsanko po kostkach przed szóstą rano :mrgreen: Co za poświęcenie!
Co do treści cytowanego postu:
Czy jego autorce trudno zrozumieć, że niektórzy NIE MAJĄ CZASU NA WSZYSTKO? No, one może mają , ale jak widać wolą ten czas inaczej wykorzystać
A przypominam - jak Iza apelowała do Szczecina i okolic o pomoc, to Cytowana& Co milczały, dopiero teraz, jak małe zostały z lekka odchowane, zaczęły się ujawniać, oczywiście nie z ofertą pomocy, co to to nie :mrgreen:

taizu

Post » Wto lip 05, 2011 9:53 Re: Widzę, czuję. Szczecin. POMOCY dla kociąt !!!

taizu pisze:
kya pisze:Zachowujesz sie Iza tak, jakby ktos chcial Cie ograbic z majatku . Jakby ktos chcial Ci odebrac Twoja wlasnosc, a ja tylko zapytalam dlaczego maluszkom z altany nie szukacie domkow. Zdrowieja, sa oswojone z czlowiekiem i przyzwyczajone do zycia w pomieszczeniu zamknietym,a przy tym wszystkim sa w wieku najbardziej adopcyjnym. Znalezienie domu rzadko trwa kilka dni. Czasami sa to tygodnie wiec ogloszenia powinny pojawic sie juz teraz by zwiekszyc szanse na adopcje. W miedzyczasie kociaki sie dolecza. Z wiekiem ich szanse adopcyjne beda stopniowo malaly. Koty na wolnosci rzadko dozywaja starosci. Czesto gina rozszarpywane przez psy czy pod kolami samochodow. Czy takiej przyszlosci chcesz dla nich?

Drobne kąsanko po kostkach przed szóstą rano :mrgreen: Co za poświęcenie!
Co do treści cytowanego postu:
Czy jego autorce trudno zrozumieć, że niektórzy NIE MAJĄ CZASU NA WSZYSTKO? No, one może mają , ale jak widać wolą ten czas inaczej wykorzystać
A przypominam - jak Iza apelowała do Szczecina i okolic o pomoc, to Cytowana& Co milczały, dopiero teraz, jak małe zostały z lekka odchowane, zaczęły się ujawniać, oczywiście nie z ofertą pomocy, co to to nie :mrgreen:

Takich glupot dawno juz nie czytalam wiec pozostawie to bez komentarza.

kya

Post » Wto lip 05, 2011 11:14 Re: Widzę, czuję. Szczecin. POMOCY dla kociąt !!!

Nie masz żadnego moralnego prawa zadawać pytań mi czy komukolwiek z tego wątku.Nie pomagasz, nie wspierasz, nie służysz ani pomocą ani dobrą radą.Jedynie szkodzisz od samego początku.

To kiedy i gdzie pojawią się ogłoszenia nie dotyczy ani ciebie ani żadnej z osób która przychodzi tutaj z tobą w komplecie.Temat uważam za zamknięty.

Resztę pozwolisz ze omówię sobie z Dziewczynami na pw .

iza71koty

Post » Wto lip 05, 2011 11:35 Re: Widzę, czuję. Szczecin. POMOCY dla kociąt !!!

iza71koty pisze:

Nie masz żadnego moralnego prawa zadawać pytań mi czy komukolwiek z tego wątku.Nie pomagasz, nie wspierasz, nie służysz ani pomocą ani dobrą radą.Jedynie szkodzisz od samego początku.

To kiedy i gdzie pojawią się ogłoszenia nie dotyczy ani ciebie ani żadnej z osób która przychodzi tutaj z tobą w komplecie.Temat uważam za zamknięty.

Resztę pozwolisz ze omówię sobie z Dziewczynami na pw .

Wspieralam, pomagalam czynnie i finansowo, sluzylam radami( ktorych nigdy nie sluchalas). Gdy dotarlo do mnie ,ze jestes zbieraczka opuscilam watek. To tak gwoli przypomnienia Ci historii. Szkodze w czym? Ze przypominam ,ze koty powinny znalezc domy? Zalosne. Ja nie uwazam tematu za zamkniety. Bede czekala na ogloszenia kociakow w internecie i ich adopcje.

kya

[poprzednia][następna]