Czekoladowy Miziak za TM ['] odszedł kochany....

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon lip 04, 2011 18:59 Re: Czekoladowy Miziak FeLV+ ma DS DZIĘKUJĘ :)

Nie rozmawialam bo nawet nie wiedzialam ze tak mozna. To moj pierwszy przypadek chorego kota. Sadze ze decyzje o zabraniu go powiniem podjac domek. I jesli sie nie zdecyduje to wtedy pozostanie uspienie Miziaka. Nie wyobrazam sobie jego zycia w klatce.
magdajedral

Post » Pon lip 04, 2011 19:01 Re: Czekoladowy Miziak FeLV+ ma DS DZIĘKUJĘ :)

Też myślę że może lepiej poczułby się w domu. Mam nadzieję że domek nie zrezygnuje.
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Pon lip 04, 2011 19:26 Re: Czekoladowy Miziak FeLV+ ma DS DZIĘKUJĘ :)

No ja też mam taką nadzieję, ale decyzję musi podjąć sam domek. W końcu to on będzie musiał dbać o Miziaczka.
magdajedral

Post » Pon lip 04, 2011 20:27 Re: Czekoladowy Miziak FeLV+ ma DS DZIĘKUJĘ :)

Uprzejmie informuję, że w czwartek Miziaczek opuszcza lecznicę i jedzie do swojego domku :1luvu:
magdajedral

Post » Pon lip 04, 2011 20:40 Re: Czekoladowy Miziak FeLV+ ma DS DZIĘKUJĘ :)

magdajedral pisze:Uprzejmie informuję, że w czwartek Miziaczek opuszcza lecznicę i jedzie do swojego domku :1luvu:

Dziękujemy, domku :1luvu: Za serce i dzielność :1luvu:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Pon lip 04, 2011 20:55 Re: Czekoladowy Miziak FeLV+ ma DS DZIĘKUJĘ :)

Zobaczycie, że Miziak w Domku się pozbiera :ok: Domku :1luvu:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Pon lip 04, 2011 21:10 Re: Czekoladowy Miziak FeLV+ ma DS DZIĘKUJĘ :)

Rozmawiałam przed chwilą z lecznicą. Stwierdzili, ze stan Miziaka nie wymaga hopitalizacji. Ma biegunkę, którą można też leczyć w domu. Więc moje obawy, że obciążę domek znikają. I na tym koniec dobrych wieści.

Dług w lecznicy (nie wiadomo jednak czy zostało wszystko podliczone, bedę wiedziała jutro wieczorem) to teraz 673zł. Przelałam resztę tego co udało się uzbierać 232zł, czyli pozostało ok. 441zł. A dojdą jeszcze te 3 dni do czwartku.

Oczywiście liczę na możliwość spłaty długu w ratach bo teraz to jestem zupełnie pod kreską, a też zrobię bazarek jakiś może i liczę na Wasze wspacie kochani forumowicze z Miau :)
magdajedral

Post » Pon lip 04, 2011 21:25 Re: Czekoladowy Miziak FeLV+ ma DS DZIĘKUJĘ :)

Cudownie :1luvu: :1luvu: . Miziaczku już za 3 dni będziesz u siebie!!
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Pon lip 04, 2011 22:23 Re: Czekoladowy Miziak FeLV+ ma DS, został dług w lecznicy-HELP!

Miziaczku - czy powiedział Ci już ktoś że jeszcze chwilkę a będziesz w domku zamiast w klatce? Dług się spłaci - sam -a co! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pon lip 04, 2011 22:25 Re: Czekoladowy Miziak FeLV+ ma DS, został dług w lecznicy-HELP!

Najwyżej komornik mi stanie w drzwiach i wywiezie połowę "niepotrzebnych" gratów z chałupy :)
magdajedral

Post » Pon lip 04, 2011 22:33 Re: Czekoladowy Miziak FeLV+ ma DS, został dług w lecznicy-HELP!

To przyszykuj coś wartego 500zł a czego Ci nie zal.. jakiś nie trafiony preszent i te pe :mrgreen:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pon lip 04, 2011 22:46 Re: Czekoladowy Miziak FeLV+ ma DS, został dług w lecznicy-HELP!

Taaaa, chciałabym prezenty o takiej wartości dostawać. Najcenniejsze to koty, ale w tym przypadku to nie ma mowy o takiej zapłacie potem moje psy sztuk 2 - też nie oddam, nie ma szans, choćbym miała pod most iść mieszkać. No i zostaje TŻ, ale jego już próbowałam shandlować i nic nie wyszło z tego :) Nikt go nie chciał to i chyba na komornika liczyć nie mogę.
magdajedral

Post » Pon lip 04, 2011 22:46 Re: Czekoladowy Miziak FeLV+ ma DS, został dług w lecznicy-HELP!

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Pt lip 08, 2011 5:23 Re: Czekoladowy Miziak FeLV+ ma DS, został dług w lecznicy-HELP!

I jak z Miziaczkiem?-jest juz w swoim domku?
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pt lip 08, 2011 7:04 Re: Czekoladowy Miziak FeLV+ ma DS, został dług w lecznicy-HELP!

kropkaXL pisze:I jak z Miziaczkiem?-jest juz w swoim domku?

I ja spytam.
:?:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

[poprzednia][następna]